ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
υπαρχει μη εγχειρισμενος που να θεωρει οτι ο ροκαβλον προσβαλε την αλλη επειδη δε την ειπε κοριτσι?
Ποιες; Που λέω τον kaviros69 παλιόπουστα; Α δεν το 'ξερες; Βέεεεεβαια, από παλιά είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό ότι κι εγώ είμαι κρυφόπουστας... Θα μου πεις τώρα, πως γίνεται ένας κρυφόπουστας να 'ναι ταυτόχρονα και γνωστόπουστας; Ε εκεί θα κολλήσουμε; Δεν ξέρω, δεν έχω σπουδάσει και φιλοσοφική στην τελική...
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο...
υπαρχει μη εγχειρισμενος που να θεωρει οτι ο ροκαβλον προσβαλε την αλλη επειδη δε την ειπε κοριτσι?
η σκωληκοειδιτιδα μετραει τυπε?
Μην με μπερδεύεις κι εσύ ρε τύπε... εδώ άνοιξα λεξικό να δω τι σημαίνει καλά, καλά η ιδιότητά μου... άσε να τα μάθω καλά και θα σου πω...αοφυ εισαι κρυφοπουστας πως ειναι γνωστο ρε τυπε ?
για σπαστα και ξαναριχτα...
Χαχαχα, όχι τύπε για να το φυλάξεις... μαλάκες είναι όλοι νομίζεις να πηγαίνουν να το χώνουν σε ξένες τρύπες χωρίς να ξέρουν καν τι έχει μέσα;
γιατι ρε εληξε ?
Απ' ό,τι φάνηκε εδώ μέσα, τελικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύπε...υπαρχει μη εγχειρισμενος που να θεωρει οτι ο ροκαβλον προσβαλε την αλλη επειδη δε την ειπε κοριτσι?
Απ' ό,τι φάνηκε εδώ μέσα, τελικά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύπε...
ή πολυ τρελα παιζει ή συμφερον. ακου κει προσβαλες
Μάλλον το πρόβλημα δεν ήταν η "προσβολή" αυτού καθ' αυτού, αλλά το ότι "προσέβαλα" εγώ που είμαι ανώμαλος και άρρωστος και πάω και γαμώ στα μπουρδελάκια του Μεταξιού και μετά ανεβάζω και κριτικές που λένε για κώλους...ή πολυ τρελα παιζει ή συμφερον. ακου κει προσβαλες
Μπορει να παιζει και τρελο συμφερον
παρε το μερος του παιδιου ρε
εγω απορω τοση ωρα ασχοληστε με την ατζελα και δεν εχει μπει κανεις απο τους γνωστους "υποστηρικτες" της να σας βαλει σε ταξη.
..πελατης, και ο πελατης εχει παντα δικιο ;)Και ο λόγος για τον οποίο δεν ban-άρεται η Άντζελα λόγω της εξύβρισης προς το πρόσωπό μου είναι;
Στα ίσα ρε τύπε; Και τι θα πουν; Δεν τους παίρνει να γράψουν πάνω από πέντε λέξεις χωρίς να γίνουν ρεζίλι.εγω απορω τοση ωρα ασχοληστε με την ατζελα και δεν εχει μπει κανεις απο τους γνωστους "υποστηρικτες" της να σας βαλει σε ταξη.
Εγώ κι εσύ το ξέρουμε φίλε μου και έτσι είναι... από τον κύριο προς τον οποίο έκανα την ερώτηση και που με τις αρλούμπες του νομίζει ότι μεταφέρει ευθύνες, θέλω να τ' ακούσω ;)..πελατης, και ο πελατης εχει παντα δικιο ;)
οτι γραφουν οι εκλογικοι καταλογοι τυπετυπε εγω ξερω οτι γκομενες μελη εδω μεσα φαγανε μπαν ακριβως επειδη ειρωνευτηκαν τους μπουρδελιαρηδες επειδη γαμανε σε μπουρδελα. τωρα συμφερει να τη δουμε σα γυναικα την αντζελα η οχι?
Μάλλον το πρόβλημα δεν ήταν η "προσβολή" αυτού καθ' αυτού, αλλά το ότι "προσέβαλα" εγώ που είμαι ανώμαλος και άρρωστος και πάω και γαμώ στα μπουρδελάκια του Μεταξιού και μετά ανεβάζω και κριτικές που λένε για κώλους...
Άμα βρω φράγκα και πάρω μετάθεση στα ποιοτικά μας στουντιάκια, μετά θα 'μαι κύριος και θα μπορώ να λέω ό,τι θέλω...
Που να 'ξερα ο κακομοίρης, ότι ο ΓΑΠ μαζί με τα φράγκα θα μου έπαιρνε και τον ανδρισμό μου...