lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οχι δικε μου δεν το αντεχω το ξυλοεχεις παρει τυπε?
οχι δικε μου δεν το αντεχω το ξυλοεχεις παρει τυπε?
οχι δικε μου δεν το αντεχω το ξυλο
οποτε λογικα θα εχει και πιο βαρυ χεριΗ Άντζελα δεν είναι κορίτσι! Να τα λέτε αυτά του ανθρώπου μην τυχόν και βρεθεί προ εκπλήξεως...
Παραείναι hardcore ρε τύπε :Sοποτε λογικα θα εχει και πιο βαρυ χερι
τι ακριβως γουσταρεις στο αυταρχικο;pios kserei kopeles pou na kanoun polu kalo autarxiko eite einai call-girls eite se studio
.pios kserei kopeles pou na kanoun polu kalo autarxiko eite einai call-girls eite se studio
στειλε pm στα κοριτσια που γραφουν στο site μηπως μπορει να σου κανει την εξυπηρετηση καποιαektos apo studio kseroume kamia aneksartiti kopela?
στειλε pm στα κοριτσια που γραφουν στο site μηπως μπορει να σου κανει την εξυπηρετηση καποια
αυτο ειναι δικο σας θεμα,κανονιστε εσεις με το παιδιΜε χρεωση η χωρις?????
αυτο ειναι δικο σας θεμα,κανονιστε εσεις με το παιδι
Η Άντζελα δεν είναι κορίτσι!Να τα λέτε αυτά του ανθρώπου μην τυχόν και βρεθεί προ εκπλήξεως...
Παραείναι hardcore ρε τύπε :S
την έχω γνωρίσει και από κοντά(όχι κρεβάτι) έχω μιλήσει μαζί της και είναι ΑΤΟΜΟ!!! και σώστή επαγγελματίας!!εμφανισιακα πολυ καλη παντως συναγωνιστη
A! Ώστε φτάσαμε και στο σημείο να θεωρούμε hardcore το απλό γαμήσι...λες ε?
πολυ πιο πολυ hardore ειναι αυτα που πας και κανεις εσυ που θα μιλησεις και για το τι ειμαι και το οχι
παρα εγω
Για πες μου κάποιον που θα ήτανε καταλληλότερος να μιλήσει λοιπόν;ασε μας ρε κακομοιρη που πεταγεσαι σαν την πορδη και ασχολεισαι και μαζι μου
να μιλησει κανενας αλλος να πω να παει στο διαολο
αλλα να μιλας και εσυ
ελεος
Αν έρθω στο στούντιό σου να γαμήσω με 100 και ανεβάσω καλή κριτική, μετά θα είμαι άντρακλας δηλαδή;τα κουβαδακια σου λοιπον και στο μεταξουργειο μπας και βρεις κανενα θυμα να σε ανεχτει για 10-15ε
αντρα της κακιας ωρας
Με περισσή ευγένεια μάλιστα...τι να λέμε τώρα?? τα πάντα όλα...ξέρει να ρουμπώνει τους αγενείς...