life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Κλυσμα με τζατζικι....Ειναι βιολογικο και φιλικο προs το περιβαλλονΜήπως ξέρει κανείς με τι υλικο γίνεται η λευκανση;
Κλυσμα με τζατζικι....Ειναι βιολογικο και φιλικο προs το περιβαλλονΜήπως ξέρει κανείς με τι υλικο γίνεται η λευκανση;
Μήπως ξέρει κανείς με τι υλικο γίνεται η λευκανση;
μονιμο η προσωρινο αποτελεσμα επιδιωκεις ??
με εντυπωσιάζει το πρακτικό μέρος του θέματος, τι υλικό μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ το δέρμα και πόσο καλό μπορεί να είναι σε μια τέτοια περιοχή.
και αναρωτιέμαι τι πάει και βάζει στον κώλο της η κάθε μια για μοδα ρε αδελφάκι μου και αν τους πεις πηδιεσαι απο κωλο παιζει και να παρεξηγηθουν....
Εγώ εξακολουθώ να θεωρω οτι στο κωλο μας πρεπει να βάζουμε αγνα, εξαιρετικά και καλής ποιότητας υλικά. Πχ πουτσες
Σου στελνω π.μ.
:-* Τι κάνεις παραλιμνιάκιιι
Εγώ ελπίζω το σκ να λιάσω την κορμάρα μου αλλά θα αποφυγω να λιάσω τον πρωκτό μην μου μαυρίσει και είμαι εκτος μοδός γιατι κατανοείς αυτό ειναι τεράστιο πλήγμα :oΠινω ουζακι κι ετοιμαζομε να κατεβω θαλασα να λιασω την κορμαρα μου.
Εγώ ελπίζω το σκ να λιάσω την κορμάρα μου αλλά θα αποφυγω να λιάσω τον πρωκτό μην μου μαυρίσει και είμαι εκτος μοδός γιατι κατανοείς αυτό ειναι τεράστιο πλήγμα :o
Υ.Γ θελω και γω ουζακι
Εγώ εξακολουθώ να θεωρω οτι στο κωλο μας πρεπει να βάζουμε αγνα, εξαιρετικά και καλής ποιότητας υλικά. Πχ πουτσες
α..πα...πα τί γλώσσα είναι αυτή ...λιμάνι!
και πως να την πω την πουτσα;
πέος
μόριο
φαλλό
πουλί
πούλο
πράμα
φύση
μαγιόξυλο
ξερή
μαραφέτι
μαρκούτσι
μπαργαλάτσο
γιαννούκο
τσουτσούνι
πιπί
τσουτσούνα
πουλάκι
τσουνί
πέος
μόριο
φαλλό
πουλί
πούλο
πράμα
φύση
μαγιόξυλο
ξερή
μαραφέτι
μαρκούτσι
μπαργαλάτσο
γιαννούκο
τσουτσούνι
πιπί
τσουτσούνα
πουλάκι
τσουνί
ανδρικό μόριο ...
Ναι, αλλά εγώ δεν μιλάω για τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για πούτσο και θα πω τον πούτσο πουλί;;