outbreak2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 80
- Πόντοι
- 0
Γνώμες/σκέψεις σχετικά με το AMG GT 4 Door κύριοι;
καυλα σενταν τετραπορτο?Καυλα και αυτο, μεγαλη καυλα. Αμαξι με αρχιδια.
Κύριοι,
Porsche Taycan
Ηλεκτροκίνητο. 761 άλογα. 0-100 σε 2,8. Τετρακίνηση. 4 πόρτες.
Αν τα 'χεις.. τι άλλο να ζητήσεις από ένα αμάξι;
Βαλε κινηση μεσα στην πολη ωσπου να βγει Εθνικη, βαλε 5-6 σταματημους στα διοδια, αρα θα πρεπει να κινηται συνεχως με ταχυτητα πανω απο 200 χιλ/ωρα...
Εμένα τ' όνειρό μου σχετικά με τ' αμάξια είναι να οδηγήσω μια 911.
Αν είσαι ψηλός και μεγαλόσωμος γενικά, είναι μαλακία και μισή.
Έχει κολλητός και έχουμε κυκλοφορήσει πολύ και την έχω οδηγήσει . 10ετίας, όχι τελευταία.
Όχι κανονικός είμαι.
Εγώ δε θέλω να την οδηγήσω, αλλά να τη σκίσω...
Απωθημένο είναι αυτό.
Με τα δεδομένα του 2019, δεν είναι αυτό που ήταν κάποτε.Προφανώς είσαι παλιός.
Όλοι γουστάραμε κάποτε 911.
Ειδικά για τα λεφτά που κάνει .
Αν έπαιρνα τώρα αμάξι , χωρίς περιορισμός χρημάτων , θα γούσταρα c63 amg.
Από μακριά, δεν το υπολογίζουν οι άσχετοι .
Στην ελλάδα, ποτέ δεν θα αγοράσω ξανά αυτοκίνητο , στο όνομά μου, ως φυσικό πρόσωπο.
Για την ώρα έχω ένα leasing, χωρίς δικαίωμα εξαγοράς !!!!!
γνωστη μου εχει υβριδικο.ηλεκτροκινητο διαθετει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
αρα παιρνεις με 20.000 ενα μη υβριδικο και κανεις το κεφι σου με τα αλλα 40.000.Ηλεκτρικα μονο αν εχεις γκαραζ (δηλαδη πριζα). Αλλιως μπαλαντεζα απο το μπαλκονι δεν παιζει
Απλη φορτιση ειναι γυρω στο 8ωρο, υποτιθεται το βαζεις στην πριζα το βραδυ. Δεν ειναι προβλημα αυτο γιατι κραταει μερες μεσα στην πολη η μια φορτιση. Αν θες να πας ταξιδι πρεπει να νοικιασεις κανονικο ή κτελ
Eνα αξιοπρεπες ηλεκτρικο πρεπει να εχει γυρω στα 60 χιλιαρικα, κατι αλλες πορδες που τις πουλανε για αμαξια ειναι αναξιες λογου.
αρα παιρνεις με 20.000 ενα μη υβριδικο και κανεις το κεφι σου με τα αλλα 40.000.
δεν μπορω να φανταστω ποσο ηλιθιος ειναι καποιος να γαοραζει αμαξι με σκοπο να κινειται με νοικιασμενο ή κτελ