Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θεωρείται από τους "ρομαντικούς" ως το πρώτο σοβαρό αυτοκίνητο από την Merc.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, εννοώ "γκαζορομαντικούς", οι πραγματικοί ρομαντικοί, δεν μπορούν να ξεχάσουν τον πελαργό και την παγόδα, επίσης ιστορικά αυτοκίνητα της Merc.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το 2.6, δεν ήταν από cosworth και δεν θεωρείται κάτι το ιδιαίτερο.
έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα κομμάτια.....αυτή είναι όλη η μαγκιά, όχι το ότι το έφτιαξε η κοσγουορθ.......

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
ήλθον είδον και απήλθον..  :2funny:  :2funny:  :2funny:
μπρε τόσες ώρες έλειψα
κι ακόμα εδώ γράφετε?  :think:  :grin:  :grin:
:rockon:  :rockon: 

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστα κομμάτια.....αυτή είναι όλη η μαγκιά, όχι το ότι το έφτιαξε η κοσγουορθ.......

Δεν ξέρω σε πόσα κομμάτια βγήκε. Στην παραγωγή ήταν πάντως για 8 χρόνια περίπου, οπότε δεν θα ήταν λίγα. Και ΟΚ, ένα εξακύλινδρο ήταν, κινητήρας δανεισμένος από την 260E. Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Whatever...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν ξέρω σε πόσα κομμάτια βγήκε. Στην παραγωγή ήταν πάντως για 8 χρόνια περίπου, οπότε δεν θα ήταν λίγα. Και ΟΚ, ένα εξακύλινδρο ήταν, κινητήρας δανεισμένος από την 260E. Δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο. Whatever...
Φίλε εννοώ ότι στην εποχή του και δη στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν 2 3 κομμάτια και μάλιστα με πινακίδες διπλωματικές ;)........
Εγώ εξακολουθώ να προτιμώ το EVO που στολίζει άλλωστε και το μισό τοίχο του εφηβικού δωματίου μου.... ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
OK, δεν έγινες αντιλητπός αρχικά. Στην Ελλάδα όντως, το θέμα αυτοκίνηση είναι κάπως σε mode λιτότητας.

Αδικία, ομολογουμένως.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε εννοώ ότι στην εποχή του και δη στην Ελλάδα κυκλοφορούσαν 2 3 κομμάτια και μάλιστα με πινακίδες διπλωματικές ;)........
Εγώ εξακολουθώ να προτιμώ το EVO που στολίζει άλλωστε και το μισό τοίχο του εφηβικού δωματίου μου.... ;)

Περσόνα εμένα τις ξέρεις τις αδυναμίες μου ε;..... :boobies: :boobies:
Ευτυχώς όλες τους, δεν είναι μόνο σε αφίσες.......... :uglystupid: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
OK, δεν έγινες αντιλητπός αρχικά. Στην Ελλάδα όντως, το θέμα αυτοκίνηση είναι κάπως σε mode λιτότητας.

Αδικία, ομολογουμένως.

ειδικά τότε φίλε γύρω στο 88 με 90 εάν θυμάσαι το 2λιτρο μοτέρ ήταν μόνο για φραγκόνια......... Και το κόλλημα του Ελληνα με το Μερσεντέ, ήταν κυρίως γιατί μέχρι το 90 μοτέρ κάτω από 2 χιλιάρικα η μερσεντέ αρνείτο να βάλει κάτω απ το καπώ....... ;)
Οταν κάποιος είχε τότε μερσεντέ αυτό ήταν αδιαμφισβήτητο στοιχείο της δεδομενης οικονομικής επιτυχίας του κατόχου.....
Θυμάμαι όταν έβγαζα βόλτα το /8 τέλη δεκαετίας 90 του πατέρα που κοιτούσαν λες και έβγαινε βόλτα διαστημόπλοιο.......
Μετά ο κάθε πικραμένος αγόραζε 190 1.8 για να του φύγει η κάβλα της μερσέντας......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :think: :think: :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσόνα εμένα τις ξέρεις τις αδυναμίες μου ε;..... :boobies: :boobies:
Ευτυχώς όλες τους, δεν είναι μόνο σε αφίσες.......... :uglystupid: :boobies: :boobies:
μετά τις προτροπές ψαγμένων του σάιτ αποφάσισα να το πουλήσω και να πάρω μπε εμ βε........
μάλιστα επειδή οι απόψεις διίστανται λέω να πάρω το ρο χι 8.........
Ξέρεις αυτό που είχαμε δει στην έκθεση και ανοίγουν οι πόρτες σαν το Νισσάν Πικάπ.......... :uglystupid: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Τι μαλάκας τότε που προτίμησα το μπουρδέλο απ τη Στουτγκάρδη εεεε;;;;;;;
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
μετά τις προτροπές ψαγμένων του σάιτ αποφάσισα να το πουλήσω και να πάρω μπε εμ βε........
Αυτό αποκλείεται........ :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies:
Σα να μου λες δηλαδή ότι θα χωρίσεις την εύα (χερτζίκοβα) για τη γωγώ (μαστροκώστα)......
Δε σε πιστεύω  :grin: :grin: :2funny: :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν έχω πλήρη άποψη για την τότε κατάσταση, έλειπα πολύ εξωτερικό για λόγους άσχετους με το θέμα.

Θυμάμαι όμως την απίστευτη έκπληξή μου όταν είδα την BMW 518(Ε34) τέλος του '90 στην Ελλάδα. Δεν το πίστευα ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο. Αργότερα έμαθα ότι έβγαινε μόνο για την Νότια Ευρώπη και λόγω των δασμών. Πολύ αργότερα εμφανίστηκε στην Γερμανία. Θυμάμαι επίσης, ότι την έβλεπες κυρίως σε λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα, τα οποία δεν ήταν μεταλλικά.

Πραγματικά αδικία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτό αποκλείεται........ :grin: :grin: :grin: :boobies: :boobies: :boobies:
Σα να μου λες δηλαδή ότι θα χωρίσεις την εύα (χερτζίκοβα) για τη γωγώ (μαστροκώστα)......
Δε σε πιστεύω  :grin: :grin: :2funny: :2funny:
κουφάλα αφού ξέρεις ότι η Ευα κοσμεί το υπόλοιπο μισό του εφηβικού μου δωματίου.......Αυτή δε φεύγει από κει ούτε με εγχείριση...... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν έχω πλήρη άποψη για την τότε κατάσταση, έλειπα πολύ εξωτερικό για λόγους άσχετους με το θέμα.

Θυμάμαι όμως την απίστευτη έκπληξή μου όταν είδα την BMW 518(Ε34) τέλος του '90 στην Ελλάδα. Δεν το πίστευα ότι υπάρχει τέτοιο μοντέλο. Αργότερα έμαθα ότι έβγαινε μόνο για την Νότια Ευρώπη και λόγω των δασμών. Πολύ αργότερα εμφανίστηκε στην Γερμανία. Θυμάμαι επίσης, ότι την έβλεπες κυρίως σε λευκό, κόκκινο και μπλε χρώμα, τα οποία δεν ήταν μεταλλικά.

Πραγματικά αδικία.
Ετσι ακριβώς φίλε... Είχα πάει Κολωνία το 92 και είχα πάθει πλάκα... Οταν δε είδα μπροστά μου τότε αραγμένο το CL600 μόνο που δεν έπαθα εγκεφαλικό.... Πολλά χρόνια πίσω ήταν τότε η Ελλάδα....Πολλά.........

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008