Νέα

Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αντζελα και ροκαβλον σταματιστε γιατι ειστε και οι δυο φαουλ η μεν γιατι δεν μπορει να προσβαλει τον αντρισμο κανενος (ποσο μαλον ενω ξερει τον τροπο) και ο δε η κοπελα ειναι επαγγελματιας και εδω δεν κανει την πλακα της διαφημιζεται δεν μπορεις λοιπον να πετας ετσι τετοιες ατακες και μαλιστα ανωνημα για φαντασου αν το εκανες εξω απο ενα μπουρδελο τι θα γινοταν

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Αντζελα και ροκαβλον σταματιστε γιατι ειστε και οι δυο φαουλ η μεν γιατι δεν μπορει να προσβαλει τον αντρισμο κανενος (ποσο μαλον ενω ξερει τον τροπο) και ο δε η κοπελα ειναι επαγγελματιας και εδω δεν κανει την πλακα της διαφημιζεται δεν μπορεις λοιπον να πετας ετσι τετοιες ατακες και μαλιστα ανωνημα για φαντασου αν το εκανες εξω απο ενα μπουρδελο τι θα γινοταν
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :fuck2: :fuck2:αυτό θα γινόταν!!!

Επισκέπτης
δεν εκτειθομαι καθολου
εγω εσενα προσβαλω
και στο hilton να πηγαινεις και να εδινες 2000ε σε μια κοπελα παλι θα σε προσβαλα
ε ας παρεξηγιοντουσαν ολοι αυτοι που πανε στο hilton και δινουν τοσα χρηματα
ειναι αυτο που σου πα
μου εισαι ανωνυμος και αγνωστος πισω απο ενα πρηκτρολογιο και πετας μια εξυπναδα για μενα
Μια αλήθεια είπα, επισημαίνοντας σχόλιο συναγωνιστή επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση.
Την επόμενη φορά που θα ξαναζοριστείς στείλε pm ή βγες να με διορθώσεις με επιχειρήματα, όχι με αστοιχείωτες κατηγορίες και παροξυσμό.
Για το καλό σου.

δεν ξερω τι εισαι ποιος εισαι και τι εισαι
ξερω μονο οτι κανεις σεξ για 10ε
ε εκει θα σε χτυπησω ;)
το αν καποιος βαλει τον εαυτο του στον εαυτο σου και παρεξηγηθει μαζι με σενα προβλημα του
Είναι τόσο ασήμαντο αυτό που γνωρίζεις για 'μενα που παίρνεις παραμάζωμα πολλούς ώστε να το κάνεις να φαίνεται σημαντικό.
α) Επιδεικνύεις τις κριτικές μου απαξιώντας τις χωρίς επιχείρημα. Έλα όμως που σαν τις δικές μου κριτικές είναι οι περισσότερες εδώ μέσα. Απαξιώνεις και τα υπόλοιπα μέλη κατ' αυτόν τον τρόπο.
β) Μου λες να αναζητήσω θύματα στα 10 και 15 ευρώ πάλι χωρίς να επιχειρηματολογήσεις. Όσο και να λες ότι δεν το θες, κατηγορείς χιλιάδες κατ 'αυτόν τον τρόπο.
γ) Με αποκαλείς άρρωστο επειδή πηγαίνω στα παραπάνω μπουρδέλα. Προφανώς αν είναι αυτός ο λόγος δεν θα είμαι άρρωστος μόνο εγώ, αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι.

Δυστυχώς, παρεξηγείς ακόμα κι αυτόν που δεν θέλει να παρεξηγηθεί μαζί μ' εμένα λοιπόν.

25 μελη και 18 επισκεπτες στο παρον θρεντ
καλα  :cheesy:
αλλα οχι και τελεια :-
Εγώ τους κάλεσα... Ψάχνω υποστηρικτές :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εγώ σκέφτομαι τον έρμο που άνοιξε το θέμα, με σκοπό να πληροφορηθεί οίκους και κορίτσια για άλλα κόλπα!

Τελικά με την απορία τον αφήσατε.

Επισκέπτης
Ποια ατάκα είπα; Τι ψέμα ξεστόμισα;
Αν δεν θέλει να κάνει την πλάκα της, να απαντάει ψύχραιμα και με σεβασμό.
Αυτή πρώτα, πρώτα οφείλει να πληροφορήσει σωστά.

Με κοροϊδεύεις βρε φίλε; Έξω από ένα μπουρδέλο δεν θα έλεγα σε κάποιον συναγωνιστή λεπτομέρειες για την εκδιδόμενη;
Θες μήπως να σου δείξω κριτικές με συναγωνιστές που την είχαν πατήσει; Κακώς τις έγραψαν αυτές τις κριτικές δηλαδή;

καλα... θα συνηθισει
Καλά, σ' αυτό δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο :2funny:

Επισκέπτης
Ποια ατάκα είπα; Τι ψέμα ξεστόμισα;
Αν δεν θέλει να κάνει την πλάκα της, να απαντάει ψύχραιμα και με σεβασμό.
Αυτή πρώτα, πρώτα οφείλει να πληροφορήσει σωστά.

Με κοροϊδεύεις βρε φίλε; Έξω από ένα μπουρδέλο δεν θα έλεγα σε κάποιον συναγωνιστή λεπτομέρειες για την εκδιδόμενη;
Θες μήπως να σου δείξω κριτικές με συναγωνιστές που την είχαν πατήσει; Κακώς τις έγραψαν αυτές τις κριτικές δηλαδή;
το να γραφεις εδω ειναι σαν να βγαλεις πλακατ εξω απο το μπουρδελο Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ τι λες τωρα?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Αγαπημένε μου Ροκαβλόν θέλω νά είμαι στόν παράδεισο τού 104
μισή ώρα πρίν μάθει ό διάβολος ότι είμαι νεκρός........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
για μενα οσοι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους και χωρις ουσιαστικο λογο και αφορμη πανε να βγαλουν τα χ,ψ κομπλεξ τους απεναντι μου αντρες δεν ειναι με την καμια ;)
Δεν ειναι ουσιαστικος λογος οτι το παρον σιτε ειναι ενα ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΣΑΙΤ? Μερικοι εχουν γυναικες και γκομενες και οικογενεια που δεν θελουν να μαθουν οτι πανε σε ιεροδουλες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Δεν ειναι ουσιαστικος λογος οτι το παρον σιτε ειναι ενα ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΣΑΙΤ? Μερικοι εχουν γυναικες και γκομενες και οικογενεια που δεν θελουν να μαθουν οτι πανε σε ιεροδουλες.
Άπό τό αύτοκίνητο γράφης ???

Επισκέπτης
Δηλαδή αν πάω σε ένα μπουρδέλο και πέσω σε τραβέλι, να μην βγω να το πω εδώ; :idiot:
αν εσυ νομιζεις οτι μια κριτικη θα αναγνωστει οσο ενα θρεντ τι να σου πω...
Αν εσυ νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις ματια παλι τι να σου πω
οσο για το ερωτημα σου να το κανεις αλλα την αλλη φορα που θα πας στο συγκεκριμενο μπουρδελο πες τους για το στολισμα που τους εκανες και δες την περιποιηση

Επισκέπτης
Αγαπημένε μου Ροκαβλόν θέλω νά είμαι στόν παράδεισο τού 104
μισή ώρα πρίν μάθει ό διάβολος ότι είμαι νεκρός........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  
Στο εύχομαι η τελευταία σου πνοή να έρθει σε 60 χρόνια, γυμνός ανάμεσα στις τρεις πιο αγαπημένες σου υπάρξεις, του πιο αγαπημένου σου οίκου ανοχής, με το καυλί σου στο στόμα της μιας και τα χέρια σου στα βυζιά των άλλων.
Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά, απλά κι αντρίκια!
Όμως σε παρακαλώ, δες ποιο είναι το αντικείμενο της διαμάχης. Πραγματικά δεν έχει σχέση με αυτό που αναφέρεις.

Επισκέπτης
αν εσυ νομιζεις οτι μια κριτικη θα αναγνωστει οσο ενα θρεντ τι να σου πω...
Αν εσυ νομιζεις οτι μονο εσυ εχεις ματια παλι τι να σου πω
οσο για το ερωτημα σου να το κανεις αλλα την αλλη φορα που θα πας στο συγκεκριμενο μπουρδελο πες τους για το στολισμα που τους εκανες και δες την περιποιηση
Πραγματικά δεν σε καταννοώ! :-
Οι κριτικές γίνονται προς ενημέρωση των υπολοίπων, ομοίως και πολλά νήματα εδώ μέσα εκεί αποσκοπούν.
Εγώ σε πιο πταίσμα υπέπεσα;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μια αλήθεια είπα, επισημαίνοντας σχόλιο συναγωνιστή επειδή έχω βρεθεί σε παρόμοια θέση.
Την επόμενη φορά που θα ξαναζοριστείς στείλε pm ή βγες να με διορθώσεις με επιχειρήματα, όχι με αστοιχείωτες κατηγορίες και παροξυσμό.
Για το καλό σου.
Είναι τόσο ασήμαντο αυτό που γνωρίζεις για 'μενα που παίρνεις παραμάζωμα πολλούς ώστε να το κάνεις να φαίνεται σημαντικό.
α) Επιδεικνύεις τις κριτικές μου απαξιώντας τις χωρίς επιχείρημα. Έλα όμως που σαν τις δικές μου κριτικές είναι οι περισσότερες εδώ μέσα. Απαξιώνεις και τα υπόλοιπα μέλη κατ' αυτόν τον τρόπο.
β) Μου λες να αναζητήσω θύματα στα 10 και 15 ευρώ πάλι χωρίς να επιχειρηματολογήσεις. Όσο και να λες ότι δεν το θες, κατηγορείς χιλιάδες κατ 'αυτόν τον τρόπο.
γ) Με αποκαλείς άρρωστο επειδή πηγαίνω στα παραπάνω μπουρδέλα. Προφανώς αν είναι αυτός ο λόγος δεν θα είμαι άρρωστος μόνο εγώ, αλλά κι όλοι οι υπόλοιποι.

Δυστυχώς, παρεξηγείς ακόμα κι αυτόν που δεν θέλει να παρεξηγηθεί μαζί μ' εμένα λοιπόν.

Εγώ τους κάλεσα... Ψάχνω υποστηρικτές :2funny:

κουρασες :P
επιστρεφω και εγω λοιπον στα αρχικα σου μυνηματα
για να το παρω αλλιως :grin:

Η Άντζελα δεν είναι κορίτσι! Να τα λέτε αυτά του ανθρώπου μην τυχόν και βρεθεί προ εκπλήξεως...
Παραείναι hardcore ρε τύπε :S

και συ εισαι ενας αργοσχολος κρυφοπουστας
οκ?
μια σου και μια μου?
γνωμη σου και γνωμη μου?
τελος?
οχι τιποτα αλλο μη παρεξηγηθει και κανενας αλλος μαζι σου και δεν κοιμηθει το βραδυ :2funny:

Επισκέπτης
κουρασες :P
επιστρεφω και εγω λοιπον στα αρχικα σου μυνηματα
για να το παρω αλλιως :grin:

και συ εισαι ενας αργοσχολος κρυφοπουστας
οκ?
μια σου και μια μου?
γνωμη σου και γνωμη μου?
τελος?
οχι τιποτα αλλο μη παρεξηγηθει και κανενας αλλος μαζι σου και δεν κοιμηθει το βραδυ :2funny:
Καλά εντάξει, αηδία κατάντησες.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
Στο εύχομαι η τελευταία σου πνοή να έρθει σε 60 χρόνια, γυμνός ανάμεσα στις τρεις πιο αγαπημένες σου υπάρξεις, του πιο αγαπημένου σου οίκου ανοχής, με το καυλί σου στο στόμα της μιας και τα χέρια σου στα στη της άλλης.
Στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά, απλά κι αντρίκια!
Όμως σε παρακαλώ, δες ποιο είναι το αντικείμενο της διαμάχης. Πραγματικά δεν έχει σχέση με αυτό που αναφέρεις.

Τό είδα καί άναρωτήθηκα ότι είναι εύκολο να κρίνουμε τό χαρακτήρα ένός άνθρώπου άπό τόν τρόπο πού άντιμετωπίζει
αύτούς ,πού δέν είναι σέ θέση νά τόν βλάψουν ή νά τόν ώφελήσουν.

Επισκέπτης
Τό είδα καί άναρωτήθηκα ότι είναι εύκολο να κρίνουμε τό χαρακτήρα ένός άνθρώπου άπό τόν τρόπο πού άντιμετωπίζει
αύτούς ,πού δέν είναι σέ θέση νά τόν βλάψουν ή νά τόν ώφελήσουν.
Σίγουρα δεν κατάλαβες αυτό.
Κρίμα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom