erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
πουτσο. αρσενικου γενους.
Αν ειναι γραμματικό το λάθος σορρυ. Πουτσος λοιπόν
πουτσο. αρσενικου γενους.
Εχετε δίκιο.
Πρίν κάτι μήνες που είχατε γράψει οτι αρέσκεσται στο να γλείφετε πουλιά, παρανόησα και σας συνέστησα να πάτε στα Μέγαρα όπου και υπάρχουν πολλά ορνιθοτροφεία.
και ο κώλος γιατί ειναι αρσενικός;η γλωσσα διδασκει την ανωτεροτητα των φυλων και βιολογικα. λεμε ο πουτσος, αρσενικοτατο και ωραιο.
οπως λεμε και μουνι, το μουνι. το πραμα. πφ.
οι γυναικες λενε πουτσα επιτηδες.
Αλλο τι θέλω να γλείφω αλλο ποιον θέλω να βάζω στον κώλο μου
και ο κώλος γιατί ειναι αρσενικός;
επειδη σε εχω χεσμενη.
Ε είναι εμφανές ότι έχεις πουτσα
Μήπως ξέρει κανείς με τι υλικο γίνεται η λευκανση;
Με λέιζερ λέει γίνεται, άρα δεν χρησιμοποιείται κάποιο υλικό. Το λέιζερ θα κάψει το δέρμα και όταν πια θα έχει επουλωθεί θα είναι λευκό(?)
:S
[URL unfurl="true"]http://gr.news.yahoo.com/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-073049687--finance.html[/url]
Παρά την κρίση, αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού
Ποια είναι η τελευταία «μόδα» [size=24pt]στην Πάτρα[/size], κυρίως μεταξύ νεαρών κοριτσιών; Η λεύκανση πρωκτού!
Aααα ΟΚ! Εγκυρη ειδηση!
αντιθετος νομιζω οτι η επενδυση αυτη γινετε μονο για τα ματια...δηλαδη φατε ματια λευκανση ....Και η λεύκανση γιατί γίνεται ;για να γαμηθουν απο κωλο; Τους αρνήθηκε καποιος δηλαδη; χαχαχαχαχαχα που φτάσαμε χαχαχαχαχαχα
Ακόμα και στις μέρες μας, πάντως, βλάκας σαν κι εσένα δύσκολο να ξαναυπάρξει!δεν υπάρχει σοβαρή γκόμενα στις μερες μας που δεν έχει κανει λευκανση
Τύπε, πρέπει να σου στήσουμε ανδριάντα, τουλάχιστον μεγέθους κολοσσού, με την νεκρανάσταση που κάνεις καθημερινά.δεν υπάρχει σοβαρή γκόμενα στις μερες μας που δεν έχει κανει λευκανση