Αν αναφέρεσαι σε πλήρως ηλεκτροκίνητο αυτοκινήτο πολύ δύσκολα να βρεθεί κάποιος με άποψη από χρήση μιας και αφ' ενός τα μοντέλα είναι λίγα αφ' ετέρου οι υποδομές ανύπαρκτες, ειδικά στην Ελλάδα. Αν κάποιος παίκτης έχει τέτοια εμπειρία πραγματικά θα ήταν πολύ χρήσιμο, ειδικά αν την είχε σε χώρα του εξωτερικού με προηγμένο δίκτυο.
Μπηκα σε Tesla, σε κινηση και σχετικα "καλο" δρομο. Το αμαξι ηταν αλλου, απολυτη σιωπη μεσα, ειχε και ενα ηχοσυστημα θεϊκο, να μην θες να βγεις...
Γεμισματα κτλ κτλ εκει στον πολιτισμο, στις interstate τα κανεις με μηδεν (0) κοστος σε σταθμους της εταιριας!!
Εχω οδηγησει Jeep, BMW και Mercedes υβριδικα, τωρα που κοιταζω για καινουργιο λοιπον, και με δεδομενο πως θελω αυτοματο κιβωτιο και δεν βρισκεις κατω απο 24.000€ ακομα και για μικρο-μεσαια, σκεφτομαι σοβαρα να παρω εντελως ηλεκτρικο.
Απλα υπαρχει μια διαφορα, εκει ΔΕΝ ειχαν ,πουθενα, την τοπογραφια μας. Ειναι ποιο επιπεδοι.
Εχω λοιπον και εδω την εμπειρια του υβριδικου σε επαρχιακο δρομο με μεση αποσταση τα 200χλμ απο Αθηνα με τα βουνα κτλ κτλ στη μεση.
ΔΕΝ εχω ομως πετυχει κανενα εντελως ηλεκτρικο να δοκιμασω.
Ετσι λοιπον ειπα να θεσω το ερωτημα.
Δεν βλεπω κανεναν ομως να εχει παρομοια εμπειρια