Η έκρηξή μου ήταν για το σημείο που γράφεις ακριβώς πως δεν υπάρχει κανένας πολιτικός που μπορεί να φέρει μισθούς και συντάξεις στη προ κρίσης περίοδο και δείχνει το τι ονειρεύεσαι μαζί με όσους ακόμα τρώνε το παραμύθι του λεφτά υπάρχουν και ψηφίζουν ανάλογα!
Γιατί δεν αναρωτήθηκες αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να συμμαζέψει τις σπατάλες, να οργανώσει τις υπηρεσίες, να εφαρμόσει εθνική πολιτική;
Γιατί απλούστατα δεν ξέρεις ακόμα τι σου γίνεται!Έτςι ψάχνοντας απο μηχανής σωτήρες και δανεικά λεφτά διότι τέτοια ήταν προ κρίσης, μας βυθίζεις όλους περισσότερο στο βούρκο!
Λαθος καταλαβες φιλε γιαυτο και αρχισα να βριζω,(κατι που δεν μου αρεσει )αν το διαβαζες μεχρι τελους το σχολιο γραφω απο που?? με τι?? δηλ. δεν υπαρχει κανεις πολιτικος να φτιαξει τα πραγματα για τον απλουστατο λογο οτι δεν φτιαχνονται ,και φυσικα το σχολιο μου εχει να κανει πως συμφωνω με τον mindreader που γραφει πως πολλοι περιμενουν τον μητσοτακη να φτιαξει τα πραγματα επειδη ειπε ψεματα ο τσιπρας.Ειμαι απο τους πρωτους οχι εδω αλλα και πριν γινω μελος που τα ελεγα και τα περιμενα αυτα που τραβαμε τωρα,πολλοι τοτε με ελεγαν γερμανο, πουλημενο, και αλλες τετοιες παπαριες,τωρα δεν μου μιλανε .
Πραγματικα εμεινα εκπληκτος διαβαζοντας αυτα που γραφεις ,βαζω ερωτηματικο διπλα γραφω <<να ξαναδωσει μισθους και συνταξεις προ κρισης????>>δηλαδη δεν γινεται αυτο ,ουτε μπορουσε να γινει ουτε μπορει, ουτε και προκειται ποτε,ολα δινονταν με δανεικα ,παραμυθιαζανε τον κοσμο ,χωρις να σκεφτει ο μαλακας ο λαος (και τωρα δηλ.εξακολουθει να μην σκεφτεται)πως θα στα δωσουνε αυτα ??απο που ??με τι ??Αυτα που γραφεις μετα (με την φωτο βενιζελου) τα ελεγα εγω πριν 20 χρονια που εβλεπα το παρτυ που γινοτανε και περιμενα κατι τετοιο .
Λεμε προφανως και οι 2 το ιδιο πραγμα αλλα με αλλα λογια ,το ερωτηματικο εχει ειρωνικο σκοπο στους μαλακες που περιμενουν να φτιαξουν τα πραγματα (μισθοι προ κρισης κ.τ.λ.)
Αν μπορουσαν να φτιαξουν τα πραγματα θα εφτιαχναν ανεξαρτητα της οποιας κυβερνησης η πολιτικου,ολοι θελουν να ειναι αγαπητοι στον λαο και να μεινουν στην ιστορια ως μεγαλοι ευεργετες του λαου το θεμα ειναι ομως μπορουν????????????
Υ.Γ ΤΟ τελευταιο σχολιο ειναι για ολο τον κοσμο που μας διαβαζει