Νέα

Περί αυταρχικού : ηθικά διλήμματα και αντιμετώπιση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sarouman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα ότι οι κοπέλες το κάνουν επειδή έχει ζήτηση όχι επειδή το γουστάρουν επειδή ας πούμε αυτή είναι η "φύση τους " ... άρα πως μπορεί κάποιος που έχει την ανάγκη να είναι υποτακτικός/σκλάβος να σταματήσει εκεί κ να μην θέλει κάτι πιο αυθεντικό να τον γεμίζει κτλ

με τον ιδιο τροπο που για διαφορετικους λογους καποιος θα επιλεξει μια πορνη αντι για μια γκομενα...δεν αναφερομαι στους χομπιστες προφανως...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτη η διαρκης επαναληψη του οτι "ολα ειναι φυσιολογικα και εσεις αφυσικοι που δεν το δεχεστε" εχει καταντησει κουραστικη.
Σαν τον ποντιο που πηγαινε αναποδα στην εθνικη οδο και ελεγε οτι ολοι ειναι τρελοι που πανε αναποδα.

βρισκω αφυσικο σε ενα φορουμ οπου το βασικο θεμα ειναι το σεξ και μαλιστα το πληρωμενο σεξ καποιοι "ηθικολογοι" να θεωρουν εαυτον σε θεση για να κρινουν οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τις δικες τους σεξουαλικες επιλογες...Ποσο μαλλον οταν υπαρχει ειδικη ενοτητα bdsm/fetish πραγμα το οποιο σημαινει οτι ο δημιουργος ειχε υποψην του και αλλες σεξουαλικες προτιμησεις...με το ιδιο ακριβως σκεπτικο αλλοι "ηθικολογοι" μπορουν να κρινουν αφυσικη την επιλογη της πουτανας ως σεξουαλικο παρτνερ...

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
με τον ιδιο τροπο που για διαφορετικους λογους καποιος θα επιλεξει μια πορνη αντι για μια γκομενα...δεν αναφερομαι στους χομπιστες προφανως...

προφανως συμβιβαζεται/μαστε σε κατι που ειναι δηθεν και ικανοποιει τις φαντασιωσεις μας...αφου δεν μπορουμε να το βρουμε στην πραγματικοτητα....τουλαχιστον αγοραζεις την φαντασιωση σου εστω και αν δεν ειναι 100% αληθινη

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
βρισκω αφυσικο σε ενα φορουμ οπου το βασικο θεμα ειναι το σεξ και μαλιστα το πληρωμενο σεξ καποιοι "ηθικολογοι" να θεωρουν εαυτον σε θεση για να κρινουν οτιδηποτε ειναι διαφορετικο απο τις δικες τους σεξουαλικες επιλογες...Ποσο μαλλον οταν υπαρχει ειδικη ενοτητα bdsm/fetish πραγμα το οποιο σημαινει οτι ο δημιουργος ειχε υποψην του και αλλες σεξουαλικες προτιμησεις...με το ιδιο ακριβως σκεπτικο αλλοι "ηθικολογοι" μπορουν να κρινουν αφυσικη την επιλογη της πουτανας ως σεξουαλικο παρτνερ...
εεετσι  :rockon: :rockon:

σεξ μονο με τη γυναικα μας και μετα το δευτερο παιδι  :rockon: :rockon:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
Πολύ απλά γιατί τέτοια θέματα taboo είναι δύσκολο να τα υπερασπιστείς σηκώνοντας σταυροφορία..χωρίς να περάσεις αλώβητος απο μια σχέση, απο την οικογένεια σου, απο το εργασιακό σου χώρο.
Και γιατί πεποιθηση μου είναι πως δεν πρέπει να προκαλείς μια μη προετοιμασμενη κοινωνία.

Αλλωστε και αυτη ακόμα η υπαρξη του bourdela.com ηταν μια γροθια, ένα αξιοπερίεργο γεγονός σε μια ηθικολογούσα κοινωνία όπως η ελληνική (που καλώς ηθικολογεί αν ήταν αμιγώς ηθική...αλλά υποκρίνεται τα πάθη της).
Ομως μια μια οι επνανστάσεις. Δε γίνεται να προβάλλεις ένα θέμα οπως το αυταρχικο σεξ ως απλά μια σεξουαλική επιλογή..ακόμα και πίσω απο την ασπίδα της ανωνυμίας του sarouman, του male tsouli, του alex458, του night7080...

Ο επαγγελματικός χώρος κ η οικογένεια νομίζω δεν έχουν σχέση με αυτό ... νομίζω απλά ότι δεν το έχεις πιστέψει εσύ ο ίδιος ή ότι έχεις βολευτεί , κάτι τέτοιο ... όχι ότι κακό δλδ ή ότι στη λέω τώρα , ξέρεις ότι σε συμπαθώ

όσοι όμως στρέφονται σε "εναλλακτικές"(ξέρω μαλακία, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ)  σεξουαλικές συμπεριφορές τις περισσότερες φορές ψάχνουν κάτι παραπάνω κ είναι ίσως κ βασανιστικό αν παραμείνει ανικανοποίητο ...
θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση πως το έχει αποκλείσει κάπως

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο επαγγελματικός χώρος κ η οικογένεια νομίζω δεν έχουν σχέση με αυτό ... νομίζω απλά ότι δεν το έχεις πιστέψει εσύ ο ίδιος ή ότι έχεις βολευτεί , κάτι τέτοιο ... όχι ότι κακό δλδ ή ότι στη λέω τώρα , ξέρεις ότι σε συμπαθώ

όσοι όμως στρέφονται σε "εναλλακτικές"(ξέρω μαλακία, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ)  σεξουαλικές συμπεριφορές τις περισσότερες φορές ψάχνουν κάτι παραπάνω κ είναι ίσως κ βασανιστικό αν παραμείνει ανικανοποίητο ...
θέλω να πω ότι μου έκανε εντύπωση πως το έχει αποκλείσει κάπως

μου επιτρεπεις να θεωρω εξισου εναλλακτικο για παραδειγμα το pse και το αυταρχικο....οσο εναλλακτικο μπορει να ακουγεται το pse για εναν μεσο ανθρωπο αλλο τοσο μπορει να ακουγεται το αυταρχικο για εναν πολυ ενθερμο μπουρδελιαρη...υπαρχουν βαθια χασματα αναμεσα στις συμπεριφορες των ανθρωπων τα οποια δημιουργουν πολλες και αναπαντητες ερωτησεις...οπως καποιος γνωστος σου δε μπορει να καταλαβει για ποιο λογο ενας αλλος αντρας θα πληρωσει μια τυπισσα ολη νυχτα και θα την παει και για φαγητο και για ποτο και για σεξ και για παρεα και για συζητηση ακριβως ετσι ο Χ χρηστης εδω μεσα δε μπορει προφανως να καταλαβει τι το γοητευτικο εχει το να γλυφεις τακουνια....εφοσον υπαρχουν εστω αυτες οι εναλλακτικες παλι καλα να λες...

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Τι θεωρείται πιο φυσιολογικο ή ανώμαλο ...

α) το πρωκτικό σεξ σε μια γυναίκα?
β) το γλειφοκώλι που θας σας κάνει η αλιονα ας πουμε?
γ) το strapon sex που θα σας κάνει η αφέντρα στο στουντιο?

Ποιο παραδέχεστε πιο πολύ ή λιγοτερο φυσιολογικο. Θα τα βάζατε σε σειρα?
Ποιο θα χλευάσετε πιο εύκολα?

Η πουτάνα που γαμιεται απο τον κώλο είναι φυσιολογική αλλά η γκόμενα σας που τον παίνρει απο τον κώλο είναι ανωμαλη?
Αυτός που δέχεται γλειφοκώλι είναι ένα βήμα πριν γίνει πουστης, δεν είναι ή είναι κρυφοπουστης?
Και ο σκλάβος σε μια session αυταρχικου τι είναι? Επιλογή του ή ανώμαλος?

Τα έχω κάνει και τα τρια.
Εχω κάνει πολλά πράγματα στο σεξ, κάποια απλά για να τα δοκιμάσω.
Κάποια πολύ extreme (που δεν έχω γράψει εδώ ουτε θα γράψω) και αφορούσαν το αυταρχικο..
Δεν ένιωσα ποτέ έλξη για το όμοιο φύλο χωρίς να κατηγορώ αυτούς που επιλέγουν κάτι τέτοιο.

Απλά η αποχώρηση αυτου του μέλους...(για όποιους λόγους έγινε)..με προβλημάτισε..αν τελικά πρέπει να εκτίθεσαι στη ζωή σου και όχι να προσπαθείς να επιβιώνεις.
Γιατι και η επιβίωση ακόμα είναι δύσκολη..δεν την υποτιμώ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
μου επιτρεπεις να θεωρω εξισου εναλλακτικο για παραδειγμα το pse και το αυταρχικο....οσο εναλλακτικο μπορει να ακουγεται το pse για εναν μεσο ανθρωπο αλλο τοσο μπορει να ακουγεται το αυταρχικο για εναν πολυ ενθερμο μπουρδελιαρη...υπαρχουν βαθια χασματα αναμεσα στις συμπεριφορες των ανθρωπων τα οποια δημιουργουν πολλες και αναπαντητες ερωτησεις...οπως καποιος γνωστος σου δε μπορει να καταλαβει για ποιο λογο ενας αλλος αντρας θα πληρωσει μια τυπισσα ολη νυχτα και θα την παει και για φαγητο και για ποτο και για σεξ και για παρεα και για συζητηση ακριβως ετσι ο Χ χρηστης εδω μεσα δε μπορει προφανως να καταλαβει τι το γοητευτικο εχει το να γλυφεις τακουνια....εφοσον υπαρχουν εστω αυτες οι εναλλακτικες παλι καλα να λες...

εναλλακτικό εννοούσα το bdsm και εξήγησα ότι ήταν ψιλομαλακία λέξη κ δεν νομίζω να χω δείξει ότι είμαι στυλ αλεξ71
ήταν ξεκάθαρο νομίζω ...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εναλλακτικό εννοούσα το bdsm και εξήγησα ότι ήταν ψιλομαλακία λέξη κ δεν νομίζω να χω δείξει ότι είμαι στυλ αλεξ71
ήταν ξεκάθαρο νομίζω ...

σιγα μη σε συνεκρινα με τον αλεξ....χαχα
προσπαθησα να σου εξηγησω ομως οτι οσο bdsm μπορει να ακουγεται εναλλακτικο για καποιον "ψημενο" εξισου εναλλακτικο μπορει να θεωρηθει το πληρωμενο σεξ με ολες του τις εκφανσεις για καποιον αλλον "φυσιολογικο"....το θεμα ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει αγορα που να καλυπτει ολα τα γουστα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σαρουμαν, ξερεις πολυ καλα αν σε εκτιμω ή οχι.
Ομολογω δεν αντιλαμβανομαι γιατι πρεπει να κλαψουμε για την αποχωρηση καποιου μελους.
Επιλογη του.
Αν το θεμα σου ειναι οτι "εφυγε και εκλεισε το μπλογκ του επειδη τον εκραζαν", τοτε με απογοητευεις.
Υποτιθεται οτι ο συγκεκριμενος χρηστης (με τον οποιο δεν ειχα κανενα προβλημα και φυσικα δεν τον εκραξα ποτέ) ΓΝΩΡΙΖΕ πολυ καλα τις συνεπειες μιας τετοιας επιλογης. Και ειναι βεβαιο οτι θα ηταν ετοιμος να την αντιμετωπισει. Το να λεει ομως τωρα οτι "απογοητευεται και φευγει επειδη τον εκραζαν" μου κάνει απλα σαν ηρωικη εξοδος.
Ειναι σαν να πας στη θυρα των φανατικων του ολυμπιακου με πρασινη φανελα, και να σε κραξουν και να πεις "αποχωρω απογοητευμενος επειδη με εκραξαν". Πρεπει να εισαι προετοιμασμενος δηλαδη. Και μια τετοιου ειδους "απογοητευση" μου φαινεται ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ.
Εκτος αν παρερμηνευσα αυτα που ειπες. Οπότε αναμενω διευκρινιση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ήταν ξεκάθαρο νομίζω ...
Βρες καπου ενα ποσταρισμα μου, που να κραζω καποιον για τις σεξουαλικες του επιλογες, και μετα ελα να μιλησεις για "στυλ alex71".

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
προσπαθησα να σου εξηγησω ομως οτι οσο bdsm μπορει να ακουγεται εναλλακτικο για καποιον "ψημενο" εξισου εναλλακτικο μπορει να θεωρηθει το πληρωμενο σεξ με ολες του τις εκφανσεις για καποιον αλλον "φυσιολογικο"....το θεμα ειναι οτι και στις δυο περιπτωσεις υπαρχει αγορα που να καλυπτει ολα τα γουστα...

χαχα εε νταξει έβαλα λίγο ακραίο παράδειγμα ..
ναι ρε συμφωνάμε

Βρες καπου ενα ποσταρισμα μου, που να κραζω καποιον για τις σεξουαλικες του επιλογες, και μετα ελα να μιλησεις για "στυλ alex71".

Καλά δεν θα κάθομαι να ψάχνω , αρκεί ότι βάζεις ταμπελάκια εσύ φυσιολογικός, εσύ όχι, εσύ έτσι εσύ αλλιώς  :blahblah1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μου εξηγεις τι ακριβως εχει ο αλεξ?
Επειδη και η υπομονη εχει τα ορια της.
Αφησα καποτε να περασει η μαλακια που εγραψες, οτι "εχω θεμα με το σεξ".
Δεν θα αφηνω τα παντα ομως.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
:pipa2:
καθε σου προταση, καθε λεξη, καθε γραμμα που γραφεις κρυβει απο πισω του μια ομοφοβικοτητα και μια κατινα που κραζει συνεχεια τις σεξουαλικες επιλογες των αλλων...

φασιστακι  :birdman:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:pipa2:καθε σου προταση, καθε λεξη, καθε γραμμα που γραφεις κρυβει απο πισω του μια ομοφοβικοτητα και μια κατινα που κραζει συνεχεια τις σεξουαλικες επιλογες των αλλων...

φασιστακι  :birdman:
Τρεχα τωρα να σου δωσουν το παρασημο οι ελλεεινιδες.

OP
OP
sarouman

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Οχι! Δεν ανέφερα πουθενά πως πρέπει να κλάψουμε και να κάνουμε μνημόσυνο επειδή έφυγε ο male tsouli. Ουτε κατηγόρησα κάποιον ή κάποιους αν τον έκραζαν ή όχι.
Αλλωστε σε ένα τέτοιο σαιτ δεν μπαίνεις για να κάνεις το μαμοθρεφτο, μπαίνεις για να ακούσεις και να δεχτείς και αυτα.

Αλλωστε αναφέρω "διλήμματα"...
Και αυτο βάζω ως θεματολογία του thread...
Αν αξίζει να εκτίθεσαι για κάτι που πιστεύεις αλλά σοκάρει ή όχι... (πέρα απο φανφάρες και στομφώδεις δηλώσεις..."πρέπει να υπερασπίζεσαι τις επιλογές σου και τις προτιμήσεις σου")
Πραγματικά...στη real life ...τι αξίζει να κάνεις..για σένα πάνω απ'ολα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μου εξηγεις τι ακριβως εχει ο αλεξ?
Επειδη και η υπομονη εχει τα ορια της.
Αφησα καποτε να περασει η μαλακια που εγραψες, οτι "εχω θεμα με το σεξ".
Δεν θα αφηνω τα παντα ομως.

εισαι η επιτομη του ηθικολογου...με ενοχλουν οι ηθικολογοι...τους θεωρω υποκριτες και δηθεν...αυτα :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom