Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μικρέ θέλω να πάω για καφέ με τον μπαμπά σου...........
Οσο για το Μ3 γράψτο στ αρχίδια σου.......
Εχουν πολύ δρόμο ακόμα οι κομπλεξικοί μέχρι να φτιάξουν SLR, ή Εντζο.......  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Φτιαξε πρωτα μοτερ οπως της mclaren F1, φτιαξε αμαξι με 4 πορτες που να γαμαει ο,τι κινειται και τα λεμε.

Α, σαρωσε και καμια 10-12αρια βραβεια σε ενα χρονο για τους κινητηρες σου, φτιαξε και διαφορικο που γινεται landmark στην αυτοκινηση, και προσθεσε σε ολα αυτα την ικανοτητα να γραψεις καμια 500αρια χιλιομετρα σε ολα αυτα χωρις προβλημα και τα λεμε μετα.

Α, να μην ξεχασω, θυμισε μου τι μαρκα ειναι τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ της περιοχης σου? Γιατι της δικιας μου ΜΕΡΤΣΕΝΤΕ γραφουν πανω :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
να ωραιο αμαξακι!

Συνημμένα

• saab93_cabrio.jpg
    saab93_cabrio.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Persona αραγε γιατι δεν εχεις και κανα γρηγορο μερτσεντε? Μηπως γιατι ουτε εσυ εχεις τα φραγκα να το παρεις και το παιζεις μουρη με το φιατακι? Α ρε κοιτα κατι μερτσεντακηδες που βγαινουν για κοντρα με φιατ. Εχετε πλακα  :2funny:
Με τα λεφτά που έχω δώσει για τα αυτοκίνητα τώρα θα μπορούσα να έχω μέχρι και φερράρι.....
απλά η λογική μου είναι η εξής :
1.
εάν σπάσει το ένα να έχω καβάτζα κάποιο άλλο.
2.
για να αναρωτιούνται κάποιοι κομπλεξικοί με μπε εμ βε......

Επισκέπτης
Μπραβο σου.
Εχε το για ευθειες μονο και εσυ, μη γινει και για σενα κανενα εκκλησακι. Κριμα θα ειναι να παει χαμενο το φεραρικο.
Φιλαρακι...φανατιζεσαι...κ χανεις τελικα κ το δικιο σου(οσο εχεις)... :sunglasses:

Σκοτωθω δεν σκοτωθω...σημασια δεν εχει για σενα... :-

Ακομη να σε ενημερωσω πως το αμαξακι μου ουτε για ευθειες το εχω...ουτε για στροφες...απλα γουσταρω να ειμαι στο βαθρο...κ να βλεπω τους αλλους απο κατω...;)
Ααααα...κ οταν πηγαινω στο 2ο σπιτι μου πλεον στη Ιταλια...μπορω κ το ευχαριστιεμαι οπως του πρεπει... ;)

Τελος....τα εκκλησακια αφθονουν απο καγκουρες με BMW....οχι με ανετους κ χαλαρους τυπαδες με φερραρικα....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
επισης ενα ωραιο!

Συνημμένα

• 06_Volvo_C70_27.jpg
    06_Volvo_C70_27.jpg
    19,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κολημενοι ολοι με τα bmw mercedes!!
αν θες να κανεις την διαφορα! με αντιστοιχες κατηγοριες και λεφτα!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κομπλεξικος δεν ειμαι, απλα το να το παιζω μερσεντακιας και τη μια να λεω για φιατ και την αλλη για φεραρι δεν το κανω.

Εφοσον σπασει το μερτσεντε θα εχεις το φιατακι ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φτιαξε πρωτα μοτερ οπως της mclaren F1, φτιαξε αμαξι με 4 πορτες που να γαμαει ο,τι κινειται και τα λεμε.

Α, σαρωσε και καμια 10-12αρια βραβεια σε ενα χρονο για τους κινητηρες σου, φτιαξε και διαφορικο που γινεται landmark στην αυτοκινηση, και προσθεσε σε ολα αυτα την ικανοτητα να γραψεις καμια 500αρια χιλιομετρα σε ολα αυτα χωρις προβλημα και τα λεμε μετα.

Α, να μην ξεχασω, θυμισε μου τι μαρκα ειναι τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΑ της περιοχης σου? Γιατι της δικιας μου ΜΕΡΤΣΕΝΤΕ γραφουν πανω :2funny: :2funny:
το ξέρω είναι πολύ δύσκολο να είσαι μονίμως πίσω απ τον κώλο κάποιου άλλου........σε μέγεθος, μπραντ νέιμ, παράδοση και αξία........

Μικρέ.........
Το μόνο μπε εμ βε που από μικρός λάτρευα και ακόμα ζαχαρώνω είναι το 850csi..
Αλλά τόσο μαλάκες είσαστε εσείς που παίνετε μπε εμ βε και αυτοί που το φτιάχνουν που μετά από αυτό το εργαλείο κατήργησαν τη σειρά.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κομπλεξικος δεν ειμαι, απλα το να το παιζω μερσεντακιας και τη μια να λεω για φιατ και την αλλη για φεραρι δεν το κανω.

Εφοσον σπασει το μερτσεντε θα εχεις το φιατακι ?

ρε παπαράκο.... διάβσε προηγούμενο ποστ μου...
εχω γράψει ότι έχω πέντε αυτοκίνητα...... Κατάλαβες ή μήπως να κάνω και κακά;

όχι δεν είσαι κομπλεξικός.....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Φιλαρακι...φανατιζεσαι...κ χανεις τελικα κ το δικιο σου(οσο εχεις)... :sunglasses:

Ακομη να σε ενημερωσω πως το αμαξακι μου ουτε για ευθειες το εχω...ουτε για στροφες...απλα γουσταρω να ειμαι στο βαθρο...κ να βλεπω τους αλλους απο κατω...;)
Ααααα...κ οταν πηγαινω στο 2ο σπιτι μου πλεον στη Ιταλια...μπορω κ το ευχαριστιεμαι οπως του πρεπει... ;)

Τελος....τα εκκλησακια αφθονουν απο καγκουρες με BMW....οχι με ανετους κ χαλαρους τυπαδες με φερραρικα....

Δε φανατιζομαι.

Αληθειες λεω.

Δεν θελεις να σου φερω φωτογραφιες απο τυπακια με φεραρι και πως τα εκαναν ;) Δε θα οδηγησει πουθενα αυτο.

Persona εφοσον λες πως ζαχαρωνεις bmw τοτε τι συζηταμε.

Αποφασισε τι σου αρεσει και ελα πες το. Το 850 βγηκε για καποιο σκοπο, δεν ηταν σειρα να βγαινει συνεχεια, με το που τελειωσε ο σκοπος του γιατι να ξαναβγει?

Εγω ειμαι κολλημενος σε αλλη εποχη φιλαρακο, οσον αφορα τα αμαξια. Δεν συγκινουμαι ευκολα καθως ο,τι θελω το εχω στο αμαξι μου και τα γουστα μου τα κανω ΟΛΑ με αυτο και δεν εχω 5 αμαξια να συμπληρωνει το ενα το αλλο ;)

Οσο για την παραδοση και την αξια, οι αγωνες μιλουν, οπως και το γεγονος οτι τα προς πωληση μεταχειρισμενα bmw στον κοσμο ξεπερνουν τις πωλησεις των καινουριων mercedes. Οπως και το οτι τα bmw ηταν παντα drivers's car και οχι πολυτελειας παπατζες για να νιωθουν πως εχουν μεγαλο τσουτσουνοι οι ασπρομαλληδες. Δεν αλλαζει αυτο.

Επισης, χαρη στη bmw ( και στη honda ) αμαξια ατμοσφαιρικα λιγοτερων κυβικων και αλογων, κοντραρουν στα ισα και ξεπερνουν σε επιδοσεις ( οχι μονο σε απολυτες επιδοσεις ) αυτοκινητα υπερτροφοδοτουμενα και μεγαλυτερου κυβισμου.

Τωρα αυτο το οτι βρισκεται πισω απο τον κωλο του αλλου συνεχως πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω απο που το συμπεραινεις, αλλα μπορω να φανταστω. Μιλας για τα σκουπιδιαρικα τα μερτσεντε που ειμαι απο πισω τους συνεχεια στα στενα οταν μου κουβαλανε τα σκουπιδια  :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

όχι δεν είσαι κομπλεξικός.....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αυτο δεν σου λεω και εγω ρε σκουπιδιαραιε?

Το παιζεις μερσεντακιας και τη μια λες για φεραρι, την αλλη για φιατ, τωρα ειπες και για μπεμβε.

Ξυπνα ορνιο.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μια ερωτηση...
τα πιστευεις αυτα που λες??

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

να τα εκατοστησεις τα παλιοσιδερα σου :jerking:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Aν μιλαμε παντως για κομπλεξ, το ποστ αυτο παιρνει βραβειο.

Κομπλεξ κατωτεροτητας σε συνδυασμο με μεγαλομανια.

Αλλα δεν με νοιαζει, ο μπαμπας του ειπε και να μην τρεχει, μην τον κλαιει προωρα :2funny:

Ωρες ωρες απορω, πως γινεται να ειναι τοσο πολλοι μαλακες μαζεμενοι σε ενα τοσο μικρο μερος. Χωρις παρεξηγηση.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Να πεταχτώ τώρα κι εγώ να πώ?

Μάλλον οχι. Καλύτερα να μην μπλεχτώ σε τέτοιες συζητήσεις μαζί σας.

Άλλωστε είναι γνωστό τι οδηγώ και τί θα ήθελα να οδηγώ....μην επαναλαμβάνομαι.

:-*

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να πεταχτώ τώρα κι εγώ να πώ?

Μάλλον οχι. Καλύτερα να μην μπλεχτώ σε τέτοιες συζητήσεις μαζί σας.

Άλλωστε είναι γνωστό τι οδηγώ και τί θα ήθελα να οδηγώ....μην επαναλαμβάνομαι.

:-*

θελεις να σε οδηγησω εγω μια μερα? :dancing:

Επισκέπτης
Δε φανατιζομαι.

Αληθειες λεω.

Δεν θελεις να σου φερω φωτογραφιες απο τυπακια με φεραρι και πως τα εκαναν ;) Δε θα οδηγησει πουθενα αυτο.

Δε μου φαινεσαι για μη φανατισμενος ομιλητης παντως...
Αληθειες ???? Οι οποιες βασιζονται που ? Στο οτι μας λες πως οι bmw ειναι καλυτερα αμαξια ακομη κ απο τις ferrari επειδη γαμανε σε ολους τους αγωνες ???

Αν εχεις ελληνικες φωτογραφιες...ευχαριστως θα τις δεχτω...ωστε να σου παραθεσω κ τις δικες μου...με τα δηθεν αμαξακια...
Τουλαχιστον τους μαλακες με τις διαλυμενες φερραρι τους καταλαβαινω...νομιζαν οτι εγιναν για μια στιγμη θεοι...οι αλλοι με τις μπεμπες που ουτε ημιθεοι δεν ειναι...πως καταφεραν κ γαμησαν τ'αμαξακια τους ???

Aν μιλαμε παντως για κομπλεξ, το ποστ αυτο παιρνει βραβειο.

Κομπλεξ κατωτεροτητας σε συνδυασμο με μεγαλομανια.

Αλλα δεν με νοιαζει, ο μπαμπας του ειπε και να μην τρεχει, μην τον κλαιει προωρα :2funny:

Ωρες ωρες απορω, πως γινεται να ειναι τοσο πολλοι μαλακες μαζεμενοι σε ενα τοσο μικρο μερος. Χωρις παρεξηγηση.
Στο εχω ξαναπει κ σε αλλη μας συζητηση...εχω πολλα κομπλεξ...

Ομως εσυ μπερδευεις τη φιλοδοξια με το κομπλεξ....

Το να θελω να ειμαι ο καλυτερος εστω κ σε 10τμ δεν σημαινει ταυτοχρονα οτι ειμαι κ κομπλεξικος...αλλα αφου γουσταρεις να με αποκαλεις ετσι...το δεχομαι...

Οσο για τον πατερα μου κ τι μου ειπε...ειναι αλλο θεμα...παντως να εισαι σιγουρος οτι δεν μου ειπε να μην τρεχω...ουτε φοβαται μην με κλαψει προωρα....
Ααααα...κ μαλακια σου να κανεις πλακιτσα με ατομα που δεν ειναι εδω για να σου απαντησουν... ;) ;) (λεγε με λαικισμο...αλλα δεν μασαω)!!!

Ελα μου ντε...σαν πολλοι μαλακες δεν μαζευτηκατε ??? Παρτε τους κουβαδες κ σ'αλλη παραλια.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο δεν σου λεω και εγω ρε σκουπιδιαραιε?
Το παιζεις μερσεντακιας και τη μια λες για φεραρι, την αλλη για φιατ, τωρα ειπες και για μπεμβε.
Ξυπνα ορνιο.
όχι άλλο κάρβουνο ρε καμμένε........

Μπορεί μια εταιρεία να κάνει ένα μοντέλο που γαμεί ναι, ή όχι;
Μπορεί κάποιος να έχει ειδικότητα κάπου και κάποιος άλλος αλλού ναι, η όχι;
Μπορεί να μη σου αρέσει μόνο μία γκόμενα στη ζωή σου ναι, ή όχι;

Εσύ μας λες ότι γουστάρεις τις μπε εμ βε. Μαγκιά σου. Υπάρχουν και άλλοι που φτιάχνουν αυτοκίνητα, άλλοτε καλύτερα και άλλοτε χειρότερα.

Είσαι ο κλασσικός κολλημένος παπάρας που λέει μου αρέσουν οι ξανθιές, ή γουστάρω μόνο με μαγάλα βυζιά, η δεν ξέρω γω τι άλλο.......

Εχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά πράγματα στη ζωή μου και είμαι ευτυχής για αυτό....
Οι πιτουροκέφαλοι τρώνε μόνο πίτουρα........
Αντε γεια και σεις και τα κόμπλεξ σας....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ακου δε μπορεί να μου αρέσει και η φερράρι και η μπε εμ βε μαζί....
ρε κάτι μαλάκες που έχει ο κόσμος......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom