Νέα

Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γενικολογίες και κουραφέξαλλα.
Τα ίδια και τα ίδια.
Πες μου εμπράκτως ποιο ψέμα είπα και τι το περίεργο έκανα στις κριτικές μου και μετά σήκωσε μούτρα να με κατηγορήσεις. Που θα μου πουλήσεις και πνεύμα ότι δεν είμαι άντρας επειδή δεν έχω βάλει τη μούρη μου και τον πούτσο μου στο προφίλ :jerking:
Μου έχεις και την απαίτηση όλοι να έχουμε τα ίδια γούστα και να πηγαίνουμε με εγχειρισμένες.
Εσύ δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο από 'μενα, μόνο με γυναίκες πάω...
Βλέπεις; Ξέρω κι εγώ να ειρωνεύομαι...

για μενα οσοι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους και χωρις ουσιαστικο λογο και αφορμη πανε να βγαλουν τα χ,ψ κομπλεξ τους απεναντι μου αντρες δεν ειναι με την καμια ;)

Xilnik καταλαβαίνω τι εννοείς και δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν. Εγώ είπα κάτι το απλό και το αληθές.
Γνωρίζεις καλά ότι αν σε έστελνα σε κάποιον οίκο ανοχής να απολαύσεις την πιο σέξυ γυναίκα κατά τα λεγόμενά μου και τελικά αυτή ήταν εγχειρισμένη, το επόμενο στάδιο θα ήταν να μου ρίξεις γροθιά στα δόντια επειδή δεν σου είπα την πλήρη αλήθεια.
Και άλλες τρανσέξουαλ αναφέρουν στο προφίλ τους την ιδιότητά τους καθώς γνωρίζουν ότι είναι για ιδιαίτερα γούστα.
Δεν είναι προσβολή το να διαχωρίζουμε καταστάσεις εδώ μέσα, ενημέρωση είναι.
Αυτήν την επισήμανση έκανα εδώ αλλά προφανώς η Άντζελα έχει κάποιο μένος εναντίων μου -πιθανών λόγω της αρνητικότητας που έχω εκφράσει για την τιμολογιακή πολιτική των στούντιο- και βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί προσβάλλοντας έμμεσα τον μισό και πλέον ανδρικό πλυθησμό που αρέσκεται να κάνει σεξ στα φθηνότερα μπουρδέλα, λες και είμαστε άρρωστοι, ανώμαλοι και βρωμιάρηδες!

επισης
οσοι εχουν μια διαμαχη 1 προς 1 και πανε να βρουνε και αλλους υποστηρικτες με το πλευρο τους......
σορρυ αλλα παλι δεν ειναι αντρες ;)

Επισκέπτης
Παντως για να πω κι εγω τη μαλακια μου, η Ατζελα μπορει να ειναι "μεταλαγμενη" κορασιδα, αλλα σε σχεση με κατι "κανονικες" γυναικες, ειναι κλασεις ανωτερη.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Παντως για να πω κι εγω τη μαλακια μου, η Ατζελα μπορει να ειναι "μεταλαγμενη" κορασιδα, αλλα σε σχεση με κατι "κανονικες" γυναικες, ειναι κλασεις ανωτερη.
γουσταρεις καυλεα μου ε;οντως ειναι καλη για τα γουστα μου

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
η φιλικη συμβουλη ηταν και για τους δυο,και σε καμια περιπτωση υποστηρικτικη για τον ενα η΄τον αλλο
Σαν ιεροδουλος αντζελα θα επρεπε να ξερεις οτι ειναι πολυ λεπτο ζητημα αυτο το περι εισαι αντρας η' δεν εισαι αντρας
Δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου,ενα αντρα μιας καποιας ηλικιας η' ενα πιτσιρικα,ενα νεο παιδι
Επισης δεν γουσταρω και στο λεω καθαρα τις απαντησεις και τα σχολια σου περι ανδρισμου,φτωχομπουρδελιαρηδων κτλ
Τοσα χρηματα εχει το παιδι,10,15 ευρω τοσα μπορει να δωσει για να παει να πηδηξει

Επισκέπτης
για μενα οσοι κρυβονται πισω απο την ανωνυμια τους και χωρις ουσιαστικο λογο και αφορμη πανε να βγαλουν τα χ,ψ κομπλεξ τους απεναντι μου αντρες δεν ειναι με την καμια ;)
Όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται.
Ανέφερε κάποιος κάτι για μια ιερόδουλη κι εγώ έκανα μια επισήμανση.
Και άλλο πρόσωπο να 'ταν στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.
Οι σωστοί άντρες λένε την αλήθεια να ξέρεις.

επισης
οσοι εχουν μια διαμαχη 1 προς 1 και πανε να βρουνε και αλλους υποστηρικτες με το πλευρο τους......
σορρυ αλλα παλι δεν ειναι αντρες ;)
Α τώρα έχω συνομωτήσει και με τον xilnik ε;
Μάλιστα, είμαστε αδερφές και οι δύο.
Το ότι κάποιοι πήραν το μέρος σου είναι φυσικά τυχαίο γεγονός... Το δικό μου ήταν κανονισμένο...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Όποιος έχει τη σφίγγα σφίγγεται.
Ανέφερε κάποιος κάτι για μια ιερόδουλη κι εγώ έκανα μια επισήμανση.
Και άλλο πρόσωπο να 'ταν στη θέση σου το ίδιο θα έκανα.
Οι σωστοί άντρες λένε την αλήθεια να ξέρεις.
Α τώρα έχω συνομωτήσει και με τον xilnik ε;
Μάλιστα, είμαστε αδερφές και οι δύο.
Το ότι κάποιοι πήραν το μέρος σου είναι φυσικά τυχαίο γεγονός... Το δικό μου ήταν κανονισμένο...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!! :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Θα σου δώσω μια συμβουλή πάντως Άντζελα. Τσάμπα είναι στην τελική.
Εκτίθεσαι και ρίχνεις πολύ τον εαυτό σου με το να επιτίθεσαι και να προσβάλλεις τον πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού που πάει στα μπουρδέλα των 10 και των 15 ευρώ.
Εντάξει, πες την ιδεολογία να την κατηγορήσεις, αλλά πολλοί το κάνουν επειδή αυτό τους επιτρέπει η οικονομική τους δυνατότητα.
Ούτε βρωμιάρηδες είναι, ούτε άρρωστοι, ούτε ανώμαλοι. Και φυσικά δεν αναζητούν θύματα κατά τα λεγόμενά σου.
Άσε που οι περισσότεροι δεν είπαν καν τίποτε εναντίων σου.
Είναι λοιπόν ντροπή σου να τους κατηγορείς.

Επισκέπτης
πως τα καταφερνετε και αρπαζεστε ανεξαρτητα απο το θρεντ μονο εσεις το ξερετε

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
η φιλικη συμβουλη ηταν και για τους δυο,και σε καμια περιπτωση υποστηρικτικη για τον ενα η΄τον αλλο
Σαν ιεροδουλος αντζελα θα επρεπε να ξερεις οτι ειναι πολυ λεπτο ζητημα αυτο το περι εισαι αντρας η' δεν εισαι αντρας
Δεν ξερεις ποιον εχεις απεναντι σου,ενα αντρα μιας καποιας ηλικιας η' ενα πιτσιρικα,ενα νεο παιδι
Επισης δεν γουσταρω και στο λεω καθαρα τις απαντησεις και τα σχολια σου περι ανδρισμου,φτωχομπουρδελιαρηδων κτλ
Τοσα χρηματα εχει το παιδι,10,15 ευρω τοσα μπορει να δωσει για να παει να πηδηξει

επαγγελματιας ειμαι xilink για μενα ειτε καποιος ειναι 20αρης ειτε 60αρης μου ειναι το ιδιο και το αυτο
ετσι εχω μαθει να συμπεριφερομαι μεσα στο δωματιο οταν δουλευω ετσι συμπεριφερομαι και εδω
μου ειναι αδιαφορο πραγματικα τι χρηματα εχει ο καθενας και που παει
δεν ειναι δικια μου δουλεια και δεν με αφορα, μακαρι να εχει ολος ο κοσμος οσο το δυνατον περισσοτερα χρηματα
μου ειναι πολυ ενδιαφερον ομως να προσβαλω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ καποιον που προσβαλει εμενα προσωπικα χωρις να του εχω δωσει κανενα ερεθισμα
το αν πειραχτηκες απο το οποιο σχολιο μου
σορρυ αλλα μου ειναι και αυτο αδιαφορο αφου δεν υπευθυνομουν σε εσενα ή σε κανεναν αλλον επομενως η οποια συνειδηση μου ειναι καθαρη

Θα σου δώσω μια συμβουλή πάντως Άντζελα. Τσάμπα είναι στην τελική.
Εκτίθεσαι και ρίχνεις πολύ τον εαυτό σου με το να επιτίθεσαι και να προσβάλλεις τον πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού που πάει στα μπουρδέλα των 10 και των 15 ευρώ.
Εντάξει, πες την ιδεολογία να την κατηγορήσεις, αλλά πολλοί το κάνουν επειδή αυτό τους επιτρέπει η οικονομική τους δυνατότητα.
Ούτε βρωμιάρηδες είναι, ούτε άρρωστοι, ούτε ανώμαλοι. Και φυσικά δεν αναζητούν θύματα κατά τα λεγόμενά σου.
Άσε που οι περισσότεροι δεν είπαν καν τίποτε εναντίων σου.
Είναι λοιπόν ντροπή σου να τους κατηγορείς.

δεν εκτειθομαι καθολου
εγω εσενα προσβαλω
και στο hilton να πηγαινεις και να εδινες 2000ε σε μια κοπελα παλι θα σε προσβαλα
ε ας παρεξηγιοντουσαν ολοι αυτοι που πανε στο hilton και δινουν τοσα χρηματα
ειναι αυτο που σου πα
μου εισαι ανωνυμος και αγνωστος πισω απο ενα πρηκτρολογιο και πετας μια εξυπναδα για μενα
δεν ξερω τι εισαι ποιος εισαι και τι εισαι
ξερω μονο οτι κανεις σεξ για 10ε
ε εκει θα σε χτυπησω ;)
το αν καποιος βαλει τον εαυτο του στον εαυτο σου και παρεξηγηθει μαζι με σενα προβλημα του

25 μελη και 18 επισκεπτες στο παρον θρεντ
καλα  :cheesy:
αλλα οχι και τελεια :-

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom