Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μερικα πραγματα φαινονται στο δρομο, ετσι ειναι.
Δεν κανει το αμαξι τον οδηγο, αλλα οι περισσοτεροι ετσι ειναι. Thats life.

Τι σημασια εχουν ολα αυτα αν στο ring θελουν 700 αλογα κοντα, για να φτασουν αλλα αμαξια που εχουν πολυ λιγοτερα αλογα?

Αυτο τωρα το παρουσιαζεις για καλο?

Η μηπως εφτασες τα 60 λιγο προωρα?

Γιατι υπαρχουν διαφορετικα ειδη κινητηρων ξερεις, και το να βγαζει τα αλογα του ενας κινητηρας στις ψηλες στροφες δεν σημαινει οτι ειναι αρνητικο. Μαλλον ειναι προβλημα για τους οδηγους που θελουν σωφερ και οχι για αυτους που γουσταρουν να οδηγουν...

Ασε που οι 6000 στροφες δεν ειναι μηχανολογικη προκληση, ενω οι 9αρες ειναι... ποσο μαλιστα οταν βγαινουν απο μεγαλου κυβισμου κινητηρες.

Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σαν εταιρεια και το αγοραστικο σου κοινο ειναι σωφερατζες και παππουδες, τοτε εισαι ΟΚ και με τις 6.
M Differential και αντε γεια mercedes, ferrari και λοιπα...

Αν ηθελα πολυτελεια δεν θα εβλεπα ρε φιλε αυτα τα αμαξια, θα εβλεπα 7αρες bmw, τα αντιστοιχα audi,mercedes κτλ, μην μπλεκουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.

Και αν σε χαλανε οι 15 χιλιαδες στροφες, ισχυει το ρητο :

If it's too loud, you're too old. ( οχι απαραιτητως στο σωμα )

Aφιερωμενο σε ολους τους καβλιαρηδες  :rockon:

[youtube=425,350]ayENeC7rlPU[/youtube]

1.Δε νομιζω οτι φαινεται κατι ιδιατερο στο δρομο....κ τωρα που με κοιτουν ολοι σαν χαζοι οταν μπορω να κυκλοφορησω το καλο μου τουτου...τι εγινε ??? Απλα με κοιτουν...κ στο ιδιο φαναρι ξεκιναμε...κ στο ιδιο τελειωνουμε...οσο κ να γκαζωσω...στα 100 μετρα σταματαω...μη σου πω οτι πηγαινω πιο αργα απ'τους αλλους για να μην ακουμπησω κ μεινω σε καμια λακουβα.... :2funny: :2funny:

2.Δε νομιζω οτι υπαρχει ποτε περιπτωση να μπουν στο ρινγκ μερσεντες με μαζντα...ημαρτον δλδ...που λεει κ ο φαφουτης....

3.Μπαααα...στα 21 ειμαι...θελω αλλα 39 ετη για να γινω 60...Υπαρχει ενα προβληματακι....το γουσταρω να οδηγω ειναι διαφορετικο απ'το ειμαι καγκουρας κ φαντασμενος....Αααααααα κ μιλαμε για το μαζντα,ετσι ???....οποτε ποιες 9αρες κ απο ποιον κινητηρα μεγαλου κυβισμου ????
Να προσθεσω οτι οι 6αρες...ειναι υπεραρκετες ωστε να χτυπησεις χαλαρα,αθορυβα κ μη κοπιαστικα τα 230-250χλμ....μεσα σε μια μερσεντες...ενω στο μαζντα...ακομη στριβουν....

4.Για τα λεφτα της η SLK θεωρω οτι ειναι στα πολυτελη...οχι στα υπερπολυτελη που αναφερεις...αλλα για 60-70 χιλιαρικα καλα ειναι...κ δεν συγκρινονται ουτε με το καλυτερο μαζντα που κυκλοφορει....οπως κ να το κανουμε...ο γερμανος ειναι πολυυυυυυυυυυυ μπροστα...

***Δεν εχω προβλημα με τον ηχο...αρκει να ακουγεται απο κατι που θα παρω στα σοβαρα...οχι απο κουβα...αλλωστε δεν θα εβαζα το shelby φωτο προηγουμενως... ;) ;)
***Να σημειωσουμε κ την ασφαλεια του μαζντα κ της SLK παρακαλω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δε μιλουσα αποκλειστικα για το rx-8, ουτε το υπερασπιζομουν.

Απτο slk παντως χιλιες φορες! ( το σιχαινομαι σχεδον το ιδιο βεβαια με μια slk )

Απο οσο ξερω, το rx-8 στροφαρει αρκετα, μεχρι 8 αν δεν κανω λαθος. Δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.

Η mercedes δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα για να διαφημισει καποιος τα γερμανικα αμαξια οσον αφορα στη σπορ αποδοση. Μαλλον αυτη θα ηταν η bmw, και το φτωχο ξαδερφακι της που ολο τρεχει και δεν την φτανει, η audi. H mercedes ακομα προσπαθει.

Οσο για την ασφαλεια, εχεις καποιες επισημες πηγες? Η απλα επειδη το ενα ειναι γερμανικο ειναι και ασφαλεστερο?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
είσαι άσχετος  :grin: :grin:

συγκρίνεις τον κουβά σου με μπλοκαδούρα πισωκούνα κουπέ και θες να σε πιστέψουμε  :jerking: :jerking:

επιεικά αδαής :uglystupid:
βρε ζωον ποιον λες ασχετο καημενε?τη μπλοκαδουρα αμα δεν εχεις αλογα το μονο που μπορεις να την κανεις ειναι να τη βαλεις στον πατο σου.και εχω και leon cupra που ειναι πολυυυυ πιο γρηγορο απο το rx8 αλλα δεν το χρειαζομαι.μου αρκει το πολο στοκε και ειμαι εδω οποτε θες να τα στησουμε κιολας αν εχεις κανα χρεπι-8.και με λες και αδαη ευκολα χωρις να με ξερεις μπουλη.αν θες να ξερεις με αρκετα μελη απο εδω μεσα εχω παει βολτα και με ξερουν :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Δε μιλουσα αποκλειστικα για το rx-8, ουτε το υπερασπιζομουν.

Απτο slk παντως χιλιες φορες! ( το σιχαινομαι σχεδον το ιδιο βεβαια με μια slk )

Απο οσο ξερω, το rx-8 στροφαρει αρκετα, μεχρι 8 αν δεν κανω λαθος. Δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.

Η mercedes δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα για να διαφημισει καποιος τα γερμανικα αμαξια οσον αφορα στη σπορ αποδοση. Μαλλον αυτη θα ηταν η bmw, και το φτωχο ξαδερφακι της που ολο τρεχει και δεν την φτανει, η audi. H mercedes ακομα προσπαθει.

Οσο για την ασφαλεια, εχεις καποιες επισημες πηγες? Η απλα επειδη το ενα ειναι γερμανικο ειναι και ασφαλεστερο?

Οκ,πασο αν δεν μιλουσες μονο για Rx8...γιατι η κοντρα στην παρουσα φαση ειναι μεταξυ των 2.

To Rx8 οντως στροφαρει στις 8...αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι το θετικο ?

Σιγουρα υπαρχουν καλυτερα γερμανικα αυτοκινητα απ'το slk...οσον αφορα την σπορ αποδοση αποκλειστικα...ομως οταν μιλαμε για ανεση + σπορ αποδοση μαλλον ειναι κοντα στην κορυφη...

Οσο για την ασφαλεια...υπαρχουν συγκριτικα test...κ μου αρκει το παραδειγμα του εαυτου μου...που βγηκε ζωντανος κ αγρατζουνιστος μεσα απο ενα αμαξι που εμεινε μισο....(oσο για τα τεστ...το mazda παιρνει σχεδον παντου 4 αστερακια...ενω η slk σχεδον παντου 5...)!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
είσαι άσχετος  :grin: :grin:

συγκρίνεις τον κουβά σου με μπλοκαδούρα πισωκούνα κουπέ και θες να σε πιστέψουμε  :jerking: :jerking:

επιεικά αδαής :uglystupid:
και για να τελειωνουμε φερε τη μπλοκαδουρα σου να τα στησουμε οποτε θες και οπου θες να δουμε ποσα απιδια πιανει ο σακος.και δε θα φερω το leon το polo θα φερω :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:στειλε πμ μπουλη

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-wallpaper-5&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-5&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-1&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-7&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Μαλακες οι μερσεντακηδες, αλλα αυτοι που εχουν rx-8 νομιζουν οτι :

Ειναι χεραδες επειδη οδηγανε πισωκινητο,και,
εχουν killer αμαξι που η καλη του εκδοση τον τρωει απο το οποιοδηποτε ατμοσφαιρικο-τουρμπατο που εχει 170-180 αλογα.

Εκει να δεις γελιο :2funny: :2funny:

( απλα επειδη ειδα μια κοντρα πριν για rx-8 κτλ και επειδη οι οδηγοι τους ειναι οι πλεον μαλακες - αν και η μαλακια δεν σταματαει ουτε αρχιζει απο την κατοχη ενος αμαξιου )

πολλοί οι κουλοί σε όλα τα αμάξια αλλά όχι όλοι anal hunter ;)

και να ξέρεις στην ευθεία όλοι είναι γρήγοροι...τουρμπίσιοι και ατμοσφαιρικοί. και στη γιαγιά μου να δώσεις ένα 911 θα το πάει στην ευθεία
:grin: :grin:

στις στροφές θέλω να σε δω και σε πίστα  :2funny: :2funny:

menelaos(1)

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΑ 1,8
Α3 TFSI

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
H slk παιρνει 4 αστερια απο το euroncap. Οχι πεντε.

Οι προσωπικες εμπειριες πραγματικα δεν ενδιαφερουν τετοιου ειδους συζητησεις γιατι και εγω εχω ξαδερφο που βγηκε ζωντανος απο αμαξι που εφερε κωλοτουμπες, και εχει γυρω στα 1 με 2 αστερια στο euroncap. Μαζι με αλλους τεσσερις :cheesy: Δεν σημαινει κατι αυτο ομως.

Και το rx-8 οσο βλεπω στο net παιρνει και αυτο 4αρια.

Παντως σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται το rx-8 με το slk. Μονο και μονο το μπλοκε και η τιμη του πρωτου το καθιστα νικητη, καθως και αμαξι που το παιρνεις για να οδηγας και οχι για να το παιζεις γαμπρος, οπως κανουν οι περισσοτεροι με slk. ( και με πολλα bmw και πολλα αλλα, δε βγαζω κανενα απεξω )

Απλα, γενικα το αμαξι ειναι για τα μπαζα, λιγο η καταναλωση, λιγο η καταναλωση λαδιου που δεν ειναι κατι παραλογο γιατι ετσι λειτουργει ο κινητηρας αλλα ειναι κατι το οποιο ειναι σαν να εχεις ενα μωρο και να το νταντευεις συνεχεια, λιγο το οτι δεν παει βημα σχετικα με τον ανταγωνισμο, το κανουν απλα να ειναι ενα φτηνο για drift αμαξι και τιποτα αλλο.

Τη slk την αφηνω ασχολιαστη γιατι και σχεδιαστικα και οδηγικα ειναι τραγικα αδιαφορη.

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-wallpaper-5&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-5&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-1&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.porsche.com/filestore.aspx/normal.jpg?pool=germany&type=galleryimage&id=c4-experience-exterieur-7&lang=none&filetype=normal[/img[/URL]]
[/quote]

RESPECT..; οχι τετρακούνα όμως

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
πολλοί οι κουλοί σε όλα τα αμάξια αλλά όχι όλοι anal hunter ;)

και να ξέρεις στην ευθεία όλοι είναι γρήγοροι...τουρμπίσιοι και ατμοσφαιρικοί. και στη γιαγιά μου να δώσεις ένα 911 θα το πάει στην ευθεία
:grin: :grin:

στις στροφές θέλω να σε δω και σε πίστα  :2funny: :2funny:

Συμφωνω.

Τι αμαξι οδηγεις αν επιτρεπεται?

Οταν παρω και εγω με το καλο το δικο μου καθως εδω και μερικους μηνες δεν εχω, μπορουμε να παμε παρεα σε καμια διαδρομη να κανουμε την πλακα μας.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
καυλοτρυπανε θες κοντρα με τον τενεκε σου?να κανονισουμε.εχω καιρο να γελασω

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
1.Δε νομιζω οτι φαινεται κατι ιδιατερο στο δρομο....κ τωρα που με κοιτουν ολοι σαν χαζοι οταν μπορω να κυκλοφορησω το καλο μου τουτου...τι εγινε ??? Απλα με κοιτουν...κ στο ιδιο φαναρι ξεκιναμε...κ στο ιδιο τελειωνουμε...οσο κ να γκαζωσω...στα 100 μετρα σταματαω...μη σου πω οτι πηγαινω πιο αργα απ'τους αλλους για να μην ακουμπησω κ μεινω σε καμια λακουβα.... :2funny: :2funny:

2.Δε νομιζω οτι υπαρχει ποτε περιπτωση να μπουν στο ρινγκ μερσεντες με μαζντα...ημαρτον δλδ...που λεει κ ο φαφουτης....

3.Μπαααα...στα 21 ειμαι...θελω αλλα 39 ετη για να γινω 60...Υπαρχει ενα προβληματακι....το γουσταρω να οδηγω ειναι διαφορετικο απ'το ειμαι καγκουρας κ φαντασμενος....Αααααααα κ μιλαμε για το μαζντα,ετσι ???....οποτε ποιες 9αρες κ απο ποιον κινητηρα μεγαλου κυβισμου ????
Να προσθεσω οτι οι 6αρες...ειναι υπεραρκετες ωστε να χτυπησεις χαλαρα,αθορυβα κ μη κοπιαστικα τα 230-250χλμ....μεσα σε μια μερσεντες...ενω στο μαζντα...ακομη στριβουν....

4.Για τα λεφτα της η SLK θεωρω οτι ειναι στα πολυτελη...οχι στα υπερπολυτελη που αναφερεις...αλλα για 60-70 χιλιαρικα καλα ειναι...κ δεν συγκρινονται ουτε με το καλυτερο μαζντα που κυκλοφορει....οπως κ να το κανουμε...ο γερμανος ειναι πολυυυυυυυυυυυ μπροστα...

***Δεν εχω προβλημα με τον ηχο...αρκει να ακουγεται απο κατι που θα παρω στα σοβαρα...οχι απο κουβα...αλλωστε δεν θα εβαζα το shelby φωτο προηγουμενως... ;) ;)
***Να σημειωσουμε κ την ασφαλεια του μαζντα κ της SLK παρακαλω.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

21 και μιλάς??? άντε δούλεψε ρε να πάρεις κάτι δικό σου και μην κάνεις κηδεία με ξένα κόλλυβα. είσαι πολύ μικρός για να ασχολθώ

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε ξεκολλατε μην ειστε μηδενιστες.ο καθενας παιρνει με διαφορετικα κριτηρια αμαξι.απλα πρεπει να εχει επιγνωση του τι εχει παρει και γιατι το πηρε

Επισκέπτης
καυλοτρυπανε θες κοντρα με τον τενεκε σου?να κανονισουμε.εχω καιρο να γελασω
ασε ρε το παλληκαρι να χαιρεται..αμεσως να βρεις το ευκολο μεροκαματο ρε κωλοταριφα..
ασε που μπορει να το χρωσταει ακομη,οποτε δεν λεει να το σκασει πανω σε καμια κολονα για παρτη σου..

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
άντε ρε μην έρθω και σας φάω όλους στη στροφή!!..  :grin: [μακ]
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon: