Νέα

Αύξηση του "αυταρχικού προγράμματος". Γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgos.k
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Διαβάζω το σαιτ εδώ και χρόνια και παρατήρω ότι μεγάλο μέρος των κριτικών αφορά αυτάρχικο πρόγραμμα που ήταν σπάνιο πιο παλια που οφείλετε αυτό? Πειραματισμος ? Απελευθέρωση? Προσωπικά δεν έχω δεχτεί αυτάρχικο και δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει αλλά δεν καταφέρνω τις προσωπικές επιλογες

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Διαβάζω το σαιτ εδώ και χρόνια και παρατήρω ότι μεγάλο μέρος των κριτικών αφορά αυτάρχικο πρόγραμμα που ήταν σπάνιο πιο παλια που οφείλετε αυτό? Πειραματισμος ? Απελευθέρωση? Προσωπικά δεν έχω δεχτεί αυτάρχικο και δεν πιστεύω ότι μου ταιριάζει αλλά δεν καταφέρνω τις προσωπικές επιλογες

για αλλαγη κυριως φιλε.

να σε στραποναρει μονο ο Τσιπρας καθημερινα κατανταει μονοτονια

οποτε υπαρχει με αυτον τον τροπο ποικιλια

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206
κατα την γνωμη μου χωρις φυσικα να ειναι απολυτο αυτο που θα πω παντα παιζανε αυτα, απλα τωρα εχουν γινει πιο απελευθερωμενα τα πραγματα κ το ακους συχνα..Τωρα το αν ειναι πειραματισμος η απελευθερωση, θα σου πω οτι ειναι κ τα δυο συν το οτι καποιοι την βρισκουν ετσι..

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
τυπε απλα ειναι τα πραγματα,πολλες κριτικες ειναι προμοσιον μαγαζιων και κοριτσιων οτι το κανουν και το κανουν καλα

εξαιρωντας μελη που ανοικτα εχουν δηλωσει φαν του σπορ οπως ο τιπος παλια,ο ψυχιατρος μας που ηταν και γκουρου του φ104  κλπ νομιζω οι περισσοτεροι δεν θα εγραφαν με το κανονικο τους νικνειμ ακομα και να εκαναν

θεωρω οτι η αυξηση λοιπον των μελων σε συνδυασμο με την παρεισφρηση νταβαδων,προμοτορων και αγαπουληδων που θελουν να βοηθησουν κοριτσια η μαγαζια συγκεκριμενα εφερε και πολλες κριτικες περι αυταρχικου απο τις οποιες πολλες ειναι φεικ και στημενες

τωρα αν μιλας για αυξηση ζητησης ειναι κι αυτο μια πραγματικοτητα ισως μοδα,ταση,ψαξιμο,αλλα μην εισαι και τοσο βεβαιος οτι σε αρχεγονες μορφες δεν υπηρχε και απο παλια
ειμαι σιγουρος οτι και με παλιες πουτανες να συζητησεις θα σου πουν οτι παντα υπηρχαν πελατες που την βρισκαν και αλλιως  αλλο που τωρα τα βοηθηματα γιναν πολλα και ποικιλα και must στην προθηκη καθε στουντιο που θελει να χτυπαει τον ανταγωνισμο

πιο πολυ αυτο που εγραψε και ενας αλλος απελευθερωση στο να το ζηταν υπαρχει παρα αυξηση στην συχνοτητα ζητησης σε σχεση με τα κλασικα

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Παλια ντρεποντουσαν να γραψουν τετοιες κριτικες λογω χλευης που δεχονταν απο αλλους χρηστες. Τωρα δεν υπαρχει αυτος ο φοβος.

Αν κοιταξεις σε παλια θρεντ του σαιτ μπορεις να διαπιστωσεις τις αλλαγες στις αντιληψεις της κοινωνιας.

Υπαρχει θρεντ για ξυρισμα ορχεων του 2006 ή 2007. Οποιος εγραφε οτι τα ξυριζει χαρακτηριζοταν αδελφη.

Πιστευω οτι η πελατεια εξακολουθει να ειναι σταθερη, τα εκαναν και παλια δλδ αλλα στα σιωπηλα.

Αν υπαρχει μεταβολη, θα στοιχηματιζα οτι εχουν μειωθει οι πελατες του αυταρχικου γιατι τωρα πιο ανετα το ζηταει ενας αντρας απο τη γυναικα του ή τη γκομενα του. Το στραποναρισμα που θα σου κανει η γυναικα σου δε στο κανει καμια ιεροδουλη.

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Παλια ντρεποντουσαν να γραψουν τετοιες κριτικες λογω χλευης που δεχονταν απο αλλους χρηστες. Τωρα δεν υπαρχει αυτος ο φοβος.

Αν κοιταξεις σε παλια θρεντ του σαιτ μπορεις να διαπιστωσεις τις αλλαγες στις αντιληψεις της κοινωνιας.

Υπαρχει θρεντ για ξυρισμα ορχεων του 2006 ή 2007. Οποιος εγραφε οτι τα ξυριζει χαρακτηριζοταν αδελφη.

Πιστευω οτι η πελατεια εξακολουθει να ειναι σταθερη, τα εκαναν και παλια δλδ αλλα στα σιωπηλα.

Αν υπαρχει μεταβολη, θα στοιχηματιζα οτι εχουν μειωθει οι πελατες του αυταρχικου γιατι τωρα πιο ανετα το ζηταει ενας αντρας απο τη γυναικα του ή τη γκομενα του. Το στραποναρισμα που θα σου κανει η γυναικα σου δε στο κανει καμια ιεροδουλη.
επικινδυνο σπορ αυτο ..

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
απλα αυξηθηκαν οι πουστηδες...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
η αυξηση του αυταρχικου οφείλεται 1ον στη διαφημιση που πηρε και δευτερον σαν κατι καινουργιο ας πουμε πρωτοτυπο.βεβαια στην ελλαδα αργησε να ερθει γιατι χωρες όπως ιαπωνια ολλανδια γερμανια εφαρμοζοταν από τη δεκαετια του 80.η ιδεα πρωτοξεκινησε η μαλλον διαδοθηκε από τις τσοντες και μετεπειτα από τη διαφημιση που πηρε το θεμα από τα στουντιο.για τα στουντιο είναι πιο γρηγορο και ευκολο χρημα αφου το χρεωνουν πιο ακριβο σε λιγο χρονο και χωρις η κοπελα να κουραζετε.ετσι πολλοι ακούγοντας για αυταρχικο μπηκαν στη διαδικασια να το δοκιμασουν σε αλλους αρεσε και εγιναν φαν και το κανουν συνεχεια αλλοι το δοκιμασαν μια φορα δεν τους αρεσε και δεν το ξανακανουν.το αυταρχικο ηρθε για να μεινει αφου πια πολλοι πελατες το ζητανε.

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
αυτα παντα γινονταν.απλα οσο περισσοτερο σαπιζει η κοινωνια μας τοσο πιο εμφανη θα ειναι...
σρρωστες καταστασεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom