Νέα

Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Για αλλη μια φορα μπαινεις στη παγιδα να επιτιθεσαι με τον χειροτερο δυνατο  και προσβλητικο τροπο
σε οτι δεν σε βολευει , ενοχλει , προσβαλλει.
πολλες φορες ειχες δικιο.τα χουμε πει και απο π.μ

πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τη εκρηκτικοτητα σου καθως και το αισθημα αυτουπερασπισης.
αυτος ο ιστοτοπος και τα μελη του μαζι με την πολυ εξυπνη και επαγγελματικη σου συμπεριφορα
σε καναν να χεις τοσο αερα και επιτυχια.

ξερω οτι δεν σε νοιαζουν οι αντιπαθειες και το εχεις αποδειξει.
απλα τις εχεις μεγαλωσει πολυ.

μη ξεχνας οτι απο 10 τυπακια γινεται ο ντορος εδω μεσα αλλα ενας φτανει να τον καταρριψει.

μερικες φορες ενστικτωδως αισθανομαι οτι δεν απαντας εσυ αλλα ενα αλλο μαγικο χερακι...

δεν μπορει να θες να κανεις κακο στο τοσο επιτυχημενο προφιλ σου.

φιλικα .

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Για αλλη μια φορα μπαινεις στη παγιδα να επιτιθεσαι με τον χειροτερο δυνατο  και προσβλητικο τροπο
σε οτι δεν σε βολευει , ενοχλει , προσβαλλει.
πολλες φορες ειχες δικιο.τα χουμε πει και απο π.μ

πρεπει να μαθεις να ελεγχεις τη εκρηκτικοτητα σου καθως και το αισθημα αυτουπερασπισης.
αυτος ο ιστοτοπος και τα μελη του μαζι με την πολυ εξυπνη και επαγγελματικη σου συμπεριφορα
σε καναν να χεις τοσο αερα και επιτυχια.

ξερω οτι δεν σε νοιαζουν οι αντιπαθειες και το εχεις αποδειξει.
απλα τις εχεις μεγαλωσει πολυ.

μη ξεχνας οτι απο 10 τυπακια γινεται ο ντορος εδω μεσα αλλα ενας φτανει να τον καταρριψει.

μερικες φορες ενστικτωδως αισθανομαι οτι δεν απαντας εσυ αλλα ενα αλλο μαγικο χερακι...

δεν μπορει να θες να κανεις κακο στο τοσο επιτυχημενο προφιλ σου.

φιλικα .

κανεις πολυ μεγαλο λαθος
το ιδιο επιτυχια και πολυ περισσοτερο αερα ειχα και πολυ πριν αυτον τον ιστοτοπο ;)
οσο για την παγιδα
δεν πεφτω σε καμια παγιδα
ποτε δεν κανω οτι κανω εν θερμω  ;)

Επισκέπτης
Του το γαμισατε το θεμα του τυπου. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα μπει θα δει 10 σελιδες και θα νομιζει οτι απο τις πολλες επιλογες δεν θα ξερει τι να διαλεξει :2funny:

Επισκέπτης
Του το γαμισατε το θεμα του τυπου. Οχι τιποτα αλλο, αλλα θα μπει θα δει 10 σελιδες και θα νομιζει οτι απο τις πολλες επιλογες δεν θα ξερει τι να διαλεξει :2funny:

Σιγά τά ωά.Ποιό θέμα γαμήσαμε; Tό "θέμα" είναι πονηρή έμμεση διαφήμιση τού Φ104.Γκέγκε;
Σε κάθε περίπτωση, γράφονται ενδιαφέροντα πράγματα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
Εγώ σκέφτομαι τον έρμο που άνοιξε το θέμα, με σκοπό να πληροφορηθεί οίκους και κορίτσια για άλλα κόλπα!

Τελικά με την απορία τον αφήσατε.
Αυτό τό είδος τής έπιθετικής συμπεριφοράς είναι ίδιαίτερα δύσκολο να άντιμετωπιστεί γιατί σέ άντίθεση με τίς τυπικές μορφές τής ξερολίας, οί ίντερνετικοί δυνάστες συχνά ένεργούν σύμφωνα με τούς θεσμοθετημένους κανόνες τού sait καί δέν μπανάρονται......

Έτσι, ή ψυχολογική πίεση τού κάθε καμενίδη διαθέτει μεγάλη ποικιλία άπό <<<<κρυφές>>>> μορφές.. ή όποία μπορεί νά είναι συγκαλυμμένη ή φανερή , πού συχνά είναι δύσκολο να άνιχνευτεί άκόμα καί άπό τόν ίδιο !!!!

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Παρε αυτο για να εχεις...
markarian.jpg

Επισκέπτης
Αυτό τό είδος τής έπιθετικής συμπεριφοράς είναι ίδιαίτερα δύσκολο να άντιμετωπιστεί γιατί σέ άντίθεση με τίς τυπικές μορφές τής ξερολίας, οί ίντερνετικοί δυνάστες συχνά ένεργούν σύμφωνα με τούς θεσμοθετημένους κανόνες τού sait καί δέν μπανάρονται......

Έτσι, ή ψυχολογική πίεση τού κάθε καμενίδη διαθέτει μεγάλη ποικιλία άπό <<<<κρυφές>>>> μορφές.. ή όποία μπορεί νά είναι συγκαλυμμένη ή φανερή , πού συχνά είναι δύσκολο να άνιχνευτεί άκόμα καί άπό τόν ίδιο !!!!
Και ο λόγος για τον οποίο δεν ban-άρεται η Άντζελα λόγω της εξύβρισης προς το πρόσωπό μου είναι;

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.481
Πόντοι
506
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Συνημμένα

• IMG_3224.JPG
    IMG_3224.JPG
    61,4 KB · Εμφανίσεις: 106

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
άλλο ένα τόπικ που γαμήθηκε.

Επισκέπτης
Κάποιος ή κάποιοι από τούς νοσηρούς αυλικούς έχει αναλάβει τήν "πνευματική" εργασία!  :2funny:
Αυτοί που αγαπούν νοιάζονται! Αλλά που να ξέρεις εσύ, ένας παλιόπουστας, από αληθινή και πάνω απ' όλα, ανιδιοτελή αγάπη; :sunglasses:

Επισκέπτης
Ποιες; Που λέω τον kaviros69 παλιόπουστα; Α δεν το 'ξερες; Βέεεεεβαια, από παλιά είναι γνωστό, όπως είναι γνωστό ότι κι εγώ είμαι κρυφόπουστας... Θα μου πεις τώρα, πως γίνεται ένας κρυφόπουστας να 'ναι ταυτόχρονα και γνωστόπουστας; Ε εκεί θα κολλήσουμε; Δεν ξέρω, δεν έχω σπουδάσει και φιλοσοφική στην τελική...
Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο... :think:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom