Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Για το bmw i8 εχει κανεις εμπειρια?

Γερμανια το βρισκεις με λιγοτερο απο 50k και αν θελησεις να το εκτελωνισεις φανταζομαι λογω τεχνολογιας θα εχει μικρο κοστος

Τα παγια λογικα θα ειναι επισης μικρα λογο χαμηλου κυβισμου/ηλεκτροκινησης

Εμφανιση super sport και παιρνει 4 ατομα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Για το bmw i8 εχει κανεις εμπειρια?

Γερμανια το βρισκεις με λιγοτερο απο 50k και αν θελησεις να το εκτελωνισεις φανταζομαι λογω τεχνολογιας θα εχει μικρο κοστος

Τα παγια λογικα θα ειναι επισης μικρα λογο χαμηλου κυβισμου/ηλεκτροκινησης

Εμφανιση super sport και παιρνει 4 ατομα

Μεινε μακρυα απο τετοιες μαλακιες που θελουν να σε κανουν πελατακι και μιστερ ακουμπα.

Παρε ενα Μ8 και ευχαριστησου αμαξι ή καμια 7αρα να καυλωνεις γκαζια και χωρους.

Εμενα παντως τις πιο μεγαλες καυλες μου τις εδωσε το παλιο το Μ6, καυλα αμαξι. Οτι πιο καυλα ειχα ποτε, γκαζια-ηχος-κρατημα ολα. Αν θα ξαναπαρω BMW αυτο θα παρω παλι και θα το φτιαξω παλι καινουριο ανακατασκευη και μετατροπη εκει κοντα στα 700-750 αλογα. Ο V10 που φοραει πανω ειναι διαμαντι, δεν εχει υπαρξει ποτε κατι αναλογο σε αμαξι, απλα θελει προσοχη και να ξερεις να οδηγεις, να μην εισαι αμπαλος.

Σβηστα ολα τα ηλεκτρονικα και τσιτα τα γκαζια. Χερια, αρχιδια και δωσε θεαμα στο λαο και καυλες στα μουνακια να σταζουν πανω στο καθισμα.

Ακου το εδω και χυσε.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μεινε μακρυα απο τετοιες μαλακιες που θελουν να σε κανουν πελατακι και μιστερ ακουμπα.

Παρε ενα Μ8 και ευχαριστησου αμαξι ή καμια 7αρα να καυλωνεις γκαζια και χωρους.

Εμενα παντως τις πιο μεγαλες καυλες μου τις εδωσε το παλιο το Μ6, καυλα αμαξι. Οτι πιο καυλα ειχα ποτε, γκαζια-ηχος-κρατημα ολα. Αν θα ξαναπαρω BMW αυτο θα παρω παλι και θα το φτιαξω παλι καινουριο ανακατασκευη και μετατροπη εκει κοντα στα 700-750 αλογα. Ο V10 που φοραει πανω ειναι διαμαντι, δεν εχει υπαρξει ποτε κατι αναλογο σε αμαξι, απλα θελει προσοχη και να ξερεις να οδηγεις, να μην εισαι αμπαλος.

Σβηστα ολα τα ηλεκτρονικα και τσιτα τα γκαζια. Χερια, αρχιδια και δωσε θεαμα στο λαο και καυλες στα μουνακια να σταζουν πανω στο καθισμα.

Ακου το εδω και χυσε.

Απο το να τα ακουμπαω σε φορους ασφαλειες καλυτερα να τα ακουμπησω στο αυτοκινητο

Εχω μπει σε tesla μου αρεσε η επιταχυνση του

Οπως ειπα ενα απο τα πλεονεκτηματα του i8 ειναι πως εχει εμφανιση/επιδοσεις supercar με τελη κυκλοφοριας yaris

parthenos90

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2019
Like
54
Πόντοι
0
Αγαπημένο αυτοκίνητο το GTR R35 αλλά ξέρω ότι δεν θα το αποκτήσω ποτέ ούτε καν STI δε θα πάρω. Στα αυτοκίνητα προτιμώ την αξιοπιστία όπως και στις γυναίκες το οποίο είναι δύσκολο να το βρει κανείς στην σημερινή εποχή και στα δυο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Απο το να τα ακουμπαω σε φορους ασφαλειες καλυτερα να τα ακουμπησω στο αυτοκινητο

Εχω μπει σε tesla μου αρεσε η επιταχυνση του

Οπως ειπα ενα απο τα πλεονεκτηματα του i8 ειναι πως εχει εμφανιση/επιδοσεις supercar με τελη κυκλοφοριας yaris

Οταν θα χρειαστεις ανταλλακτικα-προφυλακτηρα-μπαταριες αντικατασταση...θα με θυμηθεις.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Αυτά είναι dreamcars....να τα πάρεις και να γυρίσεις όλο τον κόσμο όχι να τα έχει για να σκας στο island  :rockon:

Συνημμένα

• 681465.jpg
    681465.jpg
    260,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • merc wallpaper.jpg
    merc wallpaper.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 37

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ειναι για τα λεφτα, ειναι για την αισθηση του μαλακα που τον γαμανε ασαλιωτα...αυτο θα σε ενοχλει. Το να λενε καλως το μαλακα ηρθε να μας τα ακουμπησει.

Το πιο σημαντικο...ντεκαυλε ηχος εντελως...αμαξι για νεροβραστους.

Το τεσλα...αστο...ακομα πιο ξενερωτο. Θα ερχεται ο τυπος με ενα παλιο αλλα καλοφτιαγμενο αστερακι ή προπελακι και θα σου παιρνει ολα τα μουνακια και εσυ θα εισαι μονος και οικονομικος...δεν θα σου δινει κανεις σημασια στο δρομο.

Απο περιεργεια ισως μπει μεσα να δει πως ειναι καμια μαλακισμενη ανεραστη και με μισος για τους αντρες βιγκαν-φεμινιστρια-οικολογος για να τσεκαρει...καλη τυχη μαζι της.

Μουναρα με τετοια μαλακια...δεν θα σε παρει στα σοβαρα. Καλυτερα παιχτο φτωχος οτι δεν εχω αμαξι καν παρα να παρουσιαστεις κοτζαμ αντρας με τετοια ξενερωτα νεροβραστα και μαλακισμενα οχηματα. Δεν ειναι αντρικα. Δηλωνουν οτι εχεις ενα θεμα...οτι εισαι μαλθακος και συμβατος με τη νεα μοδα-ταση του "αντρα" της νεας εποχης.

Βρουμ βρουμ, γκαζια και καυλες. Αυτα ειναι αμαξια. Ασε τις ηλεκτρικες μαλακιες στην ακρη και ζησε σαν αντρας τα οσα χρονια εχεις μπροστα σου.

Παρε ενα v8-v10-v12 να ευχαριστηθεις καυλες μαζι με τα μουνακια μεσα και ασε το ποσο κοστιζουν τελη κτλπ...μιζερομαλακιες για ξενερωτους.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν ειναι για τα λεφτα, ειναι για την αισθηση του μαλακα που τον γαμανε ασαλιωτα...αυτο θα σε ενοχλει. Το να λενε καλως το μαλακα ηρθε να μας τα ακουμπησει.

Το πιο σημαντικο...ντεκαυλε ηχος εντελως...αμαξι για νεροβραστους.

Το τεσλα...αστο...ακομα πιο ξενερωτο. Θα ερχεται ο τυπος με ενα παλιο αλλα καλοφτιαγμενο αστερακι ή προπελακι και θα σου παιρνει ολα τα μουνακια και εσυ θα εισαι μονος και οικονομικος...δεν θα σου δινει κανεις σημασια στο δρομο.

Απο περιεργεια ισως μπει μεσα να δει πως ειναι καμια μαλακισμενη ανεραστη και με μισος για τους αντρες βιγκαν-φεμινιστρια-οικολογος για να τσεκαρει...καλη τυχη μαζι της.

Μουναρα με τετοια μαλακια...δεν θα σε παρει στα σοβαρα. Καλυτερα παιχτο φτωχος οτι δεν εχω αμαξι καν παρα να παρουσιαστεις κοτζαμ αντρας με τετοια ξενερωτα νεροβραστα και μαλακισμενα οχηματα. Δεν ειναι αντρικα. Δηλωνουν οτι εχεις ενα θεμα...οτι εισαι μαλθακος και συμβατος με τη νεα μοδα-ταση του "αντρα" της νεας εποχης.

Βρουμ βρουμ, γκαζια και καυλες. Αυτα ειναι αμαξια. Ασε τις ηλεκτρικες μαλακιες στην ακρη και ζησε σαν αντρας τα οσα χρονια εχεις μπροστα σου.

Παρε ενα v8-v10-v12 να ευχαριστηθεις καυλες μαζι με τα μουνακια μεσα και ασε το ποσο κοστιζουν τελη κτλπ...μιζερομαλακιες για ξενερωτους.

Οι αεροσυνοδες γουσταραν τρελα με το tesla

Μαλακια ειναι να δινεις λεφτα σε φορους

Η γενια των γυναικων που γεννηθηκαν 90's και μετα γουσταρουν περισσοτερο HUD στο αυτοκινητο και μεγαλες οθονες μεσα παρα την παραδοσιακη 3ρα μπεμπα που γουσταραν οι συμμαθητριες μας που γεννηθηκαν στα 80's

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι αεροσυνοδες γουσταραν τρελα με το tesla

Μαλακια ειναι να δινεις λεφτα σε φορους

Η γενια των γυναικων που γεννηθηκαν 90's και μετα γουσταρουν περισσοτερο HUD στο αυτοκινητο και μεγαλες οθονες μεσα παρα την παραδοσιακη 3ρα μπεμπα που γουσταραν οι συμμαθητριες μας που γεννηθηκαν στα 80's

Δεν υπαρχει σλαβα απο 20 εως 45 που να της αρεσουν τετοιες μαλακιες, θελουν αντρα με αντρικο αμαξι και αντρικα ρουχα και αντρικους τροπους.

Μου θυμιζεις εναν τραγικο τυπο που ειχε τυχει να κατσει στο τραπεζι μας και εκανε παραγγελια τζιν τονικ και το επινε με καλαμακι...μπροστα μου. Του ειπα να παει να γαμηθει πιο περα και οχι μπροστα μου στο τραπεζι μου. Πηγε να πει κατι, τον εστειλα να παει στο διαολο.

Ρεζιλικια, να εισαι με μουνια σε τραπεζι στο Χιλτον και να σκαει ο μαλακας στο τραπεζι να πινει τζιν τονικ με καλαμακι.

Παιζει να ειχε κανα τεσλα κατω στο παρκινγκ...

Δεν ξερω τι δεν εχεις καταλαβει και με τι κοπελες κανεις παιχνιδι....αντρες θελουν οχι οικολογικους μαλακες...με γιογκα και τσακρα ανοιχτα να δεχτουν τη φωτιση της αστανα.

Πες μου οτι εισαι και βιγκαν...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν υπαρχει σλαβα απο 20 εως 45 που να της αρεσουν τετοιες μαλακιες, θελουν αντρα με αντρικο αμαξι και αντρικα ρουχα και αντρικους τροπους.

Μου θυμιζεις εναν τραγικο τυπο που ειχε τυχει να κατσει στο τραπεζι μας και εκανε παραγγελια τζιν τονικ και το επινε με καλαμακι...μπροστα μου. Του ειπα να παει να γαμηθει πιο περα και οχι μπροστα μου στο τραπεζι μου. Πηγε να πει κατι, τον εστειλα να παει στο διαολο.

Ρεζιλικια, να εισαι με μουνια σε τραπεζι στο Χιλτον και να σκαει ο μαλακας στο τραπεζι να πινει τζιν τονικ με καλαμακι.

Δεν ξερω τι δεν εχεις καταλαβει και με τι κοπελες κανεις παιχνιδι....αντρες θελουν οχι οικολογικους μαλακες...με γιογκα και τσακρα ανοιχτα να δεχτουν τη φωτιση της αστανα.

τυπε πως κρατηθηκατε και δεν τον πεταξατε απο την βεραντα του γκαλαξι?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

Οι αεροσυνοδες μας σλαβες ειναι
Και εκαναν σαν κοριτσακια με το tesla

Το οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να το οδηγησει η οποιαδηποτε χαζογκομενα η ο oil rich sand nigger

Καυλα οδηγησης ειναι η μηχανη
Και ειναι παιχνιδι για ανδρες, ουτε για χαζογκομενες ουτε για πιθηκους

Στο αυτοκινητο απολαμβανουμε τεχνολογια
Ειδικα οταν μας δινει επιδοσεις supercar με φορους yaris οπως ειπα

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
τυπε πως κρατηθηκατε και δεν τον πεταξατε απο την βεραντα του γκαλαξι?

Δεν αξιζει, απλα εφυγε και γελουσαν τα μουνακια για τη καταντια του μαλακα.

Επρεπε να δεις πως τον κοιτουσαν τα γκομενακια οταν επινε με το καλαμακι...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι αεροσυνοδες μας σλαβες ειναι
Και εκαναν σαν κοριτσακια με το tesla

Το οποιοδηποτε αυτοκινητο μπορει να το οδηγησει η οποιαδηποτε χαζογκομενα η ο oil rich sand nigger

Καυλα οδηγησης ειναι η μηχανη
Και ειναι παιχνιδι για ανδρες, ουτε για χαζογκομενες ουτε για πιθηκους

Στο αυτοκινητο απολαμβανουμε τεχνολογια
Ειδικα οταν μας δινει επιδοσεις supercar με φορους yaris οπως ειπα

Δεν θα στο χαλασω, παιξε οπως θελεις. Ετσι και αλλιως δεν εχουμε κατι να χωρισουμε, να παει να γαμηθει και το τεσλα και το βενζινη και ολα. Γαμα εως να σωριαστεις κατω και περνα καλα φιλε μου οπου και να εισαι. Αυτο εχει νοημα.

Ελπιζω να μη πινεις τζιν τονικ με καλαμακι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν θα στο χαλασω, παιξε οπως θελεις. Ετσι και αλλιως δεν εχουμε κατι να χωρισουμε, να παει να γαμηθει και το τεσλα και το βενζινη και ολα. Γαμα εως να σωριαστεις κατω και περνα καλα φιλε μου οπου και να εισαι. Αυτο εχει νοημα.

Ελπιζω να μη πινεις τζιν τονικ με καλαμακι.

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom