κολιτε δεν ξερο τιποτα απο μαγαζα εγο και το ξερης....,αλλο με απασχολει,τα μπουμπουκια με πριξανε ποτε θα φερεις τις γνοστες σου νιφες!!!!!!!Δυό τσιγάρα δρόμο από το φίλο σας το Γκαγκάτση
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Baby Gold
- Μέλος που άνοιξε το νήμα robbyjumps
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Μποϋκοτάζ και στην Κορίνα!
To λες!
Το θέμα είναι και να το τηρείς!
η κοριν εινε στο κλασιμο,εντολι Καπετανιου!!!!!!!!!!!To λες!
Το θέμα είναι και να το τηρείς!
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Τη λέω προσκοπίνα γιατί μάλλον ακόμη θεωρεί ότι η ζωή είναι όλο εκδρομές (όπως αυτή που την πήγε ένας φίλος στη Ρώμη). Μου θύμισε Ροζίτα από Princess στο πιό γλυκό και πρόσχαρο.Όταν λες προσκοπίνα τι εννοείς φίλε μου???Και δώσε και καμια λεπτομέρεια απο Κορίνα.....
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
..(όπως αυτή που την πήγε ένας φίλος στη Ρώμη)...
Εκδρομή με φίλο σου στη Ρώμη???Μάλλον μούφα σου πούλησε ο φίλος σου....
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Ισως να μην το έγραψα καλά, αλλά δεν εννοούσα με φίλο ΜΟΥ (εξάλλου δεν έχω και στέλνω στον εαυτό μου ευχές τις γιορτές...). Είπα "με φίλο" όπως θα έλεγα "με συναγωνιστή" γιατί άκουσα κάτι φήμες. Προφανώς για να το λές, γνωρίζεις καλύτερα και είναι μούφα.Εκδρομή με φίλο σου στη Ρώμη???Μάλλον μούφα σου πούλησε ο φίλος σου....
Στο κάτω κάτω στ' @@ μας που πάει και με ποιόν. Σε άλλους μπορεί να κάνει παπάδες, αλλά από τη στιγμή που σ' εμένα δεν, πάμε παρακάτω.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Καλά,μη νομίζεις ότι κι εγώ ξέρω κάτι παραπάνω από καμια δεκαριά χορούς...Απλώς μου έκανε εντύπωση...Πάμε παρακάτω λοιπόν φίλε..Ισως να μην το έγραψα καλά, αλλά δεν εννοούσα με φίλο ΜΟΥ (εξάλλου δεν έχω και στέλνω στον εαυτό μου ευχές τις γιορτές...). Είπα "με φίλο" όπως θα έλεγα "με συναγωνιστή" γιατί άκουσα κάτι φήμες. Προφανώς για να το λές, γνωρίζεις καλύτερα και είναι μούφα.
Στο κάτω κάτω στ' @@ μας που πάει και με ποιόν. Σε άλλους μπορεί να κάνει παπάδες, αλλά από τη στιγμή που σ' εμένα δεν, πάμε παρακάτω.
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ναυαρχουκο πότε θα πάρεις άδεια να πάμε για κανά χουρό?Καλά,μη νομίζεις ότι κι εγώ ξέρω κάτι παραπάνω από καμια δεκαριά χορούς...Απλώς μου έκανε εντύπωση...Πάμε παρακάτω λοιπόν φίλε..
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ναυαρχουκο πότε θα πάρεις άδεια να πάμε για κανά χουρό?
Για τις επόμενες 2 εβδομάδες σίγουρα δεν προβλέπεται να πάρει ούτε μια μέρα off
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Ας χορέψει με τον Παρμενίωνα τότε.Για τις επόμενες 2 εβδομάδες σίγουρα δεν προβλέπεται να πάρει ούτε μια μέρα off
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
γειά σας.Θα ήθελα άν μπορεί κάποιος να μου πεί πού πέφτει το μαγαζί και τί παίζει απο κοπέλες.Ευχαριστώ
εμένα μου πέφτει μακριά...
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
γειά σας.Θα ήθελα άν μπορεί κάποιος να μου πεί πού πέφτει το μαγαζί και τί παίζει απο κοπέλες.Ευχαριστώ
Για κοπέλες κλπ ψάξε στο thread ή γενικά
Για κοπέλες κλπ ψάξε στο thread ή γενικά
ευχαριστώ.
Δεν παει αλλο..
Δεν μπορω αλλο..148 σελιδες γραμμενες ΤΖΑΜΠΑΑΑΑ...!!!
Soliii..Κανε με mute να νην ξαναγραψω ποτε...!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ πέρασα τυχαία μια μέρα απ έξω, είδα φως και μπήκα.......εμένα μου πέφτει μακριά...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.021
- Πόντοι
- 1.486
Για τις επόμενες 2 εβδομάδες σίγουρα δεν προβλέπεται να πάρει ούτε μια μέρα off
Μόνο λιγο καιρό ξαποσταίνω....Και ξανά προς τη Δόξα( ) τραβώ!!!!!!!Ας χορέψει με τον Παρμενίωνα τότε.
εγώ πέρασα τυχαία μια μέρα απ έξω, είδα φως και μπήκα.......
σε καταλαβαίνω ... και εγώ πέρασα μία νύχτα πρώτα απέξω και μετά από μέσα και έχασα το φως μου ...
σε καταλαβαίνω ... και εγώ πέρασα μία νύχτα πρώτα απέξω και μετά από μέσα και έχασα το φως μου ...
Θα σου πω κάτι άλλο,ξύπνα μια μέρα πρωί πάρε το φραπέ σου και πήγαινε απέξω την ώρα που σχολάνε, και τότε θα το ξαναβρείς το φως σου. Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά!
Θα σου πω κάτι άλλο,ξύπνα μια μέρα πρωί πάρε το φραπέ σου και πήγαινε απέξω την ώρα που σχολάνε, και τότε θα το ξαναβρείς το φως σου. Τα καμώματα της νύχτας τα βλέπει η μέρα και γελά!
μπα ... προτιμώ να μπω μέσα πριν σχολάσουν ...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις