Επισκέπτης
Ποιος καλος ανθρωπος ξερει να μου πει ? η Λυδια ειναι καφετζου η' οχι ?
ανταποκριση απο κυριακη βραδϋ:ηταν εκει η λυδια,μαρθα,μαρινα,στελλα,αουρορα,σέιλα και αλλες...
Εχω παει αυτο το μηνα 2 φορες και δεν βρηκα την Παολα. Ρωτησα τους στο μαγαζι και μου ειπαν οτι δουλευει αλλα οχι εκεινη τη μερα.
Και τις 2 μερες ?
Ξερει κανεις κατι?
τοσο μουναρες γυναικες εχει το μερος και εσυ κολλας με την παολα?ΕΛΕΟΣ!
Παλι αυστηρος εισαι με τους νεους φιλε vasso...
Eιπαμε, η ομορφια ειναι προσωπικο θεμα..
Just for the record, εχθες ητανε η Εστερα με την Μοντεστα καβατζωμενες για πολλες ωρες με τους καψουροπελατες τους και για ελευθερη βοσκη οι Μαρια (μετα απο μεγαλη απουσια) Εμμυ, Αλεξανδρα, Ελενη, Σαμπινα, Γκρεις, Βιβιαν και Τριξυ.
Μαζευει καψουροπελατες το BG ??????????.....!!!!
Παντως χθες ηταν πολυ καλη βραδια για Bg....οσοι παρευρεθησαν πιστευω περασαν καλα....ετσι δν ειναι ???
τί ακριβως ειχε το μενου?
Φιλε mclein, οπως τα γραφεις τα πραγματα, μας δινεις να καταλαβουμε οτι ησουν και εσυ εχθες στο μαγαζι...Ειναι ετσι ?
Τωρα Vaso, το μενου δεν το αλλαζουν με τιποτα..Τα ιδια και τα ιδια...!
Tα ειπαμε πριβε για το πρωτο σκελος....Καταλαβα...παντως δεν πρεπει να καθησες με την Τσαρλι ( την οποια ξεχασα να αναφερω πριν) ...μπας και καθοσουν εσυ με την Εστερα ?
Εγω παντως την εβγαλα "στεγνα"...
Εχω παει αυτο το μηνα 2 φορες και δεν βρηκα την Παολα. Ρωτησα τους στο μαγαζι και μου ειπαν οτι δουλευει αλλα οχι εκεινη τη μερα.
Και τις 2 μερες ?
Ξερει κανεις κατι?
2η φορά που βάζω την φωτό της Πολωνέζας μόνο και μόνο για τον Ταρζάν ;)
ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ...!!! ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΑΪΤ ΤΟΥ ΜΕΝ...
ΤΙ ΑΗΔΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;