Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Κάθεσαι ολη μέρα στον υπολογιστή και είτε αμπελοφιλοσοφείς είτε ποστάρεις εικόνες μόνος σου.
Να ξέρεις πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σπουδάσει στο να βοηθάνε ανθρώπους με τη χορήγηση φαρμάκων.Επισκέψου έναν δεν θα σου κάνει κακό.
Μεγάλη απώλεια για την ανθρωπότητα το ότι έχει χαθεί η συντριπτική πλειοψηφία του έργου του
Mein Kampf/Ὁ ἀγών μου (17ωρη διαπραγμάτευση)
Εκδόσεις Μινχάουζεν
Σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις,πάνε ψόφα να μην σε βλέπω σκουπίδι.Προτού κρίνεις ένα μέλος του φόρουμ, κάνε έναν κόπο να ενημερώνεσαι συνολικά για τη συνεισφορά του
και το επίπεδό του μελετώντας το προφίλ του, τα θέματα που ανοίγει και τα ποσταρίσματά του.
Αντε, ηλίθιε, ακόμα δεν βγήκες από τ' αυγό και έχεις άποψη για τον Mindreader.
Η δική σου έλλειψη χιούμορ είναι που χρειάζεται επειγόντως θεραπεία.
Βλέπω στο προφίλ σου την φοβερή συνεισφορά σου, πέντε σελίδες γεμάτες μαλακίες και ειρωνείες
προς συναδέλφους. Προβληματικέ παπαράκο...
Σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις,πάνε ψόφα να μην σε βλέπω σκουπίδι.
Σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις,πάνε ψόφα να μην σε βλέπω σκουπίδι.
Γαμάς κιόλας ??
Γιατί απο τα παρα κατι 80 posts σου, οπου εχεις καταφέρει να τσακωθείς με το μισο site μαλλον η αγαμία σε έχει κάνει έτσι !!
Γαμάς κιόλας ??
Γιατί απο τα παρα κατι 80 posts σου, οπου εχεις καταφέρει να τσακωθείς με το μισο site μαλλον η αγαμία σε έχει κάνει έτσι !!
Αντί να γαμάς threads προσπαθησε να γαμησεις καμμιά γυναίκα. Που ξέρεις ?? Μπορεί να σου αρέσει !!
Ο τύπος είναι γραφικός...
Έχω την εντύπωση πως είναι πολύ καλός στην ...μονόπολη!
Μόνο κ μόνο γι'αυτό το λόγο,ο πίνακας αυτός είναι άκυρος...Δεν είμαι θιασώτης της δραχμής, και ο πινακας δεν δινει αποπληθωρισμένες τιμές ώστε η σύγκριση να είναι αμεση
Σε κάθε περίπτωση όμως κάποια βασικά συμπεράσματα, για οσους εχουν στοιχειωδεις γνωσεις μαθηματικών βγαίνουν
Ψάχνεις και τα ποστ μου;Αυτό ακριβώς φίλε !!
Στα πρώτα 20 posts του εδωσε "ραντεβού θανατου " !!
Αντε και μια φωτογραφία που τον περιγράφει πλήρως !!
Το ενδεχόμενο η μανούλα μου εδώ και χρόνια να μην βρίσκεται εν ζωή το έχεις σκεφτεί? :S Όπως και άλλες που αναφέρεσαι..?Ψάχνεις και τα ποστ μου;
Την κριτική για τη μάνα του glockperfection την διάβασες που έχω στο μεταξουργείο;Δεν τη σχολίασες.
Να μην χώνεσαι εκεί που δεν σε παίρνουν τότε.Το ενδεχόμενο η μανούλα μου εδώ και χρόνια να μην βρίσκεται εν ζωή το έχεις σκεφτεί? :S Όπως και άλλες που αναφέρεσαι..?