Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.927
- Πόντοι
- 6.056
νταξει κοβωΧαλάρωσε ρε φίλε. :S :S :S :S

νταξει κοβωΧαλάρωσε ρε φίλε. :S :S :S :S
Εδώ δεν μπορείς σταθείς στο απλό και βατό λεξιλόγιο φίλε μου.ναι ηταν το πλουσιο λεξιλογιο σου που με μπερδεψε
και δεν ειμαι φιλος σου μαλακα..![]()
ναι βλεπω εσενα που εισαι ρητοραςΕδώ δεν μπορείς σταθείς στο απλό και βατό λεξιλόγιο φίλε μου.
Δεν υπάρχει λόγος για κάτι περαιτέρω.
Πήγαν βόλτα οι λέξεις; Που πήγαν; Δεν τολμώ να φανταστώ τι εννοείς. Όλα είναι πιθανά με σένα.ναι βλεπω εσενα που εισαι ρητορας
οι μισες λεξεις λειπουν
τελος ειπα τραγουδα μονος σου
Πήγαν βόλτα οι λέξεις; Που πήγαν; Δεν τολμώ να φανταστώ τι εννοείς. Όλα είναι πιθανά με σένα.
Ξεφτίλα με το γάντι. Πήρες ένα μάθημα απόψε φίλε.
αυτιστικος μαλακας με 150 λεξεις λεξιλογιοΝευρικό γέλιο,ορθογραφικά, ασυναρτησίες.
Ούτε για μισή ώρα δεν άντεξες.
Βαρετός, νευρικός, χαζός. Καμία έκπληξη.
ξεχνας οτι τωρα το μεροκαματο ειναι 30 και αγοραζεις 10.3 ευρω=340,75 δρχ × 3 = 1.022,25 δρχ...
Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..
στην θεσσαλονικη παντα χορταινεις με 1 και στο λεω εγω που ειμαι 110 κιλα,Συγνώμη με το 3€ το τυλιχτο(βλέπω το κάνατε πάλι σουβλάκι vs καλαμάκι) εάν θες 2-3 να χορτάσεις γιατί να μην πάρεις μια πίτσα 8αρα η κ 10αρα;
Επίσης το μόνο σίγουρο είναι πως η ποιότητα θα είναι ίδια κ χειρότερη.
εγω βαραω 2 ΣΚΕΤΑ τοτε θειο....να τα λεμε ολα.
στην υδρα πριν χρονια με κλειδωσανε μαλιστα μεσα σε ενα σουβλατζιδικο την ωρα που περνουσε ο επιταφιος :S :S :S :S
το μονο που ξερω ειναι πως πρεπει να εισαι ζωον ή αναπηρος για να τρως εξω τις αηδιες που πουλανε σε εξωφρενικες τιμες,οταν σπιτι σου μπορεις να τρως 1.000 φορες καλυτερα πραγματα σε φθηνοτερες τιμες..ξεχνας οτι τωρα το μεροκαματο ειναι 30 και αγοραζεις 10.
ενω πριν 30 χρονια το μεροκαματο ηταν 5.000δρχ και αγοραζες 20.
ΑΛΛΑ
τοτε ηθελες 20 μισθους για να αγορασεις καινουριο αμαξι και 10 μισθους για μεταχειρισμενο
ενω τωρα παιρνεις αμαξι με 10 μισθους και μεταχειρισμενο με 2.
το οτι ειναι παμφτηνα τα προιοντα τεχνολογιας και βιομηχανιας και συνεχιζεις να τρως ανετα
σημαινει οτι ειμαστε πολυ καλυτερα απο κινα-κουβα-βορειο κορεα οπου και τα φαϊ ειναι χειροτερο θεμα και τα προιοντα βιομηχανιας και τεχνολογιας πανακριβα για τον μεσο πολιτη
τυπε θα φτιαξουμε κανα μουντου να κονομησουμε???στην θεσσαλονικη παντα χορταινεις με 1 και στο λεω εγω που ειμαι 110 κιλα,
στην αθηνα θες 2 μερικες φορες.
η πιτσα ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΝΘΥΓΕΙΗΝΗ,
ως βιολογος στο λεω που ξερω καποια χημεια.