Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Σήμερα θα σας χαλαρώσω εγώ λίγο απο τα πολιτικά...
Στη γκρίζα και μίζερη Ελλάδα μας, ο μόνος λαός που δίνει χρώμα νόημα και μας χαρίζει κάτι παραπάνω απ'οτι αξίζουμε είναι ο Ρωσικός!
Ευχαριστώ την παρακάτω κυρία άμμεςα και τον Σύζηγό της για την συγκατάβαςή Του , για τις δυο μαγικές βραδιές που μου χάρισε!!!
![]()
![]()
![]()
Περισσότερα κάποια στιγμή στα ανατολικά θρέντ!
Αγαπάμε Ρωσία και το λαό της!!!!
Στα 80's στην περιοχή london city του λονδινου εφτιαξαν αεροδρομιο μεσα στον ταμεση
Στο Ελλαντα εκλεισαν το αεροδρομιο του ελληνικού αφου ενας απο τουε λογους ηταν η ενοχληση των ελληναραδων που εχτισαν κοντα στο αεροδρομιο :S
ας φανε τωρα τους λαθρο στο ελληνικοκαι οι οποίοι ελληναράδες δεν θέλουν να αξιοποιηθεί για να διατηρήσουν και να επαυξήσουν την αξία των αυθαιρέτων τους (όλα έτσι ξεκινήσανε εκείνη την εποχή)...
Σήμερα θα σας χαλαρώσω εγώ λίγο απο τα πολιτικά...
Στη γκρίζα και μίζερη Ελλάδα μας, ο μόνος λαός που δίνει χρώμα νόημα και μας χαρίζει κάτι παραπάνω απ'οτι αξίζουμε είναι ο Ρωσικός!
Ευχαριστώ την παρακάτω κυρία άμμεςα και τον Σύζηγό της για την συγκατάβαςή Του , για τις δυο μαγικές βραδιές που μου χάρισε!!!
![]()
![]()
![]()
Περισσότερα κάποια στιγμή στα ανατολικά θρέντ!
Αγαπάμε Ρωσία και το λαό της!!!!
Ακόμα τσιμπιέμαι αν έγινε τέτοιο σκηνικό ή ήταν όνειρο...Κι όμως έγινε!!!! Να 'ναι καλά τα παιδιά!! Έδωσαν χαρά στον δοκιμαζόμενο οικονομικά και σεξουαλικά Έλληνα!!!!Cuckold και Ρώσος...?
Και νόμιζα ότι μόνο με Λίλα στην Αγγλία γίνονταν αυτά.
Έμπαινε Γιούτσο!![]()
Ακόμα τσιμπιέμαι αν έγινε τέτοιο σκηνικό ή ήταν όνειρο...Κι όμως έγινε!!!! Να 'ναι καλά τα παιδιά!! Έδωσαν χαρά στον δοκιμαζόμενο οικονομικά και σεξουαλικά Έλληνα!!!!![]()
![]()
![]()