όλοι έχουν ένα μαζόχα κρυμμένο μέσα τους.
Από την άλλη μπορεί να σε αγαπάω αλλά με το ΒιΤζι έχεις ένα θέμα...
Με άλλα λόγια άνθρωποι που παντρεύονται τρόπους διασκέδασης για μένα είναι κλινικά νεκροί.
Τι εννοάω για να μην παρεξηγιέμαι.... Και το σχόλιο δεν είναι επί προσωπικού
Αλλού βλέπεις μαλάκες να μαζεύονται χρόνια στις ίδιες καφετέριες, στα ίδια μπιλιάρδα, στις ίδιες πλατείες, στα ίδια καφενεία........
Και λέω εγώ από μέσα μου τότε.
Ποιός είναι ο ΒΛΑΧΟΣ;
αυτός που έχει ένα καφενείο και το επόμενο χωριό είναι χιλιόμετρα μακριά, ή αυτός που έχει σε απόσταση διλέπτου 20 και παρόλα αυτά πηγαίνει συνεχώς στο ίδιο;
Από την άλλη πλευρά όμως ...
Θεωρώ (σύμφωνω με το προσωπικό μου γούστο) ότι το BG είναι από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους (αν και φυσικά λόγω του κολήματος μου δεν πάω τακτικά βόλτες αλλού ...) και σε αυτό νομίζω ότι συμφωνούν και αρκετοί συναθλητές ...
Οσον αφορά τα μπιλιαρδάδικα μιάς και υπήρξα για χρόνια ενεργό μέλος του μπιλιαρδόκοσμου, πας όπου έχει καλά τραπέζια και καλούς παίκτες, τώρα αν αυτό το βρεις σε 1-2 μαγαζιά δεν χρειάζεται να πας σε περισσότερα, οι λοιποί παίκτες θα έρχονται στο μαγαζί που συχνάζεις ...!!! (βλέπε Club 18, Pigale, Barrage, Gema παλιότερα)
Τέλος δεν είμαι κλινικά νεκρός (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω ...) απλά όπως έχω ξαναγράψει, σαν παντρεμένος οι εξοδοι μου είναι περιορισμένοι ... και συνήθως πρωινές ώρες λίγο πριν το κλείσιμο. Το να ξεκινήσω στις 5 να πάω σε ένα μαγαζί για εξερεύνηση και να μου βγει μάπα θα μου χαλάσει μία από τις λίγες εξόδους μου ... οπότε (προς το παρόν) προτιμάω τα σίγουρα που ξέρω οτι θα με προσέξουν (με τα θετικά και τα αρνητικά του...)
Αυτά...!!!