Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 252K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.628
Πόντοι
456
έχω ένα τίμιο χιουνται

θέλω να πάρω αυτό

hyundai tucson 2019

https://api.pddataservices.com/images?url=[URL unfurl="true"]https://postmediadriving.files.wordpress.com/2019/02/dscn4258.jpg&w=960&h=480[/img[/URL]]

θα ήθελα να έχω [b]και[/b] αυτό

Ford Mustang Shelby GT350

[img]https://st.motortrend.com/uploads/sites/5/2018/06/2019-Ford-Mustang-Shelby-GT350-front-three-quarter-in-motion-02.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγω πλέον δεν έχω κανένα αυτοκίνητο στο όνομά μου , οπότε των πολιτικάντηδων που αποφασίζουν να τα πάρουν από τα ΙΧ, τους γαμάω τις μανούλες και τα σπιτάκια.

Γενικά έχετε υπόψη , ότι τα "νοικιάρικα" στην αττική , ειδικά τη χειμερινή περίοδο δεν έχουν μεγάλη ζήτηση ...

Κάθε δύσκολη αγορά, έχει "ευκαιρίες" ....

Επίσης αν είχατε υπόψη σας τους "πειρατές" του παλιού καιρού , σε ελλάδα αλλά και στην αγγλία ...

στο ελλάδα σήμερα έχει πολλούς και φθηνούς !!!!

:heavymetalbig:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
837
Πόντοι
96
εντελως ηλεκτρικο δεν ξερω
για υβριδικο ομως αμα θες, τσεκαρε τη νεα κορολλα
εγω το εψαχνα καιρο και θα την παραγγειλω την ερχομενη εβδομαδα για 2ο αυτοκινητο
εαν δεν σε πειραζει ο φορος πολυτελειας χτυπα το 2λιτρο με τα 180 αλογα, αλλιως και το 1.8 με το μοτερ του prius μια χαρα ειναι

Τα υβριδικα ειναι μια καλη επιλογη, αλλα ποιος ο λογος να εχεις αμαξι πολης / δευτερο που να μην ειναι μονο μπαταρια? Ακομα και αν δε σε βγαλει μια μερα λογο λαθους στη φορτιση πχ, εχεις το αλλο
Κοιταζα και την Νισσαν στο εντελως ηλεκτρικο της, leaf, μια χαρα τα παντα ολα, εκτος απο την τιμη!

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Δεν αξιζει, ακριβο χωρις να αξιζει αυτα που ζητανε.
ε οχι και ακριβο ρε τυπε
21 χιλιαρικα κανει αμαξι segment C με υβριδικο κινητηρα 4ης γενιας και αυτοματο κιβωτιο
23 χιλιαρικα με φουλ εξτρα εξοπλισμο

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ε οχι και ακριβο ρε τυπε
21 χιλιαρικα κανει αμαξι segment C με υβριδικο κινητηρα 4ης γενιας και αυτοματο κιβωτιο
23 χιλιαρικα με φουλ εξτρα εξοπλισμο

Προτιμω με τα ιδια λεφτα ενα μεταχειρισμενο αμαξι που να ειναι πιο μουρη παρα αυτο. Ρωτα επισης ποσα θελουν για τα σερβις και ποσο κοστιζει η αντικατασταση στις μπαταριες.  

Κατι σαν αυτα. Με ελεγχο απο δικο σου μηχανικο και τελος. Εχεις ενα αμαξι που φτουραει και σε βοηθα και στο θεμα μουνι. Το να παρεις το toyota καλο ειναι ακριβο για αυτα που σου δινει. Η ζωη ειναι πολυ συντομη για να εχεις ξενερωτο και αδιαφορο αμαξι. Παρε ενα που κανει κλικ στα μουνακια και στησε το πακετακι σιγα σιγα. Ολα μετρανε. Enjoy the life.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Ένα λεπτό ρε αρχηγέ, δηλαδή τόσο καιρό μας έχει πρήξει με το πόσο γαμιάδες πρέπει να είμαστε και να φτύνουμε τις γυναίκες, τώρα μας λες τι αμάξι να πάρουμε που αρέσει στα μουνάκια;

Διακρίνω ένα παράδοξο. Το αμάξι το παίρνεις για την κάβλα σου και την άνεσή σου. Εάν στηρίζεσαι σε αμάξι για να γαμήσεις, άστο.

Προτείνω Mazda

Π

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756
Εγω γουσταρω το καινουριο οπελ κορσα τουρμπο τρικυλινδρο που θα σκασει μυτη φετος

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Το καινούριο κορσα θα βασίζεται στο καινούριο 208 πεζό

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
779
Πόντοι
4.530
Λεμε τωρα πως ειχα τα λεφτα ... μια CAMARO με 40-50 χιλιαρικα δεν θα με χαλαγε καθολου. Τωρα μη μου αρχισετε τα περι τελων και βενζινης κ.λ.π. Ειπαμε να ειχα τα λεφτα!!

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
σε 10 ημερες θα το εχω εδω 1.6 diesel 131 αλογακια  ;)

Συνημμένα

• renault-talisman-review-cs-1.jpg
    renault-talisman-review-cs-1.jpg
    94,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ένα λεπτό ρε αρχηγέ, δηλαδή τόσο καιρό μας έχει πρήξει με το πόσο γαμιάδες πρέπει να είμαστε και να φτύνουμε τις γυναίκες, τώρα μας λες τι αμάξι να πάρουμε που αρέσει στα μουνάκια;

Διακρίνω ένα παράδοξο. Το αμάξι το παίρνεις για την κάβλα σου και την άνεσή σου. Εάν στηρίζεσαι σε αμάξι για να γαμήσεις, άστο.

Προτείνω Mazda

Π

Βοηθαει στην εικονα σου σαν αντρας ενα σοβαρο αμαξι. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, βοηθαει. Οπως βοηθα και αυτες το ντυσιμο ή το μακιγιαζ.

Αλλωστε, εννοειται οτι θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ ενα τετοιο αμαξι, αλλη κλαση. Δοκιμασε ενα απο αυτα και δεν θα θες να κατεβεις.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Βοηθαει στην εικονα σου σαν αντρας ενα σοβαρο αμαξι. Ειτε σου αρεσει ειτε οχι, βοηθαει. Οπως βοηθα και αυτες το ντυσιμο ή το μακιγιαζ.

Αλλωστε, εννοειται οτι θα το ευχαριστηθεις πιο πολυ ενα τετοιο αμαξι, αλλη κλαση. Δοκιμασε ενα απο αυτα και δεν θα θες να κατεβεις.

ΟΚ, βοηθάει κάποιους. Προσωπικά δε το χρειάζομαι.

Π

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Το hybrid honda το τζιπ.. μιλαμε το απολυτο αυτοκινητο...!

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
ΟΚ, βοηθάει κάποιους. Προσωπικά δε το χρειάζομαι.

Π

Σε ολους θα φανει χρησιμο. Και εγω δεν το χρειαζομαι πλεον, παω και με οτι να ναι πλεον. Εχω στησει το κυκλωμα.

Σε μια περιπτωση ομως που δεν σε ξερει καν ποιος εισαι, τι εισαι, πως παιζεις μπαλα, βοηθαει σαν πρωτη εικονα. Καλως ή κακως, ετσι ειναι. Δεν αρκει και μονο αυτο, βοηθαει απλα σε καποιο μικρο βαθμο, γιατι ομως να χασεις αυτο το ποσοστο εξτρα επιτυχιας;

Μαζευεις μουνια τωρα οκ, θα μαζεψεις πιο πολλα ομως με ενα καλο αμαξι. Αυξανεις απλα τα ποσοστα επιτυχιας με αμαξι-εμφανιση. Αυτα αποτελουν το περιτυλιγμα, μετα οι γυναικες κοιταζουν περιεχομενο, συμπεριφορα-γνωριμιες-επιτυχια στις γυναικες και στο τελος αν γαμας καλα και συνεχεια.

Στην αρχη ομως, παιζει ρολο και το αμαξι.

Δεν παιζει να πας πρωτο ραντεβου με 9αρακι και να εισαι με το yaris. Στο δευτερο αφου εχετε γνωριστει, μπορεις να πας και με ταξι. Στο πρωτο ομως, βοηθαει.

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Ε καλα στανταρ το ιδιο να σκασεις με φιατ.το ιδιο να σκασεις με bmw...?στα μπουζουκια ολοι οι πρωτοτραπεζαδες με τις μουνες εχουν καλο οχημα...

pilotgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
14
Like
598
Πόντοι
291
Εισαι μορτης!
Φραγκα για να παρουμε τουτου δεν εχουμε ομως...
Θα παω σε ραντεβου με ποδηλατο να το παιξω αθλητης....

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εισαι μορτης!
Φραγκα για να παρουμε τουτου δεν εχουμε ομως...
Θα παω σε ραντεβου με ποδηλατο να το παιξω αθλητης....

Εχει και τυπακια με λεφτα για αμαξι και βολτες που ή δεν γαμανε ή γαμανε κατι μπαζα. Δεν εχει σχεση αυτο. Εγω ειπα οτι βοηθα σε ενα βαθμο στο παιχνιδι, οχι οτι ειναι απαραιτητο. Αν εισαι παιχτης, και με το σωβρακο αναποδα πας.

El Duderino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2018
Κριτικές
2
Like
2.689
Πόντοι
456
156 ετη μπροστα στη σχεδιαση αλλα και σε ιππους κινητηρα.
ο 1.6 εβγαζε 120 ιππους όταν τα αλλα 1.6 εβγαζαν από 95-105 ιππους.
159 ουσιαστικα σχεδιαστηκε πανω στην 156 με μεγαλυτερο αμαξωμα και πιο επιθετικη σχεδιαση,εσωτερικα τα σπαει.στησιμο αυτοκινητου τιμονι πατημα φρενα όλα τελεια.το μονο που υστερουσε ηταν ο 1.8 κινητήρας με τα 140 αλογα,ηταν λιγα για ένα αμαξι 1500 plus κιλων.
Η 159 σε sedan και η Brera σε πιο σπορ έχουν την πιο σεξι μούρη μπροστά. Αυτή η επιθετικότητα στην μάσκα με τα φανάρια δίνουν την αίσθηση ότι σε κοιτάζει ένα οργισμένο πρόσωπο ένα πράγμα, απίστευτο design  :worship: :worship: :kneel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom