Επισκέπτης
Ποια είναι η μαμά mclein;
ποια απ'ολες εννοεις ??? (ο παπαζογλου μπορει να μας βοηθησει......).....
΄΄η μαμα μας'' επρεπε να γραψω οτι λενε μερικα απ'τα κοριτσια....K η ''μαμα''.....
Ποια είναι η μαμά mclein;
΄΄η μαμα μας'' επρεπε να γραψω οτι λενε μερικα απ'τα κοριτσια....K η ''μαμα''.....
Σήμερα πρέπει να είναι καλά στο BG. Λογικά δεν θα έχει κόσμο! Θα πάει κανείς;
Noμιζω οχι....Βίκυ από Μολδαβία. Πολύ μουνάρα.Ερώτηση για πάσα υπεύθυνο: Είναι ύποπτη[sup]ΤΜ[/sup];
Η αδυναμια σου δεν ηταν εκει leo ? Kαι αρχισες αμεσως τις απιστιες με την Βικυ ?
Ποια ειναι αυτη η ψιλο-κυριλε...σωματαρα...με ανταυγειες ???μια άλλη ψιλοκυριλέ, σωματάρα με ανταύγειες δεν ήταν. Charlie(άλλη φιλικά διακείμενη) δεν έχω δει καιρό.
Ποια ειναι αυτη η ψιλο-κυριλε...σωματαρα...με ανταυγειες ???
Η τσαρλι...οντως που χαθηκε.....ξερει κανεις ??? Μηπως ξερει ο στουντιαν που ειναι θαμωνας γκολντ ??? ....
Αααααααα!!!! μικρέ δεν θα τα πάμε καλά! Γιατί με διασύρεις ότι εγώ πάω σε αυτό το σκατοκωλάδικο; Έχω και ένα επίπεδο! Μια Αλφα αισθητική!
καμια εξτρα ινφο ????Είναι μια καθαρά φάτσα και attitude Κηφισιά - Γλυφάδα. Περιποιημένη, με τα κομηματάκια και πελατολόγιο ανάλογο (δ θ ο)
Δηλαδή που πας ρε studian στη χασαποταβέρνα της Βάρης το Princess;
Δηλαδή που πας ρε studian στη χασαποταβέρνα της Βάρης το Princess;
Aσε.....σε τα μας...???Όσον αφορά το BG δεν μπορώ ρε Λεό την πολυκοσμία. Rubbing shoulders with beggars... που λέει και το τραγούδι!
καμια εξτρα ινφο ????
οχι κ χασαποταβερνα...το πρινσες....ειναι για διανοουμενους...μπουατ σα να λεμε..........
Που το ξέρεις ότι τρώνε παϊδάκια στο Princess οι κοπέλλες; Σοβαρολογώ τώρα έτσι. είναι ένας καψούρης ιδιοκτήτης ψησταριάς που τους πάει παϊδάκια και τηγανητές πατάτες.
Όσον αφορά το BG δεν μπορώ ρε Λεό την πολυκοσμία. Rubbing shoulders with beggars... που λέει και το τραγούδι!
Aσε.....σε τα μας...???
Πες οτι ειναι τιγκα στα πιτσιρικια....μες τη ζωη....μες τα νιατα...κ συ...διανυεις....τα δν ξερεις κ συ ποσα χρονια σου.....
Κανε τοπο στα νιατα.....αντε να παιξεις καμια πρεφα....κανα χαμομηλακι...κ υπνο....
εισαι κ λιβερπουλ τρομαρα σου.....