Ένα παλιό Yaris το οποίο δεν το αλλάζω με τίποτα. Πιο αξιόπιστο από τα ακριβά αμάξια των γνωστών μου και φυσικά ελάχιστο το κόστος σερβις και ανταλλακτικών σε σχέση με αυτά. Κάποιοι φίλοι μου λένε να πάρω Golfακι αλλά πιστεύω δεν χρειάζονται τέτοια κόλπα απ' τη μεριά μου...
Κρατα το οσο κρατησει, τα παλια μοντελα της toyota εχουν κινητηρες διαμαντια. Θα μετανιωσεις πικρα οταν θα παρεις ενα οποιοδηποτε καινουριο μοντελο και το βλεπεις να γινεται συνεχεια χριστουγεννιατικο δεντρο..να αναβουν συνεχεια λαμπακια...γιατι ετσι ειναι πλεον φτιαγμενα...για να κονομανε απο τα ανταλλακτικα.
Αν εχεις λεφτα, ναι παρε ενα. Αν δεν εχεις και θελεις να τη βγαζεις οικονομικα, κρατα αυτο που εχεις και απλα κανε καλη συντηρηση σε ολα του καθε χρονο.
Λαδια-φιλτρα (αερα-βενζινης-λαδιων) αλλαγη καθε 5000χλμ και μπουζι καθε 10000. Αυτα ειναι πολυ βασικα για την "υγεια" ενος αυτοκινητου.
Ελαστικα καθε 40000 για να εχεις σωστο κρατημα και τσεκ συνεχεια απο μονος σου καθε εβδομαδα σε λαδια-υγρα και τυχον υποπτους θορυβους.
Μια χαρα ειναι το αμαξακι σου, αν το δεις σε trd εκδοση πως παει και πως χωνεται θα χυσεις. Σφαιρα παει, χωνεται σαν διαβολος παντου.