alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν φορολογειται το εφαπαξ, απλως περικοπηκε.Σύνταξη τσιμπουκλούς, ε; Πολλά λεφτά λέμε. Και το εφάπαξ καλό ήταν, αλλά τελευταία έμαθα φορολογήθηκε...
Δεν φορολογειται το εφαπαξ, απλως περικοπηκε.Σύνταξη τσιμπουκλούς, ε; Πολλά λεφτά λέμε. Και το εφάπαξ καλό ήταν, αλλά τελευταία έμαθα φορολογήθηκε...
Ας την είχα εγώ νέα και θα τα βρίσκαμε.Δεν φορολογειται το εφαπαξ, απλως περικοπηκε.
Αυτο ειναι που λενε "του τον εκανε σφεντονα"...
λες και επικοινωνουνε!
το κοιταζει λες και ειναι καποιο κατοικιδιο που του "μιλαει" και ανταποκρινεται...
Ψαγμενο...νομιζω οτι η γκομενα κανει την πιπα και οχι η πιπα την γκομενα
...ολοσωστο....και επισης ο σκοτι πιπεν πρεπει να ητο μερακλης...νομιζω οτι η γκομενα κανει την πιπα και οχι η πιπα την γκομενα
εγω δεν τα καταφερατο διαβασα ολο
Δεν είναι ανάγκη να πέσει στα γόνατα χαχα υπάρχουν και άλλες στάσεις για πίπα ?... τα προκαταρκτικά είναι για ζεσταμα μου είναι αδιανόητο νά μην κάνω γλειφιμούνιΈχω μια απορία. Υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει πίπα; Επίσης, θεωρείτε την πίπα αποσπάται κομμάτι του σεξ,δλδ με το πού "μύρισε σεξ", η γκόμενά πρέπει να πέσει στα γόνατα;
Εννοείται πως σε όλους αρέσει.Αργή και βασανιστική,ότι καλύτερο.Έχω μια απορία. Υπάρχει άντρας που να μην του αρέσει πίπα; Επίσης, θεωρείτε την πίπα αποσπάται κομμάτι του σεξ,δλδ με το πού "μύρισε σεξ", η γκόμενά πρέπει να πέσει στα γόνατα;