Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 257K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εγώ από καινούργια (διότι μου αρέσουν τα κλασσικά) μόνον αυτό θα έπαιρνα :
2389306470_35d285a30b.jpg

Αν μπορούσα βέβαια να το βρω πουθενά.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
περσόνα, γιατί ρε κουβάς το ουνάκι??  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ναι και μη ξεχασω, ολα αυτοματα ετσι, μην του σπασει κανα νυχακι του οδηγου να αλλαζει ταχυτητες.
Η τεχνολογία προχωράει.... Και μάλιστα έρχεται κατευθείαν από την Φ1.....
Εσύ μπορείς να μείνεις ακόμα με το αμάξι των Φλιντστόουνς....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Α ρε αθάνατε Ελληνα οδηγάρα............
Εκτός από τις οδηγικές ικανότητες που στην Ελλάδα υπάρχει υπερπληθώρα, έχει πήξει και το μουνί μας σε εκκλησάκια στις στροφές....................Γιατί άραγε;

Υ.Γ. Ορισμένες φορές λέω όταν βλέπω Φ1; Καλά ρε μαλάκες, πιλότοι είσαστε εσείς με το τζόιστικ στο τιμόνι;;;;;;;

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω αν ημουνα αμερικανακι θα τσιμπαγα αυτο με 23000 ευρω!!!!!!! που τα κανει ολα και συμφερει.και ειναι και πορωτικο στην οδηγηση.στριβει ταπα λεμε και ξεκιναει σουζα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αμέσως να απαντήσει ο μακ  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έγινε ρε νικόλα .επειδή μιλάς διαμάντι :grin:

ρε ξεκόλλα ρε.. Πλάκα κάνουμε εδώ μέσα........
Ο νίκος ευτυχώε το κατάλαβες νωρίς και κάθε φορά που μας διαβάζει τον πιάνει η κοιλιά του απ τα γέλια....
Αλλωστε είναι γνωστό πλέον ότι είμαι ο ωραιότερος, ο πλουσιότερος και με το καλύτερο αμάξι στην πιάτσα.... Και γαμάω και τις καλύτερες γκόμενες...
Αλλά να μη συνεχίσω γιατί θα με πείτε ψωνισμένο...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
[youtube=425,350]ioAyxPTB36s[/youtube]

παρτε τωρα μια τυπικη μας βολτα με τον περσονα...κ σταματηστε επιτελους τις κοντρες.... :2funny: :2funny: :2funny:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
κάνεις το μαλάκα, ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις;
Σου είπα όπως και σε κάτι άλλα μαλακιστήρια με κόσμο να περάσεις από δώθε να σε περιποιηθώ με το ΟΥνάκι το δίλιτρο....
Επίσης θεωρώ ιεροσυλία να ασχοληθώ με το α με γκε με μαζντάδες.......
Χάσιμο χρόνου είναι και δεν έχει πλάκα....
Ολα τα λεφτά είναι οι φάτσες των κομπλεξικών μαζντάδων στο φανάρι που σκέφτονται πώς να δικαιλογήσουν στη γκόμενα που κάθεται δίπλα στο υπεραυτοκίνητό τους ότι έφαγαν μπάνιο από ένα κουβαδάκι με μοτέρ......
άντε και όταν αγοράσεις αυτοκίνητο πραγματικό στείλε μήνυμα στους κομπιουτεράδες του σάιτ να του κάνουν ένα ριμπίλντ ρεφενέ..... :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:

τελικά δεν μας έχει ξεχωρίσει τι είσαι........ :uglystupid:

κυριλής με το mercedes to slk ή κάγκουρας με το uno το κωλοφτιαγμένο???? :2funny: :2funny

σαν τους μπινέδες. και τον παίρνουν και τον δίνουν. έχουν χάσει την ταυτότητα τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το χειρότερο είναι να μην ξέρεις τι είσαι... :think:

για να κάνεις κόμμα με τον πιτσιρικά και να το παίζεις πουλ μουρ 35αρης φαίνετε ότι έχεις
χάσει την μπάλλα.. :uglystupid:

πλάκα κάνω φιλαράκι. πάντα φιλικά  :grin:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εγώ πάντως περσόνα, έχω το αμάξι των φλίνστοουνς
και δε με στενοχωρεί ούτε με προδίδει
ΠΟΤΕ. μηδεν εξοδα και ηλιέλαιο να του βάλεις θα κουνήσει!!..  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Η τεχνολογία προχωράει.... Και μάλιστα έρχεται κατευθείαν από την Φ1.....
Εσύ μπορείς να μείνεις ακόμα με το αμάξι των Φλιντστόουνς....
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Α ρε αθάνατε Ελληνα οδηγάρα............
Εκτός από τις οδηγικές ικανότητες που στην Ελλάδα υπάρχει υπερπληθώρα, έχει πήξει και το μουνί μας σε εκκλησάκια στις στροφές....................Γιατί άραγε;

Υ.Γ. Ορισμένες φορές λέω όταν βλέπω Φ1; Καλά ρε μαλάκες, πιλότοι είσαστε εσείς με το τζόιστικ στο τιμόνι;;;;;;;

Ποια F1 ρε περσονα με δουλευεις?

Ολο σπανε τα μερτσεντε, κατεστρεψαν τον Χακινεν τοσα χρονια, κατεστρεψαν και τον Raikonen πριν μερικα χρονια. Τι να λεμε τωρα, ενα μπουρδελο και μισο ειναι.

Και οσο για την τεχνολογια απο την F1 και καλα, γιατι η VW εχει το πιο γρηγορο σειριακο κιβωτιο? Μην ακουω βλακειες. Η μερσεντες δεν ηταν ποτε οδηγοκεντρικη και ποτε δεν θα γινει.

Εγω Bmw ειχα, Bmw θα ξαναεχω. Τους φλινστοουνς τους ξερεις καλυτερα με το φιατακι σου.

Που ηταν αραγε η μερτσεντε τοτε που η Φ1 ειχε χειροκινητο σασμαν και 1400 αλογα? Ενα DTM υπηρχε μονο για τη μερτσεντε και αυτο το επαιρνε παντα η bmw, ολο πισω τα μερτσεντε.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ορθόν....
Με πολύ περισσότερα λεφτά όμως.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
κοιτα τα τουρμπατα ειναι φωτοβολιδες.δεν πιανονται με τιποτα ειδικα απο ρεπριζ.αλλα και τα ατμοσφαιρικα με 150 160 αλογα ξεκινανε ταπα.βασικα εχουνε καλο και γραμμικο μοτερακι και πολυ καλη ελκτικη προσφυση λογω μικρου βαρους και σωστης αναρτησης

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικά δεν μας έχει ξεχωρίσει τι είσαι........ :uglystupid:

κυριλής με το mercedes to slk ή κάγκουρας με το uno το κωλοφτιαγμένο???? :2funny: :2funny

σαν τους μπινέδες. και τον παίρνουν και τον δίνουν. έχουν χάσει την ταυτότητα τους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το χειρότερο είναι να μην ξέρεις τι είσαι... :think:

για να κάνεις κόμμα με τον πιτσιρικά και να το παίζεις πουλ μουρ 35αρης φαίνετε ότι έχεις
χάσει την μπάλλα.. :uglystupid:

Ακου τώρα για να βάλεις μυαλό......... :boobies: :boobies: :boobies:
Υπάρχουν ορισμένοι κακομοίρηδες που με το γαμπριάτικο κοστούμι πάνε και για συνέντευξη να βρουν δουλειά....
Εγώ στα αυτοκίνητα εφαρμόζω το:
Ενα κοστούμι για κάθε περίσταση......... :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Τον μικρό άστον στην ησυχία του γιατί αυτός έχει κάνει αυτά που πρέπει στην ώρα τους.....
Εσύ μάλλον ξεφτιλίζεται με το μάζντα στα 35 σου........... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το υπουργείο Μεταφορών (και Επικοινωνιών) καλεί τους Καταναλωτές που (κατ)ανάλωσαν Ηλιέλαιο (ακόμη και σε μορφή μαγιονέζας ή πατατακίων) νοθευμένο με Ορυκτέλαιο τύπου Ε58-Β, να περάσουν απο ΚΤΕΟ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008. Για τους υπόλοιπους τύπου νοθευμένου ηλιελαίου θα ειδοποιηθείτε σχετικά με άλλη ανακοίνωση.
Παρατάσεις δεν θα δοθούν. Οι παραβάτες θα υποστούν τις κυρώσεις του Νόμου (αν δεν έχουν υποστεί πρώτα αυτές της υγείας...)

ΗΛΙΕΛΑΙΟ???????ποιό αυτό από την Ουκρανία????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το υπουργείο Μεταφορών (και Επικοινωνιών) καλεί τους Καταναλωτές που (κατ)ανάλωσαν Ηλιέλαιο (ακόμη και σε μορφή μαγιονέζας ή πατατακίων) νοθευμένο με Ορυκτέλαιο τύπου Ε58-Β, να περάσουν απο ΚΤΕΟ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2008. Για τους υπόλοιπους τύπου νοθευμένου ηλιελαίου θα ειδοποιηθείτε σχετικά με άλλη ανακοίνωση.
Παρατάσεις δεν θα δοθούν. Οι παραβάτες θα υποστούν τις κυρώσεις του Νόμου (αν δεν έχουν υποστεί πρώτα αυτές της υγείας...)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κοιτα τα τουρμπατα ειναι φωτοβολιδες.δεν πιανονται με τιποτα ειδικα απο ρεπριζ.αλλα και τα ατμοσφαιρικα με 150 160 αλογα ξεκινανε ταπα.βασικα εχουνε καλο και γραμμικο μοτερακι και πολυ καλη ελκτικη προσφυση λογω μικρου βαρους και σωστης αναρτησης
γι αυτό όλα τα μπάσταρδα μου ζητάνε να τα μετρήσουμε στα 400 μέτρα......
Γιατί μετά μετράνε κολώνες... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
σημείωση νο.1: ΜΟΝΟ από ουκρανία και χώρες της βαλτικής!!  :boobies:  :boobies:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
σημείωση νο.2: πλάκα πλάκα περνάω κτέο σε λίγο καιρό......  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:  

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.209
Πόντοι
6.635
Εμενα με ενδιαφερει να εχω ενα αμαξι με χαρακτηρα, να εχει φτιαχτει για να εξυπηρετει κατι (στην προκειμενη περιπτωση επιδοσεις, οδηγικη απολαυση)  :rockon: :rockon: :rockon:
η τιμη δεν παιζει ρολο, εχουν βγει αυτοκινητα στο παρελθον που ηταν φθηνα αλλα ηταν για γνωστες!
ενδεικτικα αναφερω Rallye 1.3 8V  vs VW Polo αντιστοιχης χρονολογιας για παραδειγμα!
το ενα ειναι για να πηγαινεις για καφε, στη δουλεια, στο σουπερ μαρκετ , ενω το αλλο εκτος απο ολα αυτα σου εφερνε την αδρεναλινη στα ορια αν πηγαινες μια βολτα μεχρι Σουνιο απο παραλια! καποιοι θα πουν για ασφαλεια κλπ, δεν με ενδιαφερει ΤΕΛΟΣ! Θελω αμαξια καθαροαιμα, χωρις πολλα βοηθηματα (πληρη απενεργοποιηση ηλεκτρονικων κλπ) να νιωθεις καθε στιγμη τι κανει το αμαξι που οδηγας, να διορθωνεις , να παλεβεις στο τιμονι! :rockon: ισως φταιει και το περασμα στο παρελθον απο τα καρτ για αυτες μου τις αποψεις.
Τωρα αν καποιοι εχουν την δυνατοτητα να δωσουν ποοοολλα λεφτα και να παρουν εργαλεια τυπου Πορσε, BMW M3 SMG2 CSL που συνδυαζουν ποιοτητα και καθαροαιμο χαρακτηρα , ειναι μαγκες! Προσωπικη εμπειρια με BMW M3 SMG2 CSL για οσους ξερουν τι ειναι αυτο το εργαλειο και τι μπορει να κανει στο δρομο με εκανε να χυσω! και ας μην ειχε ουτε ηλεκτρικα παραθυρα,
στ αρχ@@ μου! Απο την αλλη δεν κατηγορω αυτους που πρωτα απο ολα κοιτουν ασφαλεια, εξοπλισμο, μουρη(αυτο το κοιταω και εγω) δικαιωμα τους. Ομως η ομορφια της οδηγησης ειναι αλλου...κατα την γνωμη μου!
Υ.Γ. respect Slk AMG ειναι εργαλειο απ τα λιγα, καμια σχεση ομως με τα μικροτερα Slk.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom