Εμενα με ενδιαφερει να εχω ενα αμαξι με χαρακτηρα, να εχει φτιαχτει για να εξυπηρετει κατι (στην προκειμενη περιπτωση επιδοσεις, οδηγικη απολαυση)
η τιμη δεν παιζει ρολο, εχουν βγει αυτοκινητα στο παρελθον που ηταν φθηνα αλλα ηταν για γνωστες!
ενδεικτικα αναφερω Rallye 1.3 8V vs VW Polo αντιστοιχης χρονολογιας για παραδειγμα!
το ενα ειναι για να πηγαινεις για καφε, στη δουλεια, στο σουπερ μαρκετ , ενω το αλλο εκτος απο ολα αυτα σου εφερνε την αδρεναλινη στα ορια αν πηγαινες μια βολτα μεχρι Σουνιο απο παραλια! καποιοι θα πουν για ασφαλεια κλπ, δεν με ενδιαφερει ΤΕΛΟΣ! Θελω αμαξια καθαροαιμα, χωρις πολλα βοηθηματα (πληρη απενεργοποιηση ηλεκτρονικων κλπ) να νιωθεις καθε στιγμη τι κανει το αμαξι που οδηγας, να διορθωνεις , να παλεβεις στο τιμονι!
ισως φταιει και το περασμα στο παρελθον απο τα καρτ για αυτες μου τις αποψεις.
Τωρα αν καποιοι εχουν την δυνατοτητα να δωσουν ποοοολλα λεφτα και να παρουν εργαλεια τυπου Πορσε, BMW M3 SMG2 CSL που συνδυαζουν ποιοτητα και καθαροαιμο χαρακτηρα , ειναι μαγκες! Προσωπικη εμπειρια με BMW M3 SMG2 CSL για οσους ξερουν τι ειναι αυτο το εργαλειο και τι μπορει να κανει στο δρομο με εκανε να χυσω! και ας μην ειχε ουτε ηλεκτρικα παραθυρα,
στ αρχ@@ μου! Απο την αλλη δεν κατηγορω αυτους που πρωτα απο ολα κοιτουν ασφαλεια, εξοπλισμο, μουρη(αυτο το κοιταω και εγω) δικαιωμα τους. Ομως η ομορφια της οδηγησης ειναι αλλου...κατα την γνωμη μου!
Υ.Γ. respect Slk AMG ειναι εργαλειο απ τα λιγα, καμια σχεση ομως με τα μικροτερα Slk.