Επισκέπτης
αρχισαμε τα μεζεκλικια...τσιρο να φερω ?το σκασε το μυστικο ο τυπος :S
αρχισαμε τα μεζεκλικια...τσιρο να φερω ?το σκασε το μυστικο ο τυπος :S
τωρα geo dol πιστευεις αδερφε οτι το γυρισανε στο σοβαντισμα στον αποπατο τα γυναια ?άντε ψόφα ρε ζώο
το παίζουν το μουνάκι τους και αυτές κάργα,τί μόνο εμείς το παίζουμε νομίζεις;τωρα geo dol πιστευεις αδερφε οτι το γυρισανε στο σοβαντισμα στον αποπατο τα γυναια ?
ωωωωω καλα εισαι...χαζομουναρευουν...το χουν κανει...μπαγλαμαδακι..μια σταλιτσα οργανακι..το παίζουν το μουνάκι τους και αυτές κάργα,τί μόνο εμείς το παίζουμε νομίζεις;
Η βιολέτα το έχει κάνει μπουζούκι.ωωωωω καλα εισαι...χαζομουναρευουν...το χουν κανει...μπαγλαμαδακι..μια σταλιτσα οργανακι..
Τι ευγενεια...άντε ψόφα ρε ζώο
Πέστα αρχηγέ, μαζί σου κι εγώ!Αμα δεν τον δίνουν το κωλοτρουπιδι για ακαποτο ...δεν παν να ειναι λευκό σαν χιόνι! Στον πουτσον μας κυριε
Τελικά δεν τα είπε καλά ο Στράτος...Ή χαζέψαν τελείως η γκόμενες ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
+1άσε που μ αρέσει να τον ασπρίζω εγώ τον ποπό της κορασίδας
Ή χαζέψαν τελείως η γκόμενες ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
Ή χαζέψαν τελείως η γκόμενες ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ!
σκασε ρε βλακαΝα εισαι και με τον γκομενο σου μαζι για να ερθει να στην πέσει ο ηλίθιος να νιωσει οτι ειναι αρσενικός
αμα παραθεσω τι ψευτιες έχει γραψει ακομα θα γελάς μέχρι να βγεις στην σύνταξη. Μας λεει οτι κανει καμακια και καλα αλλα μετα παει στο κοσμοπολιταν να γνωρισει κάποια.
σκασε ρε βλακα
Τι ρουφιανο-νέρντουλας πληροφορικάριος ρε πστ...
βγαλτα ολα στην φορα τυπε μουΕγω δεν τον πειραζω αυτος με βριζει συνεχεια ενω με ειχε ευχαριστησει και καλα για την ευγενεια μου και ειχε μεινει το θεμα εκει εγω δεν ασχοληθηκα ξανα με την παρτη του. Οποτε αλλος ειναι ο ρουφιάνος.
Καλο ειναι να ξέρουν αν καποιοι τον κάνουν παρέα τι τυπος ειναι μην περιμενεις να φερθω ενταξει σε τυπο που αρχικα ερχεται και μου λεει αυτα στο πμ οταν τον ρωταω στα ισια τι προβλημα εχει και μετα συνεχιζει να βριζει παλι πουστρακος ειναι στην συμπεριφορα και εγω αυτα δεν τα συγχωρω
ο τυπος ειναι φουστάνι σκέτο. Εγω ειμαι καλος με τους καλους και κακος με τους κακους με κανεναν αλλον δεν εχω προβλημα εδω μεσα.
σκασε βλακα...αγαμητο
εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανεκτικος με εσενα.
Θενκς παντως για την ευγενεια σου ...
Θα τα βρουμε στο τελος
Μην με ευχαριστεις καρτάκη. Στις πουτανίτσες ειμαι πάντοτε ευγενικός.
χαχαχααχα δεν ειδες ρομπα με εκανε......βγαλτα ολα στην φορα τυπε μου
βγαλτα ολα στην φορα τυπε μου