Νέα

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μονιμο η προσωρινο αποτελεσμα επιδιωκεις ??

:rolleyes:

με εντυπωσιάζει το πρακτικό μέρος του θέματος, τι υλικό μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ το δέρμα και πόσο καλό μπορεί να είναι σε μια τέτοια περιοχή. :think:
και αναρωτιέμαι τι πάει και βάζει στον κώλο της η κάθε μια για μοδα ρε αδελφάκι μου και αν τους πεις πηδιεσαι απο κωλο παιζει και να παρεξηγηθουν.... :sunglasses: :rolleyes: :cheesy:
Εγώ εξακολουθώ να θεωρω οτι στο κωλο μας πρεπει να βάζουμε αγνα, εξαιρετικά και καλής ποιότητας υλικά. Πχ πουτσες  :grin:

Επισκέπτης
με εντυπωσιάζει το πρακτικό μέρος του θέματος, τι υλικό μπορεί να αλλάζει τόσο πολύ το δέρμα και πόσο καλό μπορεί να είναι σε μια τέτοια περιοχή. :think:
και αναρωτιέμαι τι πάει και βάζει στον κώλο της η κάθε μια για μοδα ρε αδελφάκι μου και αν τους πεις πηδιεσαι απο κωλο παιζει και να παρεξηγηθουν.... :sunglasses: :rolleyes: :cheesy:
Εγώ εξακολουθώ να θεωρω οτι στο κωλο μας πρεπει να βάζουμε αγνα, εξαιρετικά και καλής ποιότητας υλικά. Πχ πουτσες  :grin: :new_shocked: :new_shocked:

Σου στελνω π.μ.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πινω ουζακι κι ετοιμαζομε να κατεβω θαλασα να λιασω την κορμαρα μου.
Εγώ ελπίζω το σκ να λιάσω την κορμάρα μου  :boobies: αλλά θα αποφυγω να λιάσω τον πρωκτό μην μου μαυρίσει και είμαι εκτος μοδός γιατι κατανοείς αυτό ειναι τεράστιο πλήγμα :o

Υ.Γ θελω και γω ουζακι  :huh:

Επισκέπτης
Εγώ ελπίζω το σκ να λιάσω την κορμάρα μου  :boobies: αλλά θα αποφυγω να λιάσω τον πρωκτό μην μου μαυρίσει και είμαι εκτος μοδός γιατι κατανοείς αυτό ειναι τεράστιο πλήγμα :o

Υ.Γ θελω και γω ουζακι  :huh:

Θα πιω κι ενα στην υγεια σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
και πως να την πω την πουτσα;  :think:

πέος
μόριο
φαλλό
πουλί
πούλο
πράμα
φύση
μαγιόξυλο
ξερή
μαραφέτι
μαρκούτσι
μπαργαλάτσο
γιαννούκο
τσουτσούνι
πιπί
τσουτσούνα
πουλάκι
τσουνί

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πέος
μόριο
φαλλό
πουλί
πούλο
πράμα
φύση
μαγιόξυλο
ξερή
μαραφέτι
μαρκούτσι
μπαργαλάτσο
γιαννούκο
τσουτσούνι
πιπί
τσουτσούνα
πουλάκι
τσουνί

και λούτσος  :rolleyes: :rockon:  μπίτ για μπίτ αμόρφωτος  :rolleyes: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πέος
μόριο
φαλλό
πουλί
πούλο
πράμα
φύση
μαγιόξυλο
ξερή
μαραφέτι
μαρκούτσι
μπαργαλάτσο
γιαννούκο
τσουτσούνι
πιπί
τσουτσούνα
πουλάκι
τσουνί

Ναι, αλλά εγώ δεν μιλάω για τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για πούτσο και θα πω τον πούτσο πουλί;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Ναι, αλλά εγώ δεν μιλάω για τίποτα από όλα αυτά. Μιλάω για πούτσο και θα πω τον πούτσο πουλί;;

Εχετε δίκιο.

Πρίν κάτι μήνες που είχατε γράψει οτι αρέσκεσται στο να γλείφετε πουλιά, παρανόησα και σας συνέστησα να πάτε στα Μέγαρα όπου και υπάρχουν πολλά ορνιθοτροφεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom