amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.967
- Πόντοι
- 22.785
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
Είπαμε αύριο ;)
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει
Πες μας ομως πως θα να σε αποκαλουμε να βαλουμε ενα τελος σε αυτην την κωμωδια.
με ρέγουλα παντρόν, θερίζουν τα εμφράγματα στην ηλικία σου!!!Είπαμε αύριο ;)
Λες πραγματικά να έχω πρόβλημα για το πως θα με αποκαλέσεις εσύ, αντίθετά μ' εσένα;
να και τα φιλοσοφικά!!!!για να ανεβάσουμε το επίπεδο σιγά σιγά...η αποδοχη ειναι το πρωτο σταδιο της συνδειτοποιησης
Α γι' αυτό δεν πρόκειται εσύ να το συνειδητοποιήσεις ποτέ; :-*η αποδοχη ειναι το πρωτο σταδιο της συνδειτοποιησης
έλαααα...το χεις αλώσει το θρεντ...βάλε μια τελεία και καλή καρδιά...Α γι' αυτό δεν πρόκειται εσύ να το συνειδητοποιήσεις ποτέ; :-*
με ρέγουλα παντρόν, θερίζουν τα εμφράγματα στην ηλικία σου!!!
Όντως τύπε... Όπως θες...οπως θες εσυ μωρο μου
ασε να υπαρχει και λιγο σασπενς και "αγνωστο" μεταξυ μας ;)
Τα παράπονα στην "κυρά" σου...έλαααα...το χεις αλώσει το θρεντ...βάλε μια τελεία και καλή καρδιά...
Δηλαδή αν πάω σε ένα μπουρδέλο και πέσω σε τραβέλι, να μην βγω να το πω εδώ;
δεν χρειάζεται να τον απαιτείς....τον έχεις κερδίσει!! τα σέβη μου!!Απαιτώ σεβασμό ......
Δυστυχώς δεν έχουν όλοι οι κύριοι την ίδια άποψη φίλε μουEΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τό πείς!
δεν υπάρχεις πραγματικά..
EΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να τό πείς!
Είσαι γεννημένος για πολλές σφαλιάρες.
Ροκαβλόν - Άντζελα: στάνταρ άσσος γι' αυτό...με αυτον εδω σημερα δεν βλεπω ενδιαφερον απο το κοινο :-
η αποδοχη ειναι το πρωτο σταδιο της συνδειτοποιησης
παντως ρε συ καβειρο οταν σε ειχα πει και σενα κακοπουστα πριν κατι μηνες......................
χτυπαγαμε ενα κοινο 50 μελη 50 επισκεπτες να μας διαβαζουν
με αυτον εδω σημερα δεν βλεπω ενδιαφερον απο το κοινο :-
μηπως να του κανεις κανα μαθημα
Tύπε για ρίξε μιά ματιά καί σ' αυτό........"Η αναζήτηση φύλου καί φυλικών σημάτων
εμποδίζει τό άτομο να φθάσει στην κριτική σκέψη καί ωρίμανση" (Desmond Morris: "O άνθρωπος και τά Σύμβολά του")
(Υ.Γ. Ετσι για να μή νομίζεις ότι η κάθε παπαριά πού ακούς στά πατσατζίδικα, είναι φιλοσοφία!)
εισαι και μορφωμενη πως να το κανουμε
αλλο επιπεδο ;)
γιαυτο σουπα και πριν οτι πουλας περισσοτερο