Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
αν δειξετε καλη συμπεριφορα θα τον αμολυσω ξανα.....
τιμημενος ?
mod?
admin?
οτι θες.
αν δειξετε καλη συμπεριφορα θα τον αμολυσω ξανα.....
Γενικολογίες και κουραφέξαλλα.
Τα ίδια και τα ίδια.
Πες μου εμπράκτως ποιο ψέμα είπα και τι το περίεργο έκανα στις κριτικές μου και μετά σήκωσε μούτρα να με κατηγορήσεις. Που θα μου πουλήσεις και πνεύμα ότι δεν είμαι άντρας επειδή δεν έχω βάλει τη μούρη μου και τον πούτσο μου στο προφίλ
Μου έχεις και την απαίτηση όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα και να πηγαίνουμε με εγχειρισμένες.
Εσύ δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο από 'μενα, μόνο με γυναίκες πάω...
Βλέπεις; Ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι...
Xilnik καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν. Εγώ είπα κάτι το απλό και το αληθές.
Γνωρίζεις καλά ότι αν σε έστελνα σε κάποιον οίκο ανοχής να απολαύσεις την πιο σέξυ γυναίκα κατά τα λεγόμενά μου και τελικά αυτή ήταν εγχειρισμένη, το επόμενο στάδιο θα ήταν να μου ρίξεις γροθιά στα δόντια επειδή δεν σου είπα την πλήρη αλήθεια.
Και άλλες τρανσέξουαλ αναφέρουν στο προφίλ τους την ιδιότητά τους καθώς γνωρίζουν ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα.
Δεν είναι προσβολή το να διαχωρίζουμε καταστάσεις εδώ μέσα, ενημέρωση είναι.
Αυτήν την επισήμανση έκανα εδώ αλλά προφανώς η Άντζελα έχει κάποιο μένος εναντίων μου -πιθανών λόγω της αρνητικότητας που έχω εκφράσει για την τιμολογιακή πολιτική των στούντιο- και βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί προσβάλλοντας έμμεσα τον μισό και πλέον ανδρικό πλυθησμό που αρέσκεται να κάνει σεξ στα φθηνότερα μπουρδέλα, λες και είμαστε άρρωστοι, ανώμαλοι και βρωμιάρηδες!
γουσταρεις καυλεα μου ε;οντως ειναι καλη για τα γουστα μουΠαντως για να πω κι εγω τη μαλακια μου, η Ατζελα μπορει να ειναι "μεταλαγμενη" κορασιδα, αλλα σε σχεση με κατι "κανονικες" γυναικες, ειναι κλασεις ανωτερη.
Όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται.για μενα οσοι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους και χωρις ουσιαστικο λογο και αφορμη πανε να βγαλουν τα χ,ψ κομπλεξ τους απεναντι μου αντρες δεν ειναι με την καμια ;)
Α τώρα έχω συνομωτήσει και με τον xilnik ε;επισης
οσοι εχουν μια διαμαχη 1 προς 1 και πανε να βρουνε και αλλους υποστηρικτες με το πλευρο τους......
σορρυ αλλα παλι δεν ειναι αντρες ;)
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!Όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται.
Ανέφερε κάποιος κάτι για μια ιερόδουλη κι εγώ έκανα μια επισήμανση.
Και άλλο πρόσωπο να 'ταν στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.
Οι σωστοί άντρες λένε την αλήθεια να ξέρεις.
Α τώρα έχω συνομωτήσει και με τον xilnik ε;
Μάλιστα, είμαστε αδερφές και οι δύο.
Το ότι κάποιοι πήραν το μέρος σου είναι φυσικά τυχαίο γεγονός... Το δικό μου ήταν κανονισμένο...
δικε μου!!!!!και των εβραιωνΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!
αυτη ειναι η μαγεια σε αυτο το site!!!!o καθενας τσακωνετε με το πληκτρολογιοπως τα καταφερνετε και αρπαζεστε ανεξαρτητα απο το θρεντ μονο εσεις το ξερετε
Τοσα χρηματα εχει το παιδι,10,15 ευρω τοσα μπορει να δωσει για να παει να πηδηξει
ναι ρε συ...πως μου ξέφυγαν αυτοί??δικε μου!!!!!και των εβραιων
αυτοι ειναι σαν την κοκα κολα,πανε με ολα,το αβαταρ σου τα σπαει!!!λαγονησι εσυ,λαγουδακης εγω,μια χαραναι ρε συ...πως μου ξέφυγαν αυτοί??
παντού υπάρχει ένας μύθος!!αυτοι ειναι σαν την κοκα κολα,πανε με ολα
θα στο κλεψω το αβαταρ σου...γαμαει!!!!!!παντού υπάρχει ένας μύθος!!
κάτω τα χέρια από το αβαταρ μου!!θα στο κλεψω το αβαταρ σου...γαμαει!!!!!!
θα στο κλεψω το αβαταρ σου...γαμαει!!!!!!
η φιλικη συμβουλη ηταν και για τους δυο,και σε καμια περιπτωση υποστηρικτικη για τον ενα η΄τον αλλο
Σαν ιεροδουλος αντζελα θα επρεπε να ξερεις οτι ειναι πολυ λεπτο ζητημα αυτο το περι εισαι αντρας η' δεν εισαι αντρας
Δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου,ενα αντρα μιας καποιας ηλικιας η' ενα πιτσιρικα,ενα νεο παιδι
Επισης δεν γουσταρω και στο λεω καθαρα τις απαντησεις και τα σχολια σου περι ανδρισμου,φτωχομπουρδελιαρηδων κτλ
Τοσα χρηματα εχει το παιδι,10,15 ευρω τοσα μπορει να δωσει για να παει να πηδηξει
Θα σου δώσω μια συμβουλή πάντως Άντζελα. Τσάμπα είναι στην τελική.
Εκτίθεσαι και ρίχνεις πολύ τον εαυτό σου με το να επιτίθεσαι και να προσβάλλεις τον πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού που πάει στα μπουρδέλα των 10 και των 15 ευρώ.
Εντάξει, πες την ιδεολογία να την κατηγορήσεις, αλλά πολλοί το κάνουν επειδή αυτό τους επιτρέπει η οικονομική τους δυνατότητα.
Ούτε βρωμιάρηδες είναι, ούτε άρρωστοι, ούτε ανώμαλοι. Και φυσικά δεν αναζητούν θύματα κατά τα λεγόμενά σου.
Άσε που οι περισσότεροι δεν είπαν καν τίποτε εναντίων σου.
Είναι λοιπόν ντροπή σου να τους κατηγορείς.
αστερι μου εσυΘά σού στείλω αύριο ένα.......