φοβου τους γαλλατες περσονα.δεν εχω πλεον ραλο αλλα με σωστο φτιαξιμο ειναι πολυ δυνατα χαρτια.τελικες δεν εχουν βεβαια αλλα ξεκινανε σφαιρα(με σωστο φπε τουλαχιστον μιλαμε)γι αυτό όλα τα μπάσταρδα μου ζητάνε να τα μετρήσουμε στα 400 μέτρα......
Γιατί μετά μετράνε κολώνες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 256K
-
- Ετικέτες
- αυτοκίνητα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ποια F1 ρε περσονα με δουλευεις?
Ολο σπανε τα μερτσεντε, κατεστρεψαν τον Χακινεν τοσα χρονια, κατεστρεψαν και τον Raikonen πριν μερικα χρονια. Τι να λεμε τωρα, ενα μπουρδελο και μισο ειναι.
Και οσο για την τεχνολογια απο την F1 και καλα, γιατι η VW εχει το πιο γρηγορο σειριακο κιβωτιο? Μην ακουω βλακειες. Η μερσεντες δεν ηταν ποτε οδηγοκεντρικη και ποτε δεν θα γινει.
Εγω Bmw ειχα, Bmw θα ξαναεχω. Τους φλινστοουνς τους ξερεις καλυτερα με το φιατακι σου.
Που ηταν αραγε η μερτσεντε τοτε που η Φ1 ειχε χειροκινητο σασμαν και 1400 αλογα? Ενα DTM υπηρχε μονο για τη μερτσεντε και αυτο το επαιρνε παντα η bmw, ολο πισω τα μερτσεντε.
Εεεεεεε????????????????????????
Βλέπουμε άλλη Φ1;;;;;;;;;; πέρισυ έσπαγαν; Και που είναι η μπε εμ βε σου τόσα χρόνια ΟΕΟ??????????????
Οσο για το Μπε εμ βε σου.... Ο πατέρας μου πάντα έλεγε.........
Μπε εμ βε παίρνουν οι κομπλεξικοί που δε μπορούν να πάρουν μερσεντές..........
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Εμενα με ενδιαφερει να εχω ενα αμαξι με χαρακτηρα, να εχει φτιαχτει για να εξυπηρετει κατι (στην προκειμενη περιπτωση επιδοσεις, οδηγικη απολαυση)
η τιμη δεν παιζει ρολο, εχουν βγει αυτοκινητα στο παρελθον που ηταν φθηνα αλλα ηταν για γνωστες!
ενδεικτικα αναφερω Rallye 1.3 8V vs VW Polo αντιστοιχης χρονολογιας για παραδειγμα!
το ενα ειναι για να πηγαινεις για καφε, στη δουλεια, στο σουπερ μαρκετ , ενω το αλλο εκτος απο ολα αυτα σου εφερνε την αδρεναλινη στα ορια αν πηγαινες μια βολτα μεχρι Σουνιο απο παραλια! καποιοι θα πουν για ασφαλεια κλπ, δεν με ενδιαφερει ΤΕΛΟΣ! Θελω αμαξια καθαροαιμα, χωρις πολλα βοηθηματα (πληρη απενεργοποιηση ηλεκτρονικων κλπ) να νιωθεις καθε στιγμη τι κανει το αμαξι που οδηγας, να διορθωνεις , να παλεβεις στο τιμονι! ισως φταιει και το περασμα στο παρελθον απο τα καρτ για αυτες μου τις αποψεις.
Τωρα αν καποιοι εχουν την δυνατοτητα να δωσουν ποοοολλα λεφτα και να παρουν εργαλεια τυπου Πορσε, BMW M3 SMG2 CSL που συνδυαζουν ποιοτητα και καθαροαιμο χαρακτηρα , ειναι μαγκες! Προσωπικη εμπειρια με BMW M3 SMG2 CSL για οσους ξερουν τι ειναι αυτο το εργαλειο και τι μπορει να κανει στο δρομο με εκανε να χυσω! και ας μην ειχε ουτε ηλεκτρικα παραθυρα,
στ αρχ@@ μου! Απο την αλλη δεν κατηγορω αυτους που πρωτα απο ολα κοιτουν ασφαλεια, εξοπλισμο, μουρη(αυτο το κοιταω και εγω) δικαιωμα τους. Ομως η ομορφια της οδηγησης ειναι αλλου...κατα την γνωμη μου!
Σωστος γενικα, αλλα οχι στο ρισπεκτ στο α μου γκου.
καλα ε..μίλησε η επιστήμηκοιτα τα τουρμπατα ειναι φωτοβολιδες.δεν πιανονται με τιποτα ειδικα απο ρεπριζ.αλλα και τα ατμοσφαιρικα με 150 160 αλογα ξεκινανε ταπα.βασικα εχουνε καλο και γραμμικο μοτερακι και πολυ καλη ελκτικη προσφυση λογω μικρου βαρους και σωστης αναρτησης
Επισκέπτης
κι εμενα...οταν του ζητησα ενα Μ3....
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Εεεεεεε????????????????????????
Βλέπουμε άλλη Φ1;;;;;;;;;; πέρισυ έσπαγαν; Και που είναι η μπε εμ βε σου τόσα χρόνια ΟΕΟ??????????????
Δεν μιλαω μονο για περυσι.
Η Bmw εχει λιγα χρονια στην F1 και η πορεια της οπως και τα επιτευγματα της ( οταν πρωτομπηκε -ξανα- ειχε τον δυνατοτερο κινητηρα ) ειναι αξιοζηλευτη. Αλιμονο να περιμενε κανεις να πρωτοστατει τοσο συντομα, αν και το κανει αρκετες φορες.
Τοσα χρονια η bmw σε κερναει πικρες σε καθε ειδους αγωνες, και παιρνει βραβεια για τους κινητηρες της αφηνοντας πισω πορσε και φεραρι.
Στα παπαρια μου τι ελεγε ο πατερας σου, γιατι ο δικος μου λεει οτι μερτσεντε εχουν οι γυφτοι που δεν ξερουν να οδηγανε ( εξαιρουνται οι οδηγοι 190Ε ) και αφηνουν νυχι στο μικρο δαχτυλακι για να ξυνουν τη μυτη τους
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τα μερσεντέ έσπαγαν γιατί η ΦΙΑ που τα έκανε πλακάκια με τη Φερράρι απαγόρευσε τη χρήση βιρυλλίου στα μοτέρ και γι αυτό η μερσεντέ αναγκάστηκε να χρησιμοποιεί μοτέρ χωρίς δοκιμές........Δεν μιλαω μονο για περυσι.
Αυτή η παπαριά για την αξιοπιστία της μερσεντέ καλό είναι να σταματήσει από όσους δε γνωρίζουν τι έχει παιχτεί....
Ακόμα και γω που είμαι ερωτευμένος με τα Φερράρι αυτό ήταν πουστιά μεγάλης ολκής και κανονικά η Ντέιμπλερ θα έπρεπε να έχει αποσυρθεί........
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
[quote author=Θεός]
[/quote]
Καλυτερα που δεν πηρες.
Ενας γαμπρος λιγοτερος με Μ3. Εχουμε πολλους βεβαια αλλα τι να κανεις.
Μπα, απεναντιας ;)
Δε δινω σημασια σε τυπακια που αγοραζουν με 100.000 κατι που αξιζει 40, και πανε πιο αργα απο κατι που κανει 30.
Το μονο αξιοσεβαστο μερτσεντε ειναι το 190Ε, που ακομα και εκει η μερτσεντε ηταν ανικανη να φτιαξει εναν σοβαρο κινητηρα για να ανταγωνιστει την bmw, και τον εφτιαχνε η cosworth.
[/quote]
Καλυτερα που δεν πηρες.
εμ είδες που σου λέω ότι αυτοί που έχουν μπε εμ βε είναι κομπλεξικοί με τους μερσεντάκηδες....;;;;
Μπα, απεναντιας ;)
Δε δινω σημασια σε τυπακια που αγοραζουν με 100.000 κατι που αξιζει 40, και πανε πιο αργα απο κατι που κανει 30.
Το μονο αξιοσεβαστο μερτσεντε ειναι το 190Ε, που ακομα και εκει η μερτσεντε ηταν ανικανη να φτιαξει εναν σοβαρο κινητηρα για να ανταγωνιστει την bmw, και τον εφτιαχνε η cosworth.
Επισκέπτης
μπαααα...δεν ειναι το στυλ μου....ακομη κ σαν γαμπρος κανονικος...δεν επαιξα καλα λενε το ρολο...Καλυτερα που δεν πηρες.
τωρα ειμαι πολυ μπροστα για να με δει οποιαδηποτε μπεμπα....σε καθε τομεα....κ ας κερδιζουν σε ολους τους αγωνες...
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
μπαααα...δεν ειναι το στυλ μου....ακομη κ σαν γαμπρος κανονικος...δεν επαιξα καλα λενε το ρολο...
τωρα ειμαι πολυ μπροστα για να με δει οποιαδηποτε μπεμπα....σε καθε τομεα....κ ας κερδιζουν σε ολους τους αγωνες...
Μπραβο σου.
Εχε το για ευθειες μονο και εσυ, μη γινει και για σενα κανενα εκκλησακι. Κριμα θα ειναι να παει χαμενο το φεραρικο.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
πολυ κοντρα πεφτει μεταξυ bmw vs mercedes!!
και τα 2 καλα ειναι!!!
να συγκρινουμε παντα ομοιες κατηγοριες και κυβικα!
ετσι οπως εχουνε γινει τα πραγματα δυστυχως κλασικο φενομαινο να βλεπεις γυφτο με 316 (παλιο) και Ε190 C180 κτλπ!!εχω δει γυφτο με clk!! δεν θα παω να παρω γιατι την ειδα σε ενα γυφτο?? η οτι θα μου πουνε κοιτα τι πηρε!!!mercedes που χει και ο καθε γυφτος!! ή bmw!!
ε δεν παει ετσι!!
και τα 2 καλα ειναι!!!
ετσι οπως εχουνε γινει τα πραγματα δυστυχως κλασικο φενομαινο να βλεπεις γυφτο με 316 (παλιο) και Ε190 C180 κτλπ!!εχω δει γυφτο με clk!! δεν θα παω να παρω γιατι την ειδα σε ενα γυφτο?? η οτι θα μου πουνε κοιτα τι πηρε!!!mercedes που χει και ο καθε γυφτος!! ή bmw!!
ε δεν παει ετσι!!
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
να δουμε αμα την πανε 2 ευρα τη μπιτζινα πως θα τα βγαζουμε βολτα τα μπρικια.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
BMW και MERCENTES εχουν αυτοι που δεν ξερουν τιποτα απο αυτοκινητα
και παιρνουν τα συγκεκριμένα αυτοκινητα για να πουλησουν φιγουρα σε γειτονες
γκομενες κλπ..
Αν εχεις λεφτα και ΞΕΡΕΙΣ απο αυτοκινητα θα παρεις LEXUS
Μαλιστα, ισχυει εν μερη αυτο που λες αλλα για ατομα τα οποια αγοραζουν τα εντελως καινουρια bmw. Εγω εχω μαλλον γκομενο/γειτονοδιωκτη, και γουσταρω ακομα περισσοτερο γιατι στην οδηγηση δεν χωραει συνοδηγος, ποσο μαλλον γκομενα.
Τα lexus γαμανε και αυτα, ειδικα τα τελευταια τα υβριδικα
Οταν άλλοι νομίζουν ότι με 300 Ευρώ θα βάλουν πρόγραμμα και θα κάνουν το τουρμπίσιο ιπτάμενο, υπάρχουν άλλοι που βάζουν υπερκυβισμένο μοτέρ, υδρόψυκτα ιντερκούλερ, κεραμικά πιστόνια, ρουλεμανάτες τουρμπίνες, αγωνιστικούς συμπλέκτες κτλ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μικρέ θέλω να πάω για καφέ με τον μπαμπά σου...........κι εμενα...οταν του ζητησα ενα Μ3....
Οσο για το Μ3 γράψτο στ αρχίδια σου.......
Εχουν πολύ δρόμο ακόμα οι κομπλεξικοί μέχρι να φτιάξουν SLR, ή Εντζο.......
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
πολυ κοντρα πεφτει μεταξυ bmw vs mercedes!!
και τα 2 καλα ειναι!!!
ε δεν παει ετσι!!
Σωστος, αλλα το να παιρνεις μερτσεντε ( η να μην παιρνεις bmw ) επειδη σου ειπε ο μπαμπας οτι bmw παιρνουν αυτοι που δεν μπορουν να παρουν μερτσεντε ( μερικοι ανθρωποι μεσα απο τεραστιες μαλακιες που πετανε γινονται ακρατα αστειοι ) ειναι τερμα κομπλεξικο.
Να μου ελεγες porsche, να πω ενταξει παει στο διαολο. ( αν και εγω προσωπικα δεν θα γουσταρα porsche ). Αλλα οχι και μερτσεντε.
Persona αραγε γιατι δεν εχεις και κανα γρηγορο μερτσεντε? Μηπως γιατι ουτε εσυ εχεις τα φραγκα να το παρεις και το παιζεις μουρη με το φιατακι? Α ρε κοιτα κατι μερτσεντακηδες που βγαινουν για κοντρα με φιατ. Εχετε πλακα
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαλακία είπα φίλε εκ παραδρομής...
σφυρήλατα ήθελα να πω..........
για τα κεραμίδια είμαι........