Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά!
Σωστός....
Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά!
παντος ητε μερα ητε νιχτα ολοι γελουν μαζι μου!!!!!!!!!!!11Σωστός....
einai kai poli pou pane kai den to lene...kai o mef itan xtes meta ta bouzoukia kai pire kai xoro alla to krataei krifo...to boikotaz sinexizete
Salonika....κ θα ξαναχαθώ....δεν έχει νόημα...αφού σε κανένα θρεντ δε μ'αφήνουν να γράφω...κατευθείαν τα κλάμματα βάζουν...τεσπα...καλά να περνάς...κ χώσε στους μαλάκες κ για μένα....Που χαθηκες παλι εσυ μπρε Μεφι ??? ;) ;) ;)
Γεια σας παιδιά .. ψάχνω να βρώ το τραγούδι όταν χορύει η Sheyla .. λέει κάτι για falling in love απ'ότι νομίζω.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
thanks
[size=10pt]Edit:Solitonios Δεν γράφουμε ΠΟΤΕ με greeklish[/size]
Γεια σας παιδιά .. ψάχνω να βρώ το τραγούδι όταν χορύει η Sheyla .. λέει κάτι για falling in love απ'ότι νομίζω.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
thanks
χαχαχαχαχαχαχαχαTo site του μαγαζιού πότε θα το ανανεώσουν;
To site του μαγαζιού πότε θα το ανανεώσουν;
Τι να πω..Θυμάμαι και τραγούδι????Μόνο το κωλαράκι της!!!!Ωπα και αλλος θαυμαστης της Sheyla!
Πες κατι Ναυαρχε!!!
Για να ανανεωσουν το σαιτ, πρεπει πρωτα να ανανεωσουν τις γυναικες..
Οποτε, καποια στιγμη εντος της τρεχουσας 10ετιας, θα γινει και αυτο..
για να ανανεωθεί το σάιτ πρέπει να ανανεωθούν και οι πελάτες.....
Έεεεετσι!
Σωστή εκτίμηση έχεις κάνει....θα είναι εκεί το βράδυ ???? Χαχαχαχα....Μωρε για να την ξαναδω το βραδυ, μηπως εχω κανει λαθος εκτιμηση..
Μα πως θα ανανεωθουν, αν δεν αλλαξει κατι ?
Πρωτα αλλαζεις προγραμμα και μετα περιμενεις τον κοσμο..
Ετσι νομιζω, απο τα λιγα που ξερω, αγαπητε Περσονα..
Καμιά καινούρια φωτογραφία των κοριτσιών δε βάζουν... Ακόμα τις ίδιες έχουν εδώ και ένα χρόνο!!!Για να ανανεωσουν το σαιτ, πρεπει πρωτα να ανανεωσουν τις γυναικες..
Οποτε, καποια στιγμη εντος της τρεχουσας 10ετιας, θα γινει και αυτο..
αγαπητέ νόκια.....
όταν πηγαίνω γήπεδο είναι στάνταρ κάποιοι μαλακες που τους βλέπεις κάθε φορά... Δεν ξέρουν γιατί.... Απλά έχουν συνηθίσει...
Κάνε τις αναγωγές σου.....