Νέα

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Straight

• Gay

• Bi

• Ηeteroflexible

• Genderfluid

• Πούστης

• Μπινές

• Επισκέπτες γαμιέστε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Θέλουμε ιστορία όχι την Κυριακή είναι εκλογές και μετά όλοι θάλασσα...με τρανς ...δεν ξέρω πως θα την φτιάξεις ...ότι νόμιζες ότι ήταν γυναίκα αλλά κάτι δεν σου κολαγε....ξέρεις εσύ...!!!!
Με προλαβαν αλλοι τυπε παλιοτεροι συναγωνιστες:undecided:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα

Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?

Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου είναι πολύ αμφιλεγόμενο ο κόσμος π.χ λέει

"Ήταν πρωιν άντρας άρα είσαι γκέι" : Ναι αλλά γκέι δεν είναι αυτός που γουστάρει τους άντρες δηλαδή να έχει μια αντρική ύπαρξη δίπλα του και όχι γυναικεία ?

" Έχει πουτσα άρα είσαι πουστης και γουστάρεις πουτσες "
: Ναι αλλά αν είναι εγχειρησμενη ? Η αν γαμας και είσαι ενεργητικός και δεν ασχολείσαι καν με το τι υπάρχει μπροστά ?

Και πολλά άλλου είδους τέτοιες γνώμες που όλες οι γνώμες είναι δέκτες

Φτιάχνοντας το θέμα αυτό και μη θέλοντας να μακρυγορω Θα πω την δικιά μου φάση και την γνώμη μου πάνω σε αυτό το τομέα ώστε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ να ακολουθήσουν με την δικιά τους γνώμη , ιστορία , επεξήγηση όπως θέλει να το πει κανείς

Καταρχάς είμαι στρέιτ διότι πάντα μούμια γαμουσα και θα γαμαω μέχρι να σβήσω από τον κόσμο αυτό αλλά εγώ θα το πω ως μια ανωμαλία του εγκεφάλου που έχω που κάποιες φορές καυλώνω και να ίσως τον έδινα επιλεκτικά και σε τραβελι
Εγώ έχω πάει 4 φορές με τρανς ως ενεργητικός πάντα και μη θέλοντας να δοκιμάσω την απέραντη όχθη να σημειώσω και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί δεν το θεωρώ κάτι το τρομερό .

Τελειώνοντας να πω πως η γνώμη μου είναι πως πιστεύω ότι ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του και δεν είναι όλοι πουστηδες η κουιρ η οτιδήποτε άλλο
άλλοι μπορεί να γουστάρουν πουτσες
Άλλοι μπορεί να γουστάρουν να τις βλέπουν
Άλλοι μπορεί να έχουν την ψευδαίσθηση στο μυαλό τους
Άλλοι μπορεί απλώς να τους φτιάχνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Και πολλά άλλα ...

Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος .

Πείτε μου εσείς

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
είσαι Ομοφυλόφιλος σε άρνηση. Ακόμα κι αν είναι εγχειρισμένος, και πάλι άντρας θα είναι. Αφού γουστάρεις να γαμάς μια τρύπα την οποία έχει φτιάξει ένας χειρούργος χρησιμοποιώντας την αρχιδοσακούλα άλλου άντρα, εσύ θα είσαι ανώμαλος, πολύ χειρότερος από ένα γνήσιο κωλομπαρά, ο οποίος γαμάει αντρικούς κώλους και το ξέρει. Εσύ προσποιείσαι ότι η αρχιδοσακούλα ενός άλλου άντρα είναι μουνί

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.111
Πόντοι
456
Καλημεριζω τα μέλη του σάιτ
Και με αυτό έρχομαι να σπάσω μερικά στερεότυπα

Έχοντας μια μεγάλη απορία και αναζητοντας να δω τι άλλες γνώμες έχουν υπάρξει σε αυτό το συγκεκριμένο θέμα θέτω το εξής ερώτημα Τι είσαι αν γουστάρεις να γαμας τραβελια ?

Αυτό το θέμα κατά την γνώμη μου είναι πολύ αμφιλεγόμενο ο κόσμος π.χ λέει

"Ήταν πρωιν άντρας άρα είσαι γκέι" : Ναι αλλά γκέι δεν είναι αυτός που γουστάρει τους άντρες δηλαδή να έχει μια αντρική ύπαρξη δίπλα του και όχι γυναικεία ?

" Έχει πουτσα άρα είσαι πουστης και γουστάρεις πουτσες "
: Ναι αλλά αν είναι εγχειρησμενη ? Η αν γαμας και είσαι ενεργητικός και δεν ασχολείσαι καν με το τι υπάρχει μπροστά ?

Και πολλά άλλου είδους τέτοιες γνώμες που όλες οι γνώμες είναι δέκτες

Φτιάχνοντας το θέμα αυτό και μη θέλοντας να μακρυγορω Θα πω την δικιά μου φάση και την γνώμη μου πάνω σε αυτό το τομέα ώστε τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ να ακολουθήσουν με την δικιά τους γνώμη , ιστορία , επεξήγηση όπως θέλει να το πει κανείς

Καταρχάς είμαι στρέιτ διότι πάντα μούμια γαμουσα και θα γαμαω μέχρι να σβήσω από τον κόσμο αυτό αλλά εγώ θα το πω ως μια ανωμαλία του εγκεφάλου που έχω που κάποιες φορές καυλώνω και να ίσως τον έδινα επιλεκτικά και σε τραβελι
Εγώ έχω πάει 4 φορές με τρανς ως ενεργητικός πάντα και μη θέλοντας να δοκιμάσω την απέραντη όχθη να σημειώσω και δεν ντρέπομαι να το πω γιατί δεν το θεωρώ κάτι το τρομερό .

Τελειώνοντας να πω πως η γνώμη μου είναι πως πιστεύω ότι ο καθένας το έχει διαφορετικά στο μυαλό του και δεν είναι όλοι πουστηδες η κουιρ η οτιδήποτε άλλο
άλλοι μπορεί να γουστάρουν πουτσες
Άλλοι μπορεί να γουστάρουν να τις βλέπουν
Άλλοι μπορεί να έχουν την ψευδαίσθηση στο μυαλό τους
Άλλοι μπορεί απλώς να τους φτιάχνει χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο.
Και πολλά άλλα ...

Τελειώνοντας θέλω να πω πως για εμένα προσωπικά είναι μια ανωμαλια που μου έρχεται μια στο τόσο και που να μη την κάνω δεν χάθηκε και ο κόσμος .

Πείτε μου εσείς

:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Το πραγματικό ερώτημα είναι αν γνωρίζεις οτι το μουνάκι που πας να καβαλήσεις το λέγανε Αντώνη πρίν ονομαστεί Σουζάνα, ας πούμε...
Και, η απάντηση εξαρτάται απο το αν η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι "ναι" ή "όχι"...
Αν η απάντηση είναι "ναι", είσαι λιγάκι gay... ή κωλομπαράς, αν είσαι μόνο ενεργητικός... στην πραγματικότητα, gay είσαι και στις δύο περιπτώσεις, είτε τον δίνεις, είτε τον παίρνεις, αλλά εντάξει, ας κάνουμε αυτόν τον διαχωρισμό... ξέρεις οτι είχε (ή έχει) πούτσο, σε καυλώνει αυτό, μαγκιά σου, πάνε πέρνα καλά, λόγος δε μας πέφτει... μπορεί να μη συμφωνούμε με την επιλογή, μπορεί να μην το κάνουμε, αλλά τροχονόμοι σε ξένα αρχίδια δε γινόμαστε...
Αν τώρα ΔΕΝ γνώριζες οτι η Σουζάνα ήταν Αντώνης, ή είναι ακόμα Αντώνης, τότε τύπε... τα θέλει ο κώλος σου. Μεταφορικά και, εν δυνάμει, κυριολεκτικά.

Jimoglou

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2017
Like
530
Πόντοι
21
Μήν σκας αγορίνα. Σε λίγα χρόνια τα παιδιά στα ληξιαρχεία θα δηλώνονται ως άφυλα. Για εκεί πάει το πράγμα με τα pride καί τά κινήματα. Οπότε ευχαριστήσου τον ελεύθερα. Χωρίς τύψεις και ενοχές!

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Μπίχτης , αλλα στο τελος θα γλυψεις και εσυ το παπάρι και θα το βαλεις απο μόνος σου στον κώλο σου ...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Μήν σκας αγορίνα. Σε λίγα χρόνια τα παιδιά στα ληξιαρχεία θα δηλώνονται ως άφυλα. Για εκεί πάει το πράγμα με τα pride καί τά κινήματα. Οπότε ευχαριστήσου τον ελεύθερα. Χωρίς τύψεις και ενοχές!
αφου ψηφισαμε κουλη ρε τυπε και παταξαμε την αριστερα :confused:
δεν θα κερδισουμε τον πολεμο λες;

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
299
Πόντοι
21
Είσαι απλά μερακλής. Καμιά προτίμηση δεν είναι κατακριτέα εκτός από τα παιδιά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Μια χαρά στρειτ είναι ο άνθρωπος. Όλοι γνωρίζουν πως το φύλλο είναι μια κοινωνική εφεύρεση και το απόλυτο προτυπο γυναικείας ομορφιάς είναι η κονσιτα βουρστ με μούσι Ταλιμπάν

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Σχετικά απλά πράγματα. Δεν γαμάς την intersex Lola-παρτόλα που τα κάνει όλα που ανήκει σε κάποιο μαγικό 3ο φύλο, γαμάς τον Γιωργάκη τον γιο της κυράς Σούλας, που κάποια μέρα μικρός λογικά τον έφαγε από κάποιον παιδεραστή, πέρασε ένα σωρό ψυχολογικά, ώσπου αποφάσισε να πάει να πάει σε κάποιον Ιουδαίο χειρούργο να του βάλει 2 ψεύτικα βυζιά, να του κόψει τα @@ και να του βάλει ράμφος πάπιας στη μούρη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Είτε αυτοαποκαλούνται τρανς, είτε γυναίκες, είτε ντομάτες, είτε πατάτες παραμένουν άντρες απλά είναι άντρες που είτε απλά ντύνονται σα γυναίκες ή έχουν προχωρήσει σε εγχειρήσεις και πρόσθεσαν ή αφαίρεσαν μέλη. Το σώμα ότι και να κάνουν θα παραμένει αντρικό απλά θα έχει μέλη που έχουν αφαιρεθεί ή έχουν προστεθεί, από εκεί και πέρα αν ο άλλος έχει επίγνωση ότι άλλος είναι άντρας τότε θεωρείται ομοφυλόφιλος, αν δεν το γνωρίζει τότε απλά άτυχος.
:think:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
Ομοφυλόφιλος είναι αυτός που κοιτάει άντρες και ειναι παντα παθητικος στο σεξ με αλλον άντρα.
Τωρα τον κωλομπαρα δεν τον λες ομοφυλοφιλο γιατι ο συγκεκριμένος πηδάει ενεργητικά,αυτοί ειναι κατηγορία μονοι τους.
Ο μπαι ειναι αυτος που παει με γυναικες άντρες ενεργοπαθητικα.
Ο τρανς είναι ομοφυλοφιλος ο οποιος θέλει ομως περα απο το παθητικο να γυναικοποιηθει να αλλάξει φυλο,αλλοι αφηνουν τα υδραυλικα αλλοι τα κοβουν κλπ.
Τραβεστί ειναι σαν τους τρανς με μονη διαφορα τους αρεσει το γυναικείο ντυσιμο παρα να μπουν σε διαδυκασια ορμονων και χειρουργιων.
ομοφυλοφιλος ειναι αυτος που τον παιρνει και τον δινει η εστω τον παιρνει απο το ιδιο φυλο...
κωλομπαρας ειναι ο ενεργητικος ομοφυλοφιλος δεν παυει να ειναι ομοφυλοφιλος αφου κανει κατι με ατομο ιδιου φυλου...
τραβεστι λες και τα κροσακια. σε καθε περιπτωση εχουν γυναικειο ντυσιμο. τωρα μπορει να ειναι και τραβεστι που γαμαει γυναικες μονο και απλα του αρεσει να ντυνεται γυναικα (αντρας σε στυλ λεσβια) οπως αντιστοιχα υπαρχουν αγοροκοριτσα αλλα ειναι στρεητ. δεν ειναι ολα τα αγοροκοριτσα λεσβιες....

απο διαστροφες καλα παμε...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
είσαι Ομοφυλόφιλος σε άρνηση. Ακόμα κι αν είναι εγχειρισμένος, και πάλι άντρας θα είναι. Αφού γουστάρεις να γαμάς μια τρύπα την οποία έχει φτιάξει ένας χειρούργος χρησιμοποιώντας την αρχιδοσακούλα άλλου άντρα, εσύ θα είσαι ανώμαλος, πολύ χειρότερος από ένα γνήσιο κωλομπαρά, ο οποίος γαμάει αντρικούς κώλους και το ξέρει. Εσύ προσποιείσαι ότι η αρχιδοσακούλα ενός άλλου άντρα είναι μουνί
γλωσσα της αληθειας...

κανεις δε θελει να την ακουσει. ολοι θελουν να ακουσουν μονο λογια που τους χαιδευουν τα αυτια (και την κωλοτρυπιδα)

Ουρσουλα

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
149
Πόντοι
1
Και όσοι δεν πάνε σε trance έρχονται και λένε σε εμάς θα μου γλύψεις τον κωλο θα μου βάλεις δάχτυλακι 1-2 κανένα δονητή και στο τελοσ Σου λέει εγώ είμαι στρειτ μόνο με γυναίκες τα κάνω αυτα, ναι αλλά αυτα που μου ζητάς δεν είναι στρειτ.

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Και όσοι δεν πάνε σε trance έρχονται και λένε σε εμάς θα μου γλύψεις τον κωλο θα μου βάλεις δάχτυλακι 1-2 κανένα δονητή και στο τελοσ Σου λέει εγώ είμαι στρειτ μόνο με γυναίκες τα κάνω αυτα, ναι αλλά αυτα που μου ζητάς δεν είναι στρειτ.
Αυτό που το πας... Χαχαχαχα

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.186
Πόντοι
2.356
ε και το να γλυφεις ποδια τοτε δεν ειναι σεξουαλικη πραξη. η αν σε μαστιγωνουν. ομως εχει διαφορα αν οι συμμετεχοντες ειναι ιδιου φυλου η διαφορετικου. γιατι το κανεις και για του παρτενερ την ευχαριστηση... αλλιως τραβα μαλακια η παιξε το μουνακι σου.

Anubis_OP

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2017
Like
42
Πόντοι
0
Όλοι αυτοί που εν γνώση τους ή χωρίς έχουν πάει με εγχειρισμένες trans τι είναι;
Γιατί πρέπει να βάλουμε ταμπέλα στον εαυτό μας ντε και καλά ρε φίλε, ποιος χέστηκε?
Εγώ λιώνω για όμορφα τρανσάκια με πουτσάκι νατουραλ και πες με όπως θες. Δικό σου πρόβλημα.

Για μένα έχεις πρόβλημα αν μου πεις ΔΕΝ θα ήθελες να γαμήσεις ενα τρανσάκι σαν την Bianca η τη Lanita η την Nancy τη δικιά μας.

Συνημμένα

• lanitahot.jpg
    lanitahot.jpg
    120,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Bianca.jpg
    Bianca.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Nancy.png
    Nancy.png
    829,5 KB · Εμφανίσεις: 56
Τελευταία τροποποίηση:

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
299
Πόντοι
21
Παραδόξως υπάρχουν ακόμα τύποι που το μόνο που θέλουν είναι απλά έναν κώλο και ένα ζευγάρι βυζιά για να νιώσουν ευτυχισμένοι. Νόμιζα πως μετά από τους παππούδες και τους πατεράδες μας χάθηκε αυτή η άθλια κουλτούρα άλλα μάλλον δεν.

Mgeorge1111

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
26
Like
1.928
Πόντοι
2.476
Ωραίο ερώτημα.

Εγώ το βλέπω ως φετίχ. Δηλαδή τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι που γουστάρεις, απλώς τα τραβελια έχουν μια αγριάδα στην ομορφιά. Μεγάλα χέρια, ίσως είναι πιο μυώδης κλπ.

Εάν πας με μια κανονική γυναίκα που είναι πιο "τραβελέ" και στον δρόμο θα έλεγαν "τραβελι" τι διαφορά έχει με μια ίδια που είναι όντως τραβελι? Δηλαδή gay σε κάνει το πως γεννήθηκε αυτή με την οποία πας ή το τι γουστάρεις;

Νομίζω πως από την στιγμή που τα γυναικεία χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις, είναι απλώς ένα φετίχ ενός straight. Αν τα αντρικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που γουστάρεις (π.χ. θες να έχει πούτσα και να μην έχει κάνει εγχείρηση) τότε λογικά πας προς το μπάι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom