Νέα

Αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών που κάνουν λεύκανση πρωκτού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το σκασε το μυστικο ο τυπος :S
αρχισαμε τα μεζεκλικια...τσιρο να φερω ?
21000301.jpg

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τωρα geo dol πιστευεις αδερφε οτι το γυρισανε στο σοβαντισμα στον αποπατο τα γυναια ?
το παίζουν το μουνάκι τους και αυτές κάργα,τί μόνο εμείς το παίζουμε νομίζεις;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ο λιλα το ξερει;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αμα δεν τον δίνουν το κωλοτρουπιδι για ακαποτο ...δεν παν να ειναι λευκό σαν χιόνι! Στον πουτσον μας κυριε
Πέστα αρχηγέ, μαζί σου κι εγώ!
Αλλά όχι και ακαπ εφόδους, όπου κι όπου, ελοχεύει η ΚΩΛΟΥΜΠΡΑ! :grin:
Εκτός κι αν οι φίλοι σου έχουν Kasperksy Antivirus :2funny:

Ή χαζέψαν τελείως η γκόμενες ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...
Τελικά δεν τα είπε καλά ο Στράτος...
Της γυνής το μυαλό είναι μια άβυσσος.... :think:

άσε που μ αρέσει να τον ασπρίζω εγώ τον ποπό της κορασίδας  :sunglasses:
+1

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ή χαζέψαν τελείως η γκόμενες ή ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν...

Πατρινές είναι. Από την πολλή χρήση, έχει μαυρίσει η κωλοτρυπίδα τους και σίγουρα χρειάζεται λεύκανση. :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αμε αν ειναι να γίνω ιν και τρεντυ! :sunglasses:

Να εισαι και με τον γκομενο σου μαζι για να ερθει να στην πέσει ο ηλίθιος να νιωσει οτι ειναι αρσενικός  :2funny:

αμα παραθεσω τι ψευτιες έχει γραψει ακομα θα γελάς μέχρι να βγεις στην σύνταξη. Μας λεει οτι κανει καμακια και καλα αλλα μετα παει στο κοσμοπολιταν να γνωρισει κάποια.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Να εισαι και με τον γκομενο σου μαζι για να ερθει να στην πέσει ο ηλίθιος να νιωσει οτι ειναι αρσενικός  :2funny:

αμα παραθεσω τι ψευτιες έχει γραψει ακομα θα γελάς μέχρι να βγεις στην σύνταξη. Μας λεει οτι κανει καμακια και καλα αλλα μετα παει στο κοσμοπολιταν να γνωρισει κάποια.
σκασε ρε βλακα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανεκτικος με εσενα.
Θενκς παντως για την ευγενεια σου ...
Θα τα βρουμε στο τελος

:2funny: :2funny: :2funny:

Μην με ευχαριστεις καρτάκη. Στις πουτανίτσες ειμαι πάντοτε ευγενικός.  :grin:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Τι ρουφιανο-νέρντουλας πληροφορικάριος ρε πστ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τι ρουφιανο-νέρντουλας πληροφορικάριος ρε πστ...

Δεν ειμαι ρουφιανος γιατι τον ειχα προειδοποιησει μεσω πμ πρωτα οτι αμα δεν σταματησει να επιτιθεται χωρις λογο θα έχουμε προβληματα. Το ξερω οτι ειναι φιλαράκια με τον σκιουρο και οτι τωρα ο σκιουρος δεν θα απαντησει επειδη περιμενει να με βρει σε αλλη στιγμη αφου ειναι ύπουλος αλλα αυτο δεν εχει σημασια η αληθεια πρεπει να γραφεται παντα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω δεν τον πειραζω αυτος με βριζει συνεχεια ενω με ειχε ευχαριστησει και καλα για την ευγενεια μου και ειχε μεινει το θεμα εκει εγω δεν ασχοληθηκα ξανα με την παρτη του. Οποτε αλλος ειναι ο ρουφιάνος.

Καλο ειναι να ξέρουν αν καποιοι τον κάνουν παρέα τι τυπος ειναι  :P μην περιμενεις να φερθω ενταξει σε τυπο που αρχικα ερχεται και μου λεει αυτα στο πμ οταν τον ρωταω στα ισια τι προβλημα εχει και μετα συνεχιζει να βριζει παλι πουστρακος ειναι στην συμπεριφορα και εγω αυτα δεν τα συγχωρω

ο τυπος ειναι φουστάνι σκέτο. Εγω ειμαι καλος με τους καλους και κακος με τους κακους με κανεναν αλλον δεν εχω προβλημα εδω μεσα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω δεν τον πειραζω αυτος με βριζει συνεχεια ενω με ειχε ευχαριστησει και καλα για την ευγενεια μου και ειχε μεινει το θεμα εκει εγω δεν ασχοληθηκα ξανα με την παρτη του. Οποτε αλλος ειναι ο ρουφιάνος.

Καλο ειναι να ξέρουν αν καποιοι τον κάνουν παρέα τι τυπος ειναι  :P μην περιμενεις να φερθω ενταξει σε τυπο που αρχικα ερχεται και μου λεει αυτα στο πμ οταν τον ρωταω στα ισια τι προβλημα εχει και μετα συνεχιζει να βριζει παλι πουστρακος ειναι στην συμπεριφορα και εγω αυτα δεν τα συγχωρω

ο τυπος ειναι φουστάνι σκέτο. Εγω ειμαι καλος με τους καλους και κακος με τους κακους με κανεναν αλλον δεν εχω προβλημα εδω μεσα.
βγαλτα ολα στην φορα τυπε μου :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166

εχεις ενα εκνευριστικο υφακι ξερολα και συνηθως πετας μαλακιες,σκεψου οτι δεν σε ψηφισανε αδικα για μαλακα της χρονιας και περα απο την πλακα μην πανηγυριζεις τοσο πολυ για αυτο.
Παντως εχεις δικιο πολλες φορες το παρακανω και δεν πρεπει αλλα με τσιτωνει το υφος σου.
Θα προσπαθησω να ειμαι πιο ανεκτικος με εσενα.
Θενκς παντως για την ευγενεια σου ...
Θα τα βρουμε στο τελος

:2funny: :2funny: :2funny:

Μην με ευχαριστεις καρτάκη. Στις πουτανίτσες ειμαι πάντοτε ευγενικός.  :grin:
σκασε βλακα...αγαμητο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βγαλτα ολα στην φορα τυπε μου :rockon:

Δεν του αρεσει στο στυλ μου? στα αρχιδια μου μην με διαβαζει. Τις προαλλες εβριζε και παω πριβε και τον ρωταω τι προβλημα υπαρχει και μου εστειλε το παραπανω δεν απαντησα ξανα επειδη περιμενα να το τηρησει. Δεν το εκανε? και συνεχιζει να βριζει? Οτιδηποτε επακολουθησει μετα αυτος το διαλεξε δεν ειμαι εγω ο ρουφιανος.

Ο αλλος την προηγουμενη εβδομαδα ηρθε σαν φιλαρακι και καλα να με ρωτησει για την γυμναστικη και χθες αρχισε να κανει εμμεσες επιθεσεις και να υποτιμαει αυτα που γράψαμε εγω και ο life97. Εκτος του οτι ολα οσα εγραψε χθες ειναι γενικοτητες και αοριστιες δηλαδη τι ειναι το συγκεκριμενο? ειχαμε μια συζητηση με τον life97 και προσπαθουσαμε να ερμηνευσουμε την σταση Ομπαμα και μπαινει ο αλλος και σου λεει "ΜΑΓΚΕΣ ειναι ΟΛΑ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ" χαχαχαχ και νομιζει οτι ειναι και ψαγμενος? ... ελεος αυτα με τα κανονισμενα τα ξερει μεχρι και η Λουκα που ειναι κολλημενη και ανιδεη.

Να χαρω εγω ψαγμενους που μπαινουν στο μπουρδελα να ρωτανε για την επιχειρηματικοτητα μ αρεσει που την λεει στους αλλους κιολας για αυτο τον λεω βλαμμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom