Νέα

Αυτοκίνητο: ποιό έχουμε; Ποιό θέλουμε; Πώς θα το κάνουμε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigpipis7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 256K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τώρα στην ηλικία που είμαι ξέρω καλά οτι οι μετατροπές ειναι αδιέξοδο. Ο,τι και να κάνεις, ο μαστρο-μητσος της γωνίας δεν ξέρει και δε μπορεί να ξέρει ο καημένος. Το ίδιο και ο μπαρμπας που πληρώνει...καλό κορόιδο και αυτός.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Παντου κάπου χάνεις, κάπου κερδίζεις. Απόλυτος είναι μόνο ο ημιμαθής
Ακριβώς αγαπητέ....... Αλλά που να εξηγείς τα συν και τα πλην του ρότορα, του κομπρέσσορα και του στροβιλοσυμπιεστή....
Που να μιλάς για κύκλους καρνό και διαγράμματα ροπής και ιπποδύναμης.
Πώς να εξηγήσεις στον άλλο ότι το διάγραμμα ροπής είναι εξίσου σημαντικό, ή και σημαντικότερο από το διάγραμμα ιπποδύναμης όταν δεν υπάρχει το αντίστοιχο μπακ γκράουντ.
Πώς να πάρεις στα σοβαρά κάποιον που δεν γνωρίζει ή δεν καταλαβαίνει ότι το συμβατικό αυτοκίνητο μετατρέπει την παλλινδρομική κίνηση σε περιστροφική, ενώ ο Βάνκελ πήγε να ανατρέψει αυτήν ακριβώς την αρχή λειτουργίας;
Τεσπα καμμιά φορά παρασύρομαι και είναι λάθος μου.........
Το χειρότερο είναι να ακούω ανθρώπους που δε γνωρίζουν τι είναι τούρμπο ή τι είναι κομπρέσσορας να μιλούν για την τέλεια τεχνολογία κτλ κτλ.....

Οπωςε πάντα ενφό άριστος στις ελάχιστες παρεμβάσεις σου.....Δεν ξαναγράφώ άλλο .... Με κάλυψες και με εξέθεσες όσο χρειαζόταν..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ολα αυτα περιμενεις να τα καταλαβει ο καβλοτρυπανος ????? xaxaxaxaxa....
Θα το θυμαμαι τωρα που θα παω στην εφορια...κ θα γελαω μονος μου στην ουρα.....
Αντε καλημερα...
Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαι με αυτοκίνητα έμαθα κάτι.....
Στον βάνκελ μπορείς να κάνεις ριμπίλντ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλημέρα, φεύγω και γω για δουλειά........ :uglystupid:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Οι συζητήσεις που αφορούν το θέμα "ποιο αμάξι ειναι καλύτερο" κάποτε ήταν αστείες. Τωρα ειναι βαρετές. Σε μένα τουλάχιστον.

+ 100000000000

Παντου κάπου χάνεις, κάπου κερδίζεις. Απόλυτος είναι μόνο ο ημιμαθής

+ 1000000000000000000000000000

Πραγματικά κουβέντα για το δημοτικό...

Ο καθένας την βρίσκει με το δικό του στυλ στο αυτοκίνητο. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πείσει τον άλλον ότι ο δικός του τρόπος είναι σωστός, ούτε ο άλλος να τον κοροϊδεύει για τις επιλογές του.

Κάποιος μπορεί να είναι περήφανος για ένα Hyndai Coupe που έχει μετατρέψει σε καγκούρικο status symbol με μπλέ πιτσιλιστήρια, τετραπλές εξατμίσεις, +150 άλογα, νέον, ζέον, λεοπαρδαλέ καλύμματα, ουρά αλεπούς στον καθρέφτη και επιγραφή «μπαμπά μην τρέχεις» στο ταμπλό. Μαγκιά του.

Προσωπικά θεωρώ αναξιόπιστη οποιαδήποτε μετατροπή σε αυτοκίνητο ακόμα και από εργοστασιακό οίκο ή εξουσιοδοτημένο από εργοστασιακό οίκο. Και έχω καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μετά από αρκετά λεφτά που έχω πετάξει και λάθη που έχω κάνει στην μαλακισμένη ηλικία 18-25 (γιατί αν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία σε και ακόμα σε απασχολεί τι μετατροπή θα κάνεις στο αμάξι σου, μάλλον πρέπει να σε δει κάποιος γιατρός...) όπου κατέστρεψα 2 αυτοκίνητα. Ένα Uno Turbo 1.4 με μετατροπή στον οίκο Novitec και στην συνέχεια (αφού μυαλό δεν έβαλα) ένα Audi A3 1.8T από τον οίκο ΜΤΜ.

Τώρα που είμαι 36+ με οικογένεια και παιδιά με ενδιαφέρει μόνο να έχω ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο, με χώρους, φτηνή συντήρηση, με ικανοποιητικές επιδόσεις (που για μένα μεταφράζεται σε ροπή για να τραβάω το χρέπι-βαρκάκι μου) και για τον λόγο αυτό έχω ένα Ford Maverick 3.0 V6 πρώτης γενιάς το οποίο δεν σκοπεύω να αλλάξω ούτε σε 10 χρόνια.

thibet

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Κριτικές
10
Like
4
Πόντοι
11
ενα φιατακι παντα 100 αλογακια...
καλά παει, εχει πολύ γέλιο, με κοροϊδευουν όλοι που το έχω αλλά έχει γέλιο και μου αρέσει.
α, με κοροιδέυουν όλοι οι φίλοι μου γιατι το προηγουμενό μου αυτοκίνητο ήταν Nissan 350Z

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Ρε μάγκα. Οταν βλέπεις ότι δε σε παίρνει μην αρχίζεις τις μαλακίες.
Πόσο χρονών είσαι;
Πόσα αυτοκίνητα έχεις οδηγήσει στη ζωή σου;
Πόσες μετατροπές έχεις κάνει;
Εχω 5 αυτοκίνητα στ όνομά μου
Τα κρατάω όλα συλλογή και βγάζω όποιο μου καβλώνει....
Με ποιό θες να σε στείλω να το πετάξεις το κάρο σου;
Με το Uno turbo το δίλιτρο με τα 200 άλογα;
Με το Punto to 1.6 με οβερμπουστ 2.0 και σταθερή 1.7 και τα 260 άλογα;
Με το Coupe to Plus με τα 320 άλογα;
ΤΟ SLK το έχω μόνο για τσάρκες. Δεν το βάζω κόντρες γιατί μου έφυγε η κάβλα.

Καθημερινά κυκλοφορώ ένα τουρμπίσιο με 180 μαμίσια άλογα. Ούτε αυτό είναι για κόντρες.
Είναι για καθημερινή χρήση....

Πάνε να βάλεις τώρα στον ρότορά σου λαδάκι....
Οταν ασχολούμασταν με την αυτοκίνηση θεωρούσες τα 100 άλογα σε αυτοκίνητο μαγικό νούμερο. Εάν τότε δεν έπαιζες ακόμα με ματς μποξ.

όταν έβγαζα δίπλωμα το Daihatsu 4wd με τα 100?? hp ήταν πύραυλος. για αυτό μην μιλάς για ηλικίες.
ότι οδηγείς Slk mercedes ο νεοπλουτισμός σου , το φλωριλίκι σου και ο νεοςλληνισμός σου...είναι ολοφάνερος  :grin:
όλοι οι κουλοί mercedes παίρνουν  :birdman: :jerking: :jerking:
έδωσες 60.000 για να πάρεις τι?  192hp?? :2funny: :2funny: και ένα αστέρι στο καπώ :jerking:
κόντρες με το Slk καλά κάνεις και δεν βάζεις γιατί σε περνάνε όλοι σαν σταματημένο.
ξεφτίλα μεγάλη τόσα λεφτά ε???? :2funny: :2funny:

αν τα punto και τα uno τα θεωρείς αυτοκίνητα συλλογής εισαι τρελός  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
έχω και εγώ 2 ποδήλατα...πιάνουν στην συλλογή  :2funny: :2funny:

μην το πεις πουθενά , θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

τώρα αν είσαι τόσο ανατγωνιστικός και θες να βάλουμε κόντρες, έλα να βάλουμε κόντρες στις μπουνιές γιατί το αμαξι μου δεν το στήνω με uno,punto saxo και μαλακίες

όσο για τις 5 άμαξες που έχεις στο όνομα σου , βάλτες ξέρεις που.... :2funny: :2funny: :2funny:

kavlotripanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Οφείλω πάντως να ομολογήσω ότι μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαι με αυτοκίνητα έμαθα κάτι.....
Στον βάνκελ μπορείς να κάνεις ριμπίλντ.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλημέρα, φεύγω και γω για δουλειά........ :uglystupid:

πάρε να σου ανοίξουν τα μάτια αδαή

[youtube=425,350]Pr2x-5nTPXA[/youtube]

μάλλον δεν ασχολείσαι,,απλά τα ακουμπάς

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.172
Πόντοι
6.635
SLK = SLgay οπως λεει και ο Jeremy Clarkson απο το Top Gear (ο ψηλος)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
SLK = SLgay οπως λεει και ο Jeremy Clarkson απο το Top Gear (ο ψηλος)

Σωστα τα λεει, αλλα ειναι ο πιο κουλος παρουσιαστης που υπηρξε ποτε.

Εντελως ασχετος απο θεματα αυτοκινησης/αυτοκινητων.

Μα εντελως.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πέστα χρυσόστομε.  :rockon: :rockon: :rockon:
όλοι οι δήθεν μεερσεντες.. :2funny: :2funny: :2funny:

και το παίζουν λεφτάδες

Μαλακες οι μερσεντακηδες, αλλα αυτοι που εχουν rx-8 νομιζουν οτι :

Ειναι χεραδες επειδη οδηγανε πισωκινητο,και,
εχουν killer αμαξι που η καλη του εκδοση τον τρωει απο το οποιοδηποτε ατμοσφαιρικο-τουρμπατο που εχει 170-180 αλογα.

Εκει να δεις γελιο :2funny: :2funny:

( απλα επειδη ειδα μια κοντρα πριν για rx-8 κτλ και επειδη οι οδηγοι τους ειναι οι πλεον μαλακες - αν και η μαλακια δεν σταματαει ουτε αρχιζει απο την κατοχη ενος αμαξιου )

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενα ειναι το εργαλειο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

jeep for ever. :rockon:

gallerycityautogrmf9.jpg

dISCO

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ε βεβαια!!!!!αν ειναι να το παιρνεις στο κωλονακι σα το κουγια αστο τοτε...
εγω το παιρνω παρνηθα-βαρυμποπη και του γαμαω το κερατο.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
εχω ενα σμαρτακι για την πολη-ψωνια και ενα τσεροκι για εκδρομες στα βουνα! ποτε στην πολη!! ανεβαινω παρνηθα (αμυγδαλεζα) σχεδον καθε ΣΚ!

Επισκέπτης
ότι οδηγείς Slk mercedes ο νεοπλουτισμός σου , το φλωριλίκι σου και ο νεοςλληνισμός σου...είναι ολοφάνερος  :grin:
όλοι οι κουλοί mercedes παίρνουν  :birdman: :jerking: :jerking:
έδωσες 60.000 για να πάρεις τι?  192hp?? :2funny: :2funny: και ένα αστέρι στο καπώ :jerking:
κόντρες με το Slk καλά κάνεις και δεν βάζεις γιατί σε περνάνε όλοι σαν σταματημένο.
ξεφτίλα μεγάλη τόσα λεφτά ε???? :2funny: :2funny:

Τι λες ω ρε καημενεεεεεεεεεεεεε........????

Μαθαμε κ στο bourdela dot com...οτι εμεις οι νυν κ πρωην κατοχοι SLK ειμαστε νεοπλουτοι,φλωροι κ νεοελληνες....α ρε πουτανα ελλαδιτσα με τις αλεπουδες σου....
(αλεπουδες απ'τα κρεμμασταρια βρεεεεεε)!!!

Ααααααααααααα...ειμαστε κ κουλοι....ευτυχως που το εκοψα το SLK (στη μεση) κ τωρα το γυρισα στα Ιταλικα....ελπιζω να ειμαι κανονικος πλεον....

Αχου το μωρεεεεε........ειναι κ αν-ενημερωτο το παλουκαρι.....
SLK 200 - 45.000€ / 185HP
SLK 280 - 55.000€ / 230HP
SLK 350 - 65.000€ / 305HP
SLK 55 AMG - 95.000€ / 360HP

Να προσθεσω οτι τα ΗΡ μας...δεν τα δειχνουμε στις 15.000 στροφες....αλλα max στις 5.500/6.000....κ αθορυβα...οχι πουλ-μουρ του κωλου...

Παρε το μπλοκε διαφορικο σου...κ σ'αλλη παραλια....

***Για καταναλωση / αποδοση ας μην μιλησουμε καλυτερα...ετσι ??
***Για ανεση κ πολυτελεια ? Ουτε γι'αυτο να μην μιλησουμε....

Τελικα,τι σκατα να πουμε ???? Καλυτερα περνουσα στην εφορια.....

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ααααααααααααα...ειμαστε κ κουλοι....ευτυχως που το εκοψα το SLK (στη μεση) κ τωρα το γυρισα στα Ιταλικα....ελπιζω να ειμαι κανονικος πλεον....

Μερικα πραγματα φαινονται στο δρομο, ετσι ειναι.

Δεν κανει το αμαξι τον οδηγο, αλλα οι περισσοτεροι ετσι ειναι. Thats life.

Αχου το μωρεεεεε........ειναι κ αν-ενημερωτο το παλουκαρι.....
SLK 200 - 45.000€ / 185HP
SLK 280 - 55.000€ / 230HP
SLK 350 - 65.000€ / 305HP
SLK 55 AMG - 95.000€ / 360HP

Τι σημασια εχουν ολα αυτα αν στο ring θελουν 700 αλογα κοντα, για να φτασουν αλλα αμαξια που εχουν πολυ λιγοτερα αλογα?

Να προσθεσω οτι τα ΗΡ μας...δεν τα δειχνουμε στις 15.000 στροφες....αλλα max στις 5.500/6.000....κ αθορυβα...οχι πουλ-μουρ του κωλου...

Αυτο τωρα το παρουσιαζεις για καλο?

Η μηπως εφτασες τα 60 λιγο προωρα?

Γιατι υπαρχουν διαφορετικα ειδη κινητηρων ξερεις, και το να βγαζει τα αλογα του ενας κινητηρας στις ψηλες στροφες δεν σημαινει οτι ειναι αρνητικο. Μαλλον ειναι προβλημα για τους οδηγους που θελουν σωφερ και οχι για αυτους που γουσταρουν να οδηγουν...

Ασε που οι 6000 στροφες δεν ειναι μηχανολογικη προκληση, ενω οι 9αρες ειναι... ποσο μαλιστα οταν βγαινουν απο μεγαλου κυβισμου κινητηρες.

Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο σαν εταιρεια και το αγοραστικο σου κοινο ειναι σωφερατζες και παππουδες, τοτε εισαι ΟΚ και με τις 6.
Παρε το μπλοκε διαφορικο σου...κ σ'αλλη παραλια....

M Differential και αντε γεια mercedes, ferrari και λοιπα...

***Για καταναλωση / αποδοση ας μην μιλησουμε καλυτερα...ετσι ??
***Για ανεση κ πολυτελεια ? Ουτε γι'αυτο να μην μιλησουμε....

Αν ηθελα πολυτελεια δεν θα εβλεπα ρε φιλε αυτα τα αμαξια, θα εβλεπα 7αρες bmw, τα αντιστοιχα audi,mercedes κτλ, μην μπλεκουμε τη πουτσα με τη βουρτσα.

Και αν σε χαλανε οι 15 χιλιαδες στροφες, ισχυει το ρητο :

If it's too loud, you're too old. ( οχι απαραιτητως στο σωμα )

Aφιερωμενο σε ολους τους καβλιαρηδες  :rockon:

[youtube=425,350]ayENeC7rlPU[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom