Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Βελβεντο Κοζανης !!
Μαγικο αυτη την εποχή !!
............
....... Μία δικιά μου τοποθέτηση για τήν δικιά μου γενιά....την λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου,θά πώ 2 πράγματα....Η γενιά αυτή,είναι με διαφορά ,ή χειρότερη γενιά που έξέθρεψε αύτός ο τόπος....
Είναι η μόνη γενιά που εξαργύρωσε τήν όποια προσφορά στην πατρίδα με το να διαλύσει,να ξεπατώσει,νά αφανίσει την πατρίδα....
Οι προηγούμενες γενιές πέρασαν πολέμους,κατοχές,έμφύλιους,πείνες & όμως όχι μόνο άντεξαν,άλλά δημιούργησαν κιόλας αύτά που εμείς σήμερα σπαταλάμε με περισσή έλαφρότητα....
Η έπόμενη λοιπόν γενιά,ή γενιά τών σημερινων 20ρηδων,θά φτιάξει πράγματα γιατί άπλούστατα δέν θα βρεί τίποτα νά χαλάσει....
.......και η γενια του πολυτεχνειου περασε μια χουντα
και αν ορισμενοι εξαργυρωσαν οπως λες τον αγωνα τους αυτο δεν σημαινει οτι ολοι κανανε το ιδιο
γιατι οι προηγουμενες γενιες δηλαδη τι δημιουργησαν χρεη αφησαν και μιζερια
.......
......... εχω τήν άποψή μου φίλε μου... αύτά βλέπω , αύτά λέω,,
ολοι μια αποψη εχουν
το θεμα ειναι αν ειναι σωστη η λαθος
οκ εχει δικιο το 3% που 30 χρονια επαιρνε δανεια για να πληρωνει δημοσιους υπαλληλους και μιζεςκαι γιατι το 97% εχει δικιο ;
οκ εχει δικιο το 3% που 30 χρονια επαιρνε δανεια για να πληρωνει δημοσιους υπαλληλους και μιζες
ΩΡΑΙΑ το ΠΑΣΟΚ με 289.000 ψηφους θεωρείται από το 97% των Ελλήνων ότι εχει λαθος αποψεις.
εσυ γιατι συνεχιζεις να μας προκαλεις υποστηριζοντας τις αποψεις του 3%?
ναιμπα ; ναι εεε;
γαμα τις ποσοτητες συμφωνω μαζι σου."Οι ποσότητες δεν μπορούν να κρίνουν ποιότητες".
Τάδε έφη: Κωνσταντίνος Πλεύρης
γαμα τις ποσοτητες συμφωνω μαζι σου.
η ποιοτητα αυτων που κυβερνουσαν 30 χρονια παιρνοντας δανεια για να ζει σαν βασιλιας ο ακης, να κανουν σκανδαλα σαν το κρητης και το γιουγκοσλαβικο καλαμποκι και να δινουν αυξησεις στους δημοσιους υπαλληλους και να τις πληρωνει υστερα με τοκο ολος ο υπολοιπος λαος είναι καλη?