Νέα

Η τέλεια πίπα (αφιερωμένο στους λάτρεις)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα scooby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mantw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Like
1.881
Πόντοι
216
Δεν είναι ανάγκη να πέσει στα γόνατα χαχα υπάρχουν και άλλες στάσεις για πίπα ?... τα προκαταρκτικά είναι για ζεσταμα μου είναι αδιανόητο νά μην κάνω γλειφιμούνι
Πρέπει να γνωριστούμε

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.470
Πόντοι
456
ευγε στον συγγραφεα του αρχικου ποστ .αποδιδει στην πιπα την τιμη που της αξιζει ,ΕΠΙΣΤΗΜΗ. μια καλη πιπα κραταει εναν γαμο ζωντανο , ενα κρατος κραταιο και εναν αντρα ευτυχισμενο .ποσοι απο εμας δεν θα ειχαμε αποφυγει τα περισσοτερα λαθη μας αν ειμασταν ευτυχισμενοι εχοντας διπλα μας μια γυναικα που ξερει τι να κανει ?

φίλε μου γιατί όμως το γράφεις σε νήμα για τα μέλη του μπου?
δεν πιστεύω να υποννοείς τίποτα για τα αξιότιμα μέλη ? :grin::confused:
να περαστεί στα νήματα των ανεξάρτητων και των γραφείων και να μοιραστεί σε φυλλάδια στα κορίτσια
αξιοτιμε john100 καποιοι προτιμουν να κανουν αλλά μην ανησυχεις .υποθετω πως ο συγγραφεας δεν απευθυνεται σε αυτους .εκφραζει την γενικοτερη αξιωση ολων ημων των υπολοιπων που ειμαστε ακομη παραδοσιακα αρσενκοι ως προς τις σεξουαλικες προτιμησεις.
το ποστ πρεπει οπωσδηποτε να εκτυπωθει και να διανεμηθει στις επαγγελματιες του ειδους καθως αμοιβονται για τις υπηρεσιες τους και επιβαλλεται να ειναι γνώστες καθως προκειται για τη βασικοτερη προκαταρκτικη ή και τελικη απαιτηση του πελατη. απαραιτητο , βεβαιως ειναι να γνωριζουν και οι μη επαγγελματιες ερωτικοι συντροφοι αλλά εκει δεν στοιχιζει 140 ευρω η ωρα .(μπορει και περισσοτερο αλλά υπαρχουν κι άλλα οφελη).
το μονο που θα προσεθετα ,χαριτολογωντας , ειναι οτι μια καλη πιπα απασχολει το στομα της συντροφου τοσο οσο χρειαζεται για να μην μιλαει και ξενερωνουμε.:grin:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Έχω μια απορία. Υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει πίπα; Επίσης, θεωρείτε την πίπα αποσπάται κομμάτι του σεξ,δλδ με το πού "μύρισε σεξ", η γκόμενά πρέπει να πέσει στα γόνατα;
Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου αρσενικός straight που να μην απολαμβάνει την πίπα.

Η απόλαυση κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με την αίσθηση με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι εκείνη την στιγμή και την ιδιαίτερη ψυχολογία που μας δίνει το να έχουμε την γυναίκα στα γόνατα ή όπως τέλος πάντων της αρέσει να τσιμπουκώνει.

Ειδικά αν η γυναίκα έχει το ταλέντο να μας τελειώσει με τον πούτσο στο στόμα της, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό ρυθμό κλπ κλπ...

Όμως θα πρέπει να μιλήσουμε και για το γλυφομούνι...εδώ ή ανοίγοντας νεό "θρεντ"

Πώς βιώνουμε εμείς το να γλύφουμε και το να φέρνουμε σε οργασμό μια γυναίκα με την γλώσσα μας. Το απολάμβάνουμε? Το κάνουμε επειδή πρέπει?

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
708
Πόντοι
86
Το πιο καυλα απ ολα στις πιπες μαγκες ειναι το να γουσταρει κ η ιδια να το κανει

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.470
Πόντοι
456
Δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου αρσενικός straight που να μην απολαμβάνει την πίπα.

Η απόλαυση κατά τη γνώμη μου έχει να κάνει με την αίσθηση με την οποία ερχόμαστε αντιμέτωποι εκείνη την στιγμή και την ιδιαίτερη ψυχολογία που μας δίνει το να έχουμε την γυναίκα στα γόνατα ή όπως τέλος πάντων της αρέσει να τσιμπουκώνει.

Ειδικά αν η γυναίκα έχει το ταλέντο να μας τελειώσει με τον πούτσο στο στόμα της, την κατάλληλη στιγμή, με τον σωστό ρυθμό κλπ κλπ...

Όμως θα πρέπει να μιλήσουμε και για το γλυφομούνι...εδώ ή ανοίγοντας νεό "θρεντ"

Πώς βιώνουμε εμείς το να γλύφουμε και το να φέρνουμε σε οργασμό μια γυναίκα με την γλώσσα μας. Το απολάμβάνουμε? Το κάνουμε επειδή πρέπει?
ξεκινα το , τι περιμενεις ? αντε να βγαζουμε τα εσωψυχα μας σιγα σιγα . περιμενω , ομως, μια επιστημονικου επιπεδου εισηγηση στο θεμα ,οπως ξεκινησε αυτο .
Έχω μια απορία. Υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει πίπα; Επίσης, θεωρείτε την πίπα αποσπάται κομμάτι του σεξ,δλδ με το πού "μύρισε σεξ", η γκόμενά πρέπει να πέσει στα γόνατα;
για τη γονιπετη θεση υπαρχουν δυο λογοι. πρωτον εξυπηρετει δομικα καθως η γυναικα (μιλωντας παντα για την πλειοψηφια) βρισκεται στην θεση με την οποια ερχεται ανφας με το αντρικο οργανο και δεν χρειαζεται να σκυβει , να κουλουριαζεται και οτιδηποτε άλλο εχοντας το κεφαλι της ελυθερο να κανει οποιαδηποτε κινηση και δευτερον η διαφορα υψους δινει συνειρμικα την αισθηση της εξουσιας . οχι δεν πρεπει να πεσει στα γονατα με το που θα "μυρισει σεξ" .δεν ειναι απαραιτητο για καποιους . αν δεν το κανει , ομως , εκεινη θα χασει.θεωρω και δεν εχω την απαιτηση να το θεωρουν ολοι οτι ειναι μια καλη αρχη. αρκει να ξερει τι να κανει και να μην αποδειχθει τραυματικη η εμπειρια .

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.781
Πόντοι
3.506
Γλυφομούνι + γλυφοκώλι απαραίτητο μύστη μου. Πρέπει να γίνονται μέχρις η γυναίκα να μη μπορεί να ανασάνει από τα απανωτά χυσίματα.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.377
Πόντοι
25.186
[xhamster]
]

Εδώ "ζωγραφίζει" η τύπισσα.

Δυστυχώς δεν έχω διαθέσιμο το λινκ που παίζει "μπαλάρα" και χωρίς χέρια.
Η εκσπερμάτωση και το στυλ της "παίζει" να είναι και τοπ στον πλανήτη από φυσικότητα. :thumbsup:
Τώρα πια έχει αρκετές "στημένες" σε τέτοιο στυλ,πάλι καλά που δεν είναι όλες έτσι.
;)
πες μας το ονομα να τη βρουμε

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0

σωστό! Αλλά σκεφτείτε λίγο ρε ‘σείς. Είναι η απόλυτη ενδειξη εμπιστοσύνης. δε θα με δαγκώσει να μου το κόψει ενα πράγμα τώρα… :grin:
Για το στοματικό σε γυναίκα είναι για μένα απαραίτητο! Πιο ωραίο πράγμα από το να αισθάνεσαι μια γυναίκα να τελειώνει στο στόμα σου δε νομίζω να έχει :sunglasses: (οκ να τελειώνεις στο στόμα της με μικρή διαφορά)
@Mantw μήπως να το ξεκινήσεις και αυτό το θέμα ? :buck2::sunglasses:

john1975bi

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2014
Like
110
Πόντοι
0
σωστό! Αλλά σκεφτείτε λίγο ρε ‘σείς. Είναι η απόλυτη ενδειξη εμπιστοσύνης. δε θα με δαγκώσει να μου το κόψει ενα πράγμα τώρα… :grin:
Για το στοματικό σε γυναίκα είναι για μένα απαραίτητο! Πιο ωραίο πράγμα από το να αισθάνεσαι μια γυναίκα να τελειώνει στο στόμα σου δε νομίζω να έχει :sunglasses: (οκ να τελειώνεις στο στόμα της με μικρή διαφορά)
@Mantw μήπως να το ξεκινήσεις και αυτό το θέμα ? :buck2::sunglasses:
ή ο φίλος @gejgi :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom