Διαβάζω το σαιτ εδώ και χρόνια και παρατήρω ότι μεγάλο μέρος των κριτικών αφορά αυτάρχικο πρόγραμμα που ήταν σπάνιο πιο παλια που οφείλετε αυτό? Πειραματισμος ? Απελευθέρωση? Προσωπικά δεν έχω δεχτεί αυτάρχικο και δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει αλλά δεν καταφέρνω τις προσωπικές επιλογες
τυπε απλα ειναι τα πραγματα,πολλες κριτικες ειναι προμοσιον μαγαζιων και κοριτσιων οτι το κανουν και το κανουν καλα
εξαιρωντας μελη που ανοικτα εχουν δηλωσει φαν του σπορ οπως ο τιπος παλια,ο ψυχιατρος μας που ηταν και γκουρου του φ104 κλπ νομιζω οι περισσοτεροι δεν θα εγραφαν με το κανονικο τους νικνειμ ακομα και να εκαναν
θεωρω οτι η αυξηση λοιπον των μελων σε συνδυασμο με την παρεισφρηση νταβαδων,προμοτορων και αγαπουληδων που θελουν να βοηθησουν κοριτσια η μαγαζια συγκεκριμενα εφερε και πολλες κριτικες περι αυταρχικου απο τις οποιες πολλες ειναι φεικ και στημενες
τωρα αν μιλας για αυξηση ζητησης ειναι κι αυτο μια πραγματικοτητα ισως μοδα,ταση,ψαξιμο,αλλα μην εισαι και τοσο βεβαιος οτι σε αρχεγονες μορφες δεν υπηρχε και απο παλια
ειμαι σιγουρος οτι και με παλιες πουτανες να συζητησεις θα σου πουν οτι παντα υπηρχαν πελατες που την βρισκαν και αλλιως αλλο που τωρα τα βοηθηματα γιναν πολλα και ποικιλα και must στην προθηκη καθε στουντιο που θελει να χτυπαει τον ανταγωνισμο
πιο πολυ αυτο που εγραψε και ενας αλλος απελευθερωση στο να το ζηταν υπαρχει παρα αυξηση στην συχνοτητα ζητησης σε σχεση με τα κλασικα