Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλα ε???ειστε πολυ τρομπαδοροι μου φαινεται :jerking: :jerking: :jerking:

να πω πως παιρνετε και κανα ποσοστο απο καμια αυτοκινητοβιομηχανια παει στο διαολο.....
αλλα εσεις ολη την ωρα  :jerking:εστε.......

Επισκέπτης
Συνεχιστε, με διασκεδαζετε παρα πολυ και οι δυο, περσονα και θεε.

Πραγματικα, ειστε οι μαλακες που στο δρομο κανουν κρα.  :rockon:

Στα φορουμ το παιζετε γαμιαδες βεβαια, επειδη παντου γαματε με τον κωλο και την βλεπετε βεντετα στο ιντερνετ. :2funny:

Over and out.

Xαιρομαι που μπορω κ σε διασκεδαζω...

Αν τυχει κ με δεις στο δρομο...ριξε κ καμια χαιρετουρα...ξερεις εσυ...απ'αυτες τις ελληνικες...με τ'ανοιχτα 5 δακτυλα...

Στο φορουμ δεν παιζω τιποτα...δηλαδη οποιος εχει κ τα παρουσιαζει το παιζει γαμιας...κ οποιος δεν εχει κ μιλαει ειναι κανονικος κ οχι τυπικος τρισαθλιος φτωχομπινες ???? τι μας λες ρε συντεκνε ???? εισαι σοβαρος ???

οσο για βεντετες....κ αλλες μαλακιες...δεν ασχολουμαι καν...αλλωστε μονο 5-6 ατομα με γουσταρουν στο site...το ιδιο κ εγω...οι υπολοιποι απλα ποσταρουν κ γελαω μαζι τους....

τελος...αν γαμαμε ή οχι..κ πως...ασε να το κρινουν αυτοι που μας ξερουν....ειναι εξυπνοτερη τακτικη να μασας παρα να μιλας...

madsex

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Χαλαρώστε!Φαύλος κύκλος η κουβέντα. Όλοι έχουν κάπου συμπάθειες και κάπου άλλου αντιπάθειες, όπως και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία τους σταθέρους πελάτες της, που προσπάθει να ικανοποιεί με καθε νέο μοντέλο.
Επίσης φρόνιμο είναι οι συγκρίσεις να αφορούν αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας και κυριότερα να έχουν το ίδιο κόστος αγοράς.

Φιλικά  :)

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συνεχιστε, με διασκεδαζετε παρα πολυ και οι δυο, περσονα και θεε.

Πραγματικα, ειστε οι μαλακες που στο δρομο κανουν κρα.  :rockon:

Στα φορουμ το παιζετε γαμιαδες βεβαια, επειδη παντου γαματε με τον κωλο και την βλεπετε βεντετα στο ιντερνετ. :2funny:

Over and out.

:thumbsup:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Αν τυχει κ με δεις στο δρομο...ριξε κ καμια χαιρετουρα...ξερεις εσυ...απ'αυτες τις ελληνικες...με τ'ανοιχτα 5 δακτυλα...

Στο φορουμ δεν παιζω τιποτα...δηλαδη οποιος εχει κ τα παρουσιαζει το παιζει γαμιας...κ οποιος δεν εχει κ μιλαει ειναι κανονικος κ οχι τυπικος τρισαθλιος φτωχομπινες ???? τι μας λες ρε συντεκνε ???? εισαι σοβαρος ???

οσο για βεντετες....κ αλλες μαλακιες...δεν ασχολουμαι καν...αλλωστε μονο 5-6 ατομα με γουσταρουν στο site...το ιδιο κ εγω...οι υπολοιποι απλα ποσταρουν κ γελαω μαζι τους....

τελος...αν γαμαμε ή οχι..κ πως...ασε να το κρινουν αυτοι που μας ξερουν....ειναι εξυπνοτερη τακτικη να μασας παρα να μιλας...

Δεν πιστευω πως υπαρχει θεος, αρα δεν υπαρχεις :2funny:

Εγω ο,τι ειπα πως εχω, το εχω. Δεν ειμαι φιδεμπορας.

Δε βριζω στο δρομο, και αν βριζω το κανω οταν ο αλλος εχει παει να με σκοτωσει και μου τη λεει και απο πανω.

Εδω ο,τι και αν λεμε ειναι πανω κατω μαλακιες, και οσο προσωπικα και να πανε τα θεματα, στα σοβαρα και εφοσον δεν τον ξερω τον αλλον δεν παιρνω τιποτα. Στα αρχιδια μου κιολας, απλα καμια φορα υψωνονται οι τονοι και σκανε οι απαντησεις στα μπαμ. Τωρα δεν θα κατσω να ασχοληθω με εσενα, οπως και εσυ με εμενα, δυο ονοματα στο νετ ειμαστε, αν δε σου αρεσουν τα λεγομενα μου και αν δε μου αρεσουν τα λεγομενα σου, thats life.

Αυτα που λεω τωρα δεν αναιρουν αυτα που ειπα πριν ( αυτο που παρεθεσες ). Απλα επειδη δεν εχω κατι καλυτερο να κανω, καθομαι και ψωλαρω σε αυτο το θρεντ.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

βαζω στοιχημα πως ουτε lada  δεν εχεις......
μονο στα ονειρααααα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ο,τι και να εχει ο καθενας, αν ειναι κουλαδι τι να το κανεις.

Καλα τα σιδερα, αλλα αλλα πραγματα κανουν τη διαφορα.

Επισκέπτης
βαζω στοιχημα πως ουτε lada  δεν εχεις......
μονο στα ονειρααααα
Επειδη μου εχεις σπασει τα παπαρια με τις μαλακιες που ποσταρεις....:)
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΧΩ....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ...ΟΥΤΕ Κ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ....;) ;)
Κανε μια βολτα απ'το κλαμπ της νισσαν...κ ρωτα τοτε αυτον που εχει ενα Rosso...:P

Δεν πιστευω πως υπαρχει θεος, αρα δεν υπαρχεις :2funny:

Εγω ο,τι ειπα πως εχω, το εχω. Δεν ειμαι φιδεμπορας.

Δε βριζω στο δρομο, και αν βριζω το κανω οταν ο αλλος εχει παει να με σκοτωσει και μου τη λεει και απο πανω.

Εδω ο,τι και αν λεμε ειναι πανω κατω μαλακιες, και οσο προσωπικα και να πανε τα θεματα, στα σοβαρα και εφοσον δεν τον ξερω τον αλλον δεν παιρνω τιποτα. Στα αρχιδια μου κιολας, απλα καμια φορα υψωνονται οι τονοι και σκανε οι απαντησεις στα μπαμ. Τωρα δεν θα κατσω να ασχοληθω με εσενα, οπως και εσυ με εμενα, δυο ονοματα στο νετ ειμαστε, αν δε σου αρεσουν τα λεγομενα μου και αν δε μου αρεσουν τα λεγομενα σου, thats life.

Αυτα που λεω τωρα δεν αναιρουν αυτα που ειπα πριν ( αυτο που παρεθεσες ). Απλα επειδη δεν εχω κατι καλυτερο να κανω, καθομαι και ψωλαρω σε αυτο το θρεντ.

1.Ευχομαι καποια στιγμη να χρειαστεις τον Θεο...(τον οποιο)...κ τοτε να καταλαβεις τι μαλακιες ελεγες...

2.Εμεις δηλαδη γιατι να ειμαστε φιδεμπορες ? Δεν καταλαβαινω γιατι μας κατηγορεις ? Μας γνωριζεις ?
Τον περσονα δεν τον ξερω....ουτε κ τι αμαξι κυκλοφορει ξερω...μονο για παρτη μου ξερω...
Εχω ενα νισσαν Rosso οπως ειπα κ παραπανω...το προβλημα ποιο ειναι ?? Εχω ξεπερασει την slk κ την boxter κ πηγα στο nissan,what's the problem ???

3.Καλα κανεις...να μη βριζεις...να εισαι παντα χαλαρος..

4.Στο εχω ξαναπει...δεν με αγγιζουν αυτα που λεγονται επι προσωπικου εδω μεσα...το μονο που εννιοτε με ενοχλει ειναι η αναφορα σε προσωπα μη παροντα της οικογενειας μου...κατα τ'αλλα κι εμενα στα @@ μου τι λεει κ τι πιστευει ο καθεις εδω μεσα...μ'αυτους που εχω παει εστω κ μια φορα στριποτσαρκα....ξερουν τι ατομο ειμαι...ποσο μαλακας ειμαι...ποσο φραγκατος....ποσο κομπλεξικος κ τα ρεστα...

5.Φανταζομαι...πως ειμαι τοσο ψωλοβροντης...οπως κι εσυ...οποτε ολα μια χαρα...καλη καρδια...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο,τι και να εχει ο καθενας, αν ειναι κουλαδι τι να το κανεις.

Καλα τα σιδερα, αλλα αλλα πραγματα κανουν τη διαφορα.
Συμφωνώ για τα σίδερα, αλλά για πες μου στη σημερινή κοινωνία ποιά κάνουν τη διαφορά;
Η αξιοπρέπεια; η φιλία; η τιμιότητα; η αγάπη;
Θου, Δημήτριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα γιατι σκοτωνεστε για τα αυτοκινητα σας?
καλο ειναι οτι εχει ο καθενας για τις δικες του αναγκες!!
τι να κανουμε οπου φτανει η τσεπη του καθενος!!αλλος παει στι γραφειο με ferrari αλλος με datsun!!οσο και να κοιταζουνε οι γκομενες τα αυτοκινητα!!αν εισαι λιγο μαγκακος θα βγαλεις και με πατινι γκομενα!!!
εχω δει εγω τυπακια με κατι μουνακια που καθοντουσα μεσα σε κατι fiat 128 και λεγανε και ευχαριστω που εχει ροδες και τσουλαει!!
μπορει για 1ο μου αυτοκινητο να μην παρω bmw αλλα στο μελλον με οικογενεια και παιδια ισως το σκεφτω! (και αν με παιρνει βεβεα)
και ενα leon καλο ειναι για σπιτι δουλεια καφε και καμια βολτα!!
προτιμω να εχω κατι πιο απλο και στην τσεπη μονιμως λεφτα!!παρα να χω mercedes sl 500 και να την ξεχρεωνω και να σκεφτομαι αν θα παω διακοπες η οχι επειδη πληρωνω λαμαρινες!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
1.Ευχομαι καποια στιγμη να χρειαστεις τον Θεο...(τον οποιο)...κ τοτε να καταλαβεις τι μαλακιες ελεγες...

Εχει τυχει να τον εχω χρειαστει πολλες φορες, γιαυτο εχω καταλαβει οτι ειναι ενα ματσο μαλακιες. Οσο χρειαζοντουσαν οι αρχαιοι τους 12 θεους τους και ξαφνικα ηρθε ο εσταυρωμενος, ετσι και σε μερικα χρονακια θα εξαφανιστει ο εσταυρωμενος και θα δωσουν στα παιδια μας νεα παραμυθακια να ασχολουνται και να αναρωτιουνται.

Εχω φυγει απο αυτο το τριπακι, καλυτερα να τραβηξω μαλακια η να χεσω, παρα να εχω τον οποιο θεο στο πλαι μου.

2.Εμεις δηλαδη γιατι να ειμαστε φιδεμπορες ? Δεν καταλαβαινω γιατι μας κατηγορεις ? Μας γνωριζεις ?
Τον περσονα δεν τον ξερω....ουτε κ τι αμαξι κυκλοφορει ξερω...μονο για παρτη μου ξερω...
Εχω ενα νισσαν Rosso οπως ειπα κ παραπανω...το προβλημα ποιο ειναι ?? Εχω ξεπερασει την slk κ την boxter κ πηγα στο nissan,what's the problem ???

Δεν ειπα πως εισαι φιδεμπορας, για μενα εισαι απλα ενα nickname εδω. Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχεις καν.

Απλα αναφερομουν σε κατι που ειχες γραψει πριν, αυτο ειναι ολο.

Το οτι βριζω δεν σημαινει οτι δεν ειμαι χαλαρος.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Συμφωνώ για τα σίδερα, αλλά για πες μου στη σημερινή κοινωνία ποιά κάνουν τη διαφορά;
Η αξιοπρέπεια; η φιλία; η τιμιότητα; η αγάπη;
Θου, Δημήτριε, φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου

Στην κοινωνια/κοσμο και στο μυαλο του καθενος, εχουν διαφορετικα πραγματα αξια.

Στον δικο μου κοσμο η αξιοπρεπεια παιζει σημαντικοτατο ρολο ας πουμε, αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχει αυτο με την κουβεντα που καναμε πριν.

Ο καθενας εχει τα δικα του πιστευω.

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη μου εχεις σπασει τα παπαρια με τις μαλακιες που ποσταρεις....:)
ΟΤΙ Κ ΝΑ ΕΧΩ....ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ...ΟΥΤΕ Κ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΝΕ....;) ;)
Κανε μια βολτα απ'το κλαμπ της νισσαν...κ ρωτα τοτε αυτον που εχει ενα Rosso...:P

4.Στο εχω ξαναπει...δεν με αγγιζουν αυτα που λεγονται επι προσωπικου εδω μεσα...το μονο που εννιοτε με ενοχλει ειναι η αναφορα σε προσωπα μη παροντα της οικογενειας μου...κατα τ'αλλα κι εμενα στα @@ μου τι λεει κ τι πιστευει ο καθεις εδω μεσα...μ'αυτους που εχω παει εστω κ μια φορα στριποτσαρκα....ξερουν τι ατομο ειμαι...ποσο μαλακας ειμαι...ποσο φραγκατος....ποσο κομπλεξικος κ τα ρεστα...

5.Φανταζομαι...πως ειμαι τοσο ψωλοβροντης...οπως κι εσυ...οποτε ολα μια χαρα...καλη καρδια...

εισαι ανηλικος?

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
πάντως εγώ για μία 911 δεν θα έλεγα όχι ότι και να λέτε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

To EVO 2.5 εννοάει.... Γαμάτο εργαλείο... Για τους ψαγμένους υπήρχε και το 2.6...... Τρελλό κομμάτι....
Ενας γνωστός το έχει στο Γκαράζ του.......Το ζαχαρώνω όποτε το σκέφτομαι....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
To EVO 2.5 εννοάει.... Γαμάτο εργαλείο... Για τους ψαγμένους υπήρχε και το 2.6...... Τρελλό κομμάτι....
Ενας γνωστός το έχει στο Γκαράζ του.......Το ζαχαρώνω όποτε το σκέφτομαι....

Μπα...το πρώτο Merc με κινητήρα χαϊδεμένο από cosworth ήταν το 2.3 16V (1984 εάν δεν κάνω λάθος).
Θεωρείται από τους "ρομαντικούς" ως το πρώτο σοβαρό αυτοκίνητο από την Merc.
Ήταν μάλιστα κάτι πιο άγριο από το 2.5 16V, και ας ήταν τα νούμερα υπέρ του δεύτερου.

Τα EVO ήρθαν μετά. EVO I και EVO II (με AMG touch μάλιστα).

Το 2.6, δεν ήταν από cosworth και δεν θεωρείται κάτι το ιδιαίτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom