Διαγραμμένο μέλος 214814
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2021
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Οι συνειρμοί σκέψεων που κάνουν πολλοί εδώ για να πείσουν τους εαυτούς τους ότι δεν είναι πούστηδες με ξεπερνάνε.Μάγκες,ουσιαστικά,άντρες γαμάμε.Αυτό είναι είναι τα τραβέλια,άντρες με ψεύτικα βυζιά που παίρνουν ορμόνες για να μειώσουν τη τεστοστερόνη τους και να δείχνουν πιο θηλυκοί.Δεν παύουν όμως να είναι άντρες στο dna,οπότε οποιαδήποτε συνεύρεση άντρα με τρανς γυναίκα είναι βιολογικά ομοφυλοφιλική πράξη,ακόμα και να είναι η θηλυκότητα τους που ελκύει.Ναι,όσοι γάμανε τραβέλια είναι πούστηδες.Ε ΚΑΙ;Εγώ γαμάω τραβέλια και κροσσάκια(άντρες που φοράνε γυναικεία)χρόνια τώρα,νομίζετε ότι με νοιάζει το ότι είμαι πούστης;Στο κάτω κάτω,ξέρω πολύ καλά ποιοι λένε υποτιμητικά τους άντρες πούστηδες,οι ψευτομάτσο μουνοδουλάρες του κερατά που κλαίνε σαν καθυστερημένα παιδάκια μόλις τους παρατήσει ο πολυμεταχειρισμένος χυσοκουβάς που έχουν για γκόμενα.
Οπότε πούστηδες μου,γράψτε τους στα αρχίδια σας όλους και γαμάτε αντρικά κωλαράκια αβέρτα.
Οπότε πούστηδες μου,γράψτε τους στα αρχίδια σας όλους και γαμάτε αντρικά κωλαράκια αβέρτα.