Επισκέπτης
Σταματα πια αυτο το ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ
ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ...
Μη το βλεπεις...ή βαλε κ εσυ κανενα τραγουδι....με κωδικα το περασα....!!!!!
Σταματα πια αυτο το ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ
ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ...
Kαινουργιο αιμα..Βικυ..Βουλγαρα με μερικα χρονια στην Ελλαδα..μαυρα μαλια, γυρω στο 1,70...Προς το παρον δειχνει να κανει "χουρο-πουτο"...περιμεντε μεχρι να της κανω το test drive..
ξερει κανειs αν δουλευη ακομα η [επιστημη] στο BG'''''''''
ενδιαφερον κομματι θειε....προσεξε τα φρενα της μονο....μπορει να εχουν κοπει...και να χτυπησει η τσεπη σου......
Δν ξερω αν ειναι το αρωμα της...ή κατι αλλο....παντως μια περιεργη μυρωδια αναδυοταν απ το σωμα ή το στομα της...Kαινουργιο αιμα..Βικυ..Βουλγαρα με μερικα χρονια στην Ελλαδα..μαυρα μαλια, γυρω στο 1,70...Προς το παρον δειχνει να κανει "χουρο-πουτο"...περιμεντε μεχρι να της κανω το test drive..
Δν ξερω αν ειναι το αρωμα της...ή κατι αλλο....παντως μια περιεργη μυρωδια αναδυοταν απ το σωμα ή το στομα της...
Η αληθεια ειναι πως εφαγε σουτ με το που το καταλαβαμε...κ δν προσπαθησαμε να το ερευνησουμε περαιτερω....
Μια προσοχη με τη συγκεκριμενη χρειαζεται παντως....ειδικα τις καθημερινες.....
Σωστα....λοιπον η συγκεκριμενη κυρια δεν ειναι βουλγαρα......δουλευε στο παλιο baby o στο υπογειο και ηταν τοτε ενα απο τα πιο δυνατα κομματια στο μαγαζι....
Σωστα....
Παλι μεσα εισαι...μπορει να ημουν κ λιγο παραπανω...αλλα δν ειχα μπει στον κλαδο.........προφανως θα το εμαθες απο τις πηγες σου ή απο την ιδια σε τετ-α-τετ γιατι οταν αυτη ηταν στο υπογειο εσυ πρεπει να ησουν γυρω στα 15?ή καπου εκει.
.....ειδα ομως και αλλη μια entry...απο αλλο μαγαζι.......μελαχροινο και αυτο..ψηλη με κοτσο μαλλι σε στυλ λιντας απο ανατολη...αλλα πολυ πιο μουναρα απο την λιντα....ενδιαφερουσα περιπτωση..
Πιθανως θα λες την Ντανιελα ex Lido ?
Επισης ακουσα οτι ξαναγυρισε η Λανα ( καλο εργαλειο..)
Ααα.. και μια κοντη ξανθια μπουρουχα που δουλευε παλια στο Sierra, τι δουλεια εχει στο gold ? Yποβιβαζει την αισθητικη μου...
Μιας κ το αφιερωσες σ'εμενα....(καλο θα ηταν να γινει με pm..μη χαλαμε κ το topic....)....Το post δεν έχει καμία σχέση με το thread αλλά είμαι σίγουρος ότι εδώ θα το διαβάσει σίγουρα ο mclein. Του αφιερώνω το παρακάτω ποιηματάκι γιατί μου θυμίζει εμένα πριν από όχι και τόσα πολλά χρόνια. Sparrow
To give life you must take life,
and as our grief falls flat and hollow
upon the billion-blooded sea
I pass upon serious inward-breaking shoals rimmed
with white-legged, white-bellied rotting creatures
lengthily dead and rioting against surrounding scenes.
Dear child, I only did to you what the sparrow
did to you; I am old when it is fashionable to be
young; I cry when it is fashionable to laugh.
I hated you when it would have taken less courage
to love.
λειπει η γατα....αλλα λειπουν κ τα ποντικια....ποιος να χορεψει...???? ........Μπηκα να δω τα νεα του μαγαζιου και επι σχεδον μια εβδομαδα, εχει ποσταριστει μονο ενα ποιημα στα Αγγλικα...
Αμ ετσι δεν κανουμε προκοπη...