Νέα

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αυτός που έχει πάει με μια trans σαν Elissavet Barbie πως προσδιορίζεται σεξουαλικά;

• Straight

• Gay

• Bi

• Ηeteroflexible

• Genderfluid

• Πούστης

• Μπινές

• Επισκέπτες γαμιέστε

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.924
Πόντοι
206
Η δική μου άποψη είναι πως δεν μπορεί τρίτος να χαρακτηρίσει κάποιον για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Μόνο ο ίδιος μέσα του ξέρει τι του αρέσει τι τον ερεθίζει και πως το βρίσκει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Λογικά αυτό συμβαίνει διότι δεν πολυπηγαίνουν τρανς εκεί πέρα, και φοβούνται/ντρέπονται να το ζητήσουν από τις κοπελες στα τοπικά μπουρδέλα, μην τυχόν και διαρρεύσει κάτι.
Μα γιατί δεν πάνε μέχρι Θεσσαλονίκη η Αθήνα να βγάλουν τα γούστα τους;;;;

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Όσον αφορά στο πρώτο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Όσον αφορά στο δεύτερο (πίπα κ σεξ γενικότερα με χοντρή) θα διαφωνήσω.
Στα 5 κορυφαία κρεβάτια που έχω κάνει, τα τρία ήταν με γυναικες με πολλά παραπανίσια κιλά. Ίσως, λόγω του ότι νιώθουν μειονεκτικά με το σώμα τους, τα δίνουν όλα στο κρεββάτι, προκειμένου να ισοσκελίσουν.

Επιβεβαιώνω παρόμοια περίπτωση για την δεύτερη παράγραφο....
τύποι σας αφήνω τις γαμάτες χοντρές και παρακαλώ να μου πρωθείτε τις μουνάρες φώλες μπας και κάνω κανα ψυχικό και κερδίσω τον παράδεισο...:confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
τύποι σας αφήνω τις γαμάτες χοντρές και παρακαλώ να μου πρωθείτε τις μουνάρες φώλες μπας και κάνω κανα ψυχικό και κερδίσω τον παράδεισο...:confused:
Απλώς η "μουναρα" λίγο δύσκολο να σε κανει μασάζ και να γλείψει τις πατούσες σου ΧΩΡΙΣ φράγκο παραπάνω από το πρόγραμμα που συμφωνήσατε....

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Όπως είπε και ο Νίτσε, τύπε: «οι ενδιαφέροντες άνθρωποι δεν βρίσκονται στον παράδεισο»

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Απλώς η "μουναρα" λίγο δύσκολο να σε κανει μασάζ και να γλείψει τις πατούσες σου ΧΩΡΙΣ φράγκο παραπάνω από το πρόγραμμα που συμφωνήσατε....
δε διαφωνώ αν και μίλαγα για εκτός πληρωμένου έρωτα...

επίσης είμαι μια άλλης θεωρίας - χωρίς επ'ουδενί να υποννοώ ότι είναι η σωστή κι εσείς είστε λάθος.
για μένα τα γούστα ΔΕΝ βγαίνουν επί πληρωμή. ΜΟΝΟ σε σχέση όταν κι η ίδια η κοπέλα γουστάρει.
το άναλ, οι αγριάδες, το spanking, το deepthroat, να τα καταπίνει, όλα αυτά έχουν νόημα ΜΟΝΟ όταν στα ζητάνε, όχι όταν πληρώνεις. δική μου άποψη...

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Όπως είπε και ο Νίτσε, τύπε: «οι ενδιαφέροντες άνθρωποι δεν βρίσκονται στον παράδεισο»
καλά αν είναι βαρετά πηδάω κάτω στην κόλαση...εκτιμώ το αντίστροφο είναι το δύσκολο :grin:

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726

επίσης είμαι μια άλλης θεωρίας - χωρίς επ'ουδενί να υποννοώ ότι είναι η σωστή κι εσείς είστε λάθος.
για μένα τα γούστα ΔΕΝ βγαίνουν επί πληρωμή. ΜΟΝΟ σε σχέση όταν κι η ίδια η κοπέλα γουστάρει.
το άναλ, οι αγριάδες, το spanking, το deepthroat, να τα καταπίνει, όλα αυτά έχουν νόημα ΜΟΝΟ όταν στα ζητάνε, όχι όταν πληρώνεις. δική μου άποψη...
Σωστό, εν μέρει, επίτρεψέ μου όμως να αντεπιχειρηματολογήσω.
Τις γυναικες τις πληρώνουμε στο σεξ για 2 λογους.
1ον για να κάνουμε καλύτερο/πιο βρόμικο/ πιο kinky σεξ από αυτό που βρίσκουμε άνευ χρηματικού ανταλλάγματος.
2ον για να φεύγουν χωρίς ερωτήσεις, όταν τελειώνουμε.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Σωστό, εν μέρει, επίτρεψέ μου όμως να αντεπιχειρηματολογήσω.
Τις γυναικες τις πληρώνουμε στο σεξ για 2 λογους.
1ον για να κάνουμε καλύτερο/πιο βρόμικο/ πιο kinky σεξ από αυτό που βρίσκουμε άνευ χρηματικού ανταλλάγματος.
2ον για να φεύγουν χωρίς ερωτήσεις, όταν τελειώνουμε.
Ναι είναι ένας λογικος τρόπος σκέψης.
Εγώ όμως το βλέπω διαφορετικά. Ότι καύλα θέλω την έχω κάνει εκτός μπου, τώρα ψάχνω ποικιλία, νιάτα κι ευκολία καθώς
Α. Χρόνο δεν έχω
Β. Τα 50 δεν ειναι 40 όπου έπαιζα από 20 μέχρι ταβάνι...

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Ναι είναι ένας λογικος τρόπος σκέψης.
Εγώ όμως το βλέπω διαφορετικά. Ότι καύλα θέλω την έχω κάνει εκτός μπου, τώρα ψάχνω ποικιλία, νιάτα κι ευκολία καθώς
Α. Χρόνο δεν έχω
Β. Τα 50 δεν ειναι 40 όπου έπαιζα από 20 μέχρι ταβάνι...
Σε νιωθω
Σειρά ειμαστε

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.294
Πόντοι
4.546
Μπράβο η επαρχία! Ζει στα άκρα!
Σκέψου κάποιος στη επαρχία θα χρειαστεί να κάνει 30+ χιλιόμετρα για να πάει σε ένα μπουρδελάκι. Σου λέει ας πάω με τραβεστί δε γαμιέται....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.597
Πόντοι
6.236
Σκέψου κάποιος στη επαρχία θα χρειαστεί να κάνει 30+ χιλιόμετρα για να πάει σε ένα μπουρδελάκι. Σου λέει ας πάω με τραβεστί δε γαμιέται....
Έχει πάει και η βενζίνη στο Θεό! Λες να φταίει η ακρίβεια για τις αλλαγές στη σεξουαλικότητα τελικά; :confused:

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
3.960
Πόντοι
1.436
Όσον αφορά στο πρώτο, θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Όσον αφορά στο δεύτερο (πίπα κ σεξ γενικότερα με χοντρή) θα διαφωνήσω.
Στα 5 κορυφαία κρεβάτια που έχω κάνει, τα τρία ήταν με γυναικες με πολλά παραπανίσια κιλά. Ίσως, λόγω του ότι νιώθουν μειονεκτικά με το σώμα τους, τα δίνουν όλα στο κρεββάτι, προκειμένου να ισοσκελίσουν.
Έχει δίκιο ο φίλος εδώ. Σαν την πίπα της χοντρής δεν έχει!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297

Αν είσαι σε κοινωνικό κύκλο η αγκαλιά με ένα μπλιμπλικι όλη μέρα ψάχνοντας κοπέλες όπου μπορεί και να στα ζητάνε αυτά ,Ο.Κ....Επειδη πολλοί δεν λειτουργούν έτσι αναζητάνε την τύχη τους σε επί πληρωμή καταστάσεις.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Αν είσαι σε κοινωνικό κύκλο η αγκαλιά με ένα μπλιμπλικι όλη μέρα ψάχνοντας κοπέλες όπου μπορεί και να στα ζητάνε αυτά ,Ο.Κ....Επειδη πολλοί δεν λειτουργούν έτσι αναζητάνε την τύχη τους σε επί πληρωμή καταστάσεις.
Ζητάνε σημαίνει ότι σε γουστάρουν πραγματικά και τα κάνουν γιατί θέλουν.
Η γυναίκα που είναι "δική σου" κάνει, και θέλει να κάνει, μαζι σου ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ετσι απλά...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Ζητάνε σημαίνει ότι σε γουστάρουν πραγματικά και τα κάνουν γιατί θέλουν.
Η γυναίκα που είναι "δική σου" κάνει, και θέλει να κάνει, μαζι σου ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ετσι απλά...
Αναλόγως...κομοδίνα υπάρχουν και σε ερασιτέχνες όπως και σε επαγγελματίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom