You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυταρχικό πρόγραμμα σε στούντιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kinkypersonn
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 317
- Εμφανίσεις 50K
-
- Ετικέτες
- αυταρχικό
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
peskandritsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Να θες κατι εξτρα οπως το αυταρχικο και να την βγαλεις με 20 ευρω ρε φιλε δεν γινεται εδω αλλες θελουν παραπανω λεφτα για να χυσεις στο σωμα και εσυ θελεις ολοκληρο προγραμα που αποκλειεται να ειναι λιγοτερο απο μιση ωρα τσαμπα?
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Γεια σας παιδιά είμαι καινούργιος στον χώρο και ψάχνω κανα studio που να έχει αυταρχικό πρόγραμμα! Έκανα μια ερευνα αγοράς αλλα είδα κάτι τιμες μονο απο 80+
Έχει κανεις τπτ αλλο υπόψιν του? Επίσης όλα μου είπαμε οτι η διάρκεια ειναι 15 λεπτα περιπου... Τι να πω...Να δώσω 80 ευρώ και να γίνει η φαση με την ψυχη στο στομα δεν λεει ρε γμτ...Τέσπα όποιος ξέρει please ας βοηθήσει έναν νέο στο χώρο javascript:void(0);
Φίλε μου, τα βίτσια και τα χούγια πλερόνονται.........
Γεια σας.
Είμαι ο geogou από Κόρινθο. Θέλω να σας ζητήσω να με ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάποιο studio που ειδικέυεται στο αυταρχικό πρόγραμμα. Αν έχει κανείς υπ' όψιν κάποιο όπου οι κοπέλες που κάνουν το πρόγραμμα είναι αληθινά σκυλες και τους αρέσει το αυταρχικό, δεν το κάνουν μόνο απο επαγγελματικο καθήκον. Ευχαριστώ
Είμαι ο geogou από Κόρινθο. Θέλω να σας ζητήσω να με ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάποιο studio που ειδικέυεται στο αυταρχικό πρόγραμμα. Αν έχει κανείς υπ' όψιν κάποιο όπου οι κοπέλες που κάνουν το πρόγραμμα είναι αληθινά σκυλες και τους αρέσει το αυταρχικό, δεν το κάνουν μόνο απο επαγγελματικο καθήκον. Ευχαριστώ
rozkrotalias
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 158
- Like
- 1.000
- Πόντοι
- 5.355
φίλε μου όλες από επαγγελματικό καθήκον το κάνουν.
απλά μερικές είναι πιο επαγγελματίες από άλλες.
όλα τα studio παρέχουν αυταρχικό αλλά δεν ξέρω κάποιο που να ειδικεύται σε αυτό που θέλεις.
τι ακριβώς σου αρέσει? να σου γαμάει το πουτανάκι το κωλαράκι με strap-on?
απλά μερικές είναι πιο επαγγελματίες από άλλες.
όλα τα studio παρέχουν αυταρχικό αλλά δεν ξέρω κάποιο που να ειδικεύται σε αυτό που θέλεις.
τι ακριβώς σου αρέσει? να σου γαμάει το πουτανάκι το κωλαράκι με strap-on?
Επισκέπτης
Αμα θες αυταρχικο προγραμμα με strapon απο γκομενα, φτηνα και οικονομικα θα πας στο μπουρδελο στην Ιουλιανου 71 εχει αυταρχικο προγραμμα, ειδικα το καλυτερο το κανει η Σονια αν δεν σας πειραζουν τα κιλακια της, το βραδυ. Αν θυμαμαι καλα πρεπει να δουλευει το Σαββατο και την Κυριακη το βραδυ. Μακρια ομως απο την Λιζα που κανει την πρωινη βαρδια ειναι σκετη απογοητευση σε ολα τα προγραμματα΄ φυσιολογικο, πρωκτικο , 69, ελευθερο στοματικο, αυταρχικο, ισπανικο, βυζιτα κ.α. Γενικα ειναι σκετη απογοητευση και η Λιζα ειναι 50 χρονων και. Να πας στην Σονια ειναι 36 χρονων. Αν θυμαμαι καλα η επισκεψη κρατησε 30 λεπτα . Και το κυριοτερο η τιμη ειναι μονο 35 Ευρω. Τη ειναι αυταρχικο προγραμμα. Περιλαμβανει τα εξης 1) Να σε γαμαει πισω στον κωλο σου η γκομενα με ενα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια )2) Να σου δινει η γκομενα χαστουκια, 3) Να τις γλυφεις τις μποτες της. 4) Να σου δινει κλωτσιες στα αρχιδια, 5) Να σου δινει κλωτσιες στο προσωπο με τις μποτες η οπου αλλου γουσταρεις, 6) Να σου παταει το κεφαλι με τις μποτες της, 7) Να σε δερνει με το μαστιγειο η με το χερι, 8) Να σου βαζει δονητη στο κωλο σου, 9) Να σε φτυνει ,10) Να σε κατουραει στο στομα ( ουρολαγνεια ) , 11 ) Να σε χεζει στο στομα ( κοπρολαγνεια )., 12) Αν εχεις καποια αλλη ανωμαλεια εκτος απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις. Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει μονο ενα απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις, δεν ειναι υποχρεωτικο ολα αυτα που ανεφερα τα παραπανω να γινουν στο αυταρχικο προγραμμα μπορεις να διαλεξει αυτο που σου αρεσει παραδειγματος χαρη μονο η χρηση του strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια ) να σε γαμαει η γκομενα πισω στο κωλο σου. Αυτο γινεται σε ολα τα studio και στο μπουρδελο που ανεφερα πιο πανω. Οπως επισης μπορεις να πας σε ξενοδωχειο και να παρεις τηλεφωνο τα κοριτσια απο τις αγγελιες να ερθει μια κοπελα στο δωματιο που μενεις στο ξενοδοχειο να παιξεις το αυταρχικο προγραμμα. Η τιμη ειναι στα 120 Ευρω και 20 Ευρω το ξενοδωχειο.
Επισκέπτης
Φιλε μου εαν ερχεσαι με τον Ηλεκτρικο ΗΣΑΠ θα κατεβεις στον σταθμο Βικτωρια και θα βγεις στην οδο Χευδεν. Θα περασεις την Λεωφορο 3 Σεπτεμβριου και την πλατεια της Βικτωρια και την οδος Φυλης προς δεξια και θα βγεις στην Λεωφορο Αχαρνων. Επειτα θα στρειψεις αριστερα ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ και θα προχωρησεις 3-4 τετραγωνα και μωλις φτασεις στην διασταυρωση μεταξυ Αχαρνων και Ιουλιανου θα στριψεις δεξια και το μπουρδελο βρισκεται 10 ΜΕΤΡΑ απο την διαταυρωση ειναι υμι-υπογειο κατω απο την πολυκατοικεια Ιουλιανου 71. Η πορτα εχει πρασινο χρωμα. Θα το δεις που θα εχει αναμενο και το φως. Εαν ερχεσαι με το λεωφορειο Γ9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - Κ. ΜΥΛΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙ,
Β9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ,
Α9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ απο την πλατεια Λαυρειου στην 3 Σεπτεμβριου διπλα στην πλατεια της Ομονοια. Θα κατεβεις στην σταση Ηπειρου στην Λεωφορο Αχαρνων ( 2 στασεις μετα απο την αφετηρια ). Επισης μπορεις να ερθεις και με το τρολλευ με τον αριθμο 6 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΚΟΚ. ΜΥΛΟΣ απο την Ομονοια η απο την πλατεια Λαυρειου και θα κατεβεις στην σταση Ηπειρου στην Λεωφορο Αχαρνων. Και μακρια απο την Λιζα στην πρωινη βαρδια θα κλαιες τα χρηματα σου. Ειναι ψυχρη και βιαζεται η κυρια. Να πας στα αλλα κοριτσια και ειδικα στην Σονια εαν δεν εχεις προβλημα με τα κιλακια της. Εχει δικα sex shop δηλαδη εχει δικο της Strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος με αρχιδεια που δενει η κοπελα στην μεση της και στο μουνι της ) σε οσους θελουν να γνωρισουν απο κοντα τον πρωκτικο ερωτα στον πρωκτο τους και να τους αρεσει να τους γαμαει η κοπελα, εχει και καθεφτες για θεα για να βλεπουν οσοι θελουν την ωρα που τους γαμαει η κοπελα να τρελενονται απο την ηδονη, για αρκετη ωρα και οικονομικα. Η επισκεψη θα κοστισει μονο 35-40 Ευρω. Το δοκιμασα και εγω και τρελαθηκα.
Β9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ - Ν. ΚΗΦΙΣΙΑ ,
Α9 ΧΑΛΚΟΚΟΝΔΥΛΗ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ απο την πλατεια Λαυρειου στην 3 Σεπτεμβριου διπλα στην πλατεια της Ομονοια. Θα κατεβεις στην σταση Ηπειρου στην Λεωφορο Αχαρνων ( 2 στασεις μετα απο την αφετηρια ). Επισης μπορεις να ερθεις και με το τρολλευ με τον αριθμο 6 ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΚΟΚ. ΜΥΛΟΣ απο την Ομονοια η απο την πλατεια Λαυρειου και θα κατεβεις στην σταση Ηπειρου στην Λεωφορο Αχαρνων. Και μακρια απο την Λιζα στην πρωινη βαρδια θα κλαιες τα χρηματα σου. Ειναι ψυχρη και βιαζεται η κυρια. Να πας στα αλλα κοριτσια και ειδικα στην Σονια εαν δεν εχεις προβλημα με τα κιλακια της. Εχει δικα sex shop δηλαδη εχει δικο της Strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος με αρχιδεια που δενει η κοπελα στην μεση της και στο μουνι της ) σε οσους θελουν να γνωρισουν απο κοντα τον πρωκτικο ερωτα στον πρωκτο τους και να τους αρεσει να τους γαμαει η κοπελα, εχει και καθεφτες για θεα για να βλεπουν οσοι θελουν την ωρα που τους γαμαει η κοπελα να τρελενονται απο την ηδονη, για αρκετη ωρα και οικονομικα. Η επισκεψη θα κοστισει μονο 35-40 Ευρω. Το δοκιμασα και εγω και τρελαθηκα.
παιδια sorry , δεν κοροιδευω, αλλα τι ειναι το αυταρχικο ?
Η κοπέλα ντύνεται βόας και εσύ κροταλίας!!!
Γεια σας.
Μεγάλε, το αληθινό, αυταρχκό πρόγραμμα - χωρίς το γαμησι βεβαια, πρέπει να παντρευτείς για να το απολάύσεις.
Όλα τα άλλα όμως όπως ξύλο,ύβρεις, κακαοπέραση, βία, αυταρχισμό, ταπείνωση κλπ μόνο μια καλή συζυγος μπορεί να στα προσφέρει - και να το απολαμβάνει και η ίδια.
xristos1974
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορείς εναλλακτικά να ψάξεις να βρεις ζωντανό πούτσο. Και δεν εννοώ άντρα αλλά τράβελερ. Βέβαια λόγω ασθενειών μπορείς να προτιμήσεις το strap-on καλύτερα.
Μεγάλε, το αληθινό, αυταρχκό πρόγραμμα - χωρίς το γαμησι βεβαια, πρέπει να παντρευτείς για να το απολάύσεις.
Όλα τα άλλα όμως όπως ξύλο,ύβρεις, κακαοπέραση, βία, αυταρχισμό, ταπείνωση κλπ μόνο μια καλή συζυγος μπορεί να στα προσφέρει - και να το απολαμβάνει και η ίδια.
Και με καθημερινό άδειασμα πορτοφολιού!!!!
Και με καθημερινό άδειασμα πορτοφολιού!!!!
δεν υπάρχει παντρεμένος που να έχει το δικάιωμα να πεί "εγώ δεν πληρώνω για να γαμίσω"
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Δεν υπαρχει ??????????????????δεν υπάρχει παντρεμένος που να έχει το δικάιωμα να πεί "εγώ δεν πληρώνω για να γαμίσω"
Αμα θες αυταρχικο προγραμμα ........ 1) Να σε γαμαει πισω στον κωλο σου η γκομενα με ενα strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια )2) Να σου δινει η γκομενα χαστουκια, 3) Να τις γλυφεις τις μποτες της. 4) Να σου δινει κλωτσιες στα αρχιδια, 5) Να σου δινει κλωτσιες στο προσωπο με τις μποτες η οπου αλλου γουσταρεις, 6) Να σου παταει το κεφαλι με τις μποτες της, 7) Να σε δερνει με το μαστιγειο η με το χερι, 8) Να σου βαζει δονητη στο κωλο σου, 9) Να σε φτυνει ,10) Να σε κατουραει στο στομα ( ουρολαγνεια ) , 11 ) Να σε χεζει στο στομα ( κοπρολαγνεια )., 12) Αν εχεις καποια αλλη ανωμαλεια εκτος απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις. Σε περιπτωση που σε ενδιαφερει μονο ενα απο τα παραπανω μπορεις να της το πεις, δεν ειναι υποχρεωτικο ολα αυτα που ανεφερα τα παραπανω να γινουν στο αυταρχικο προγραμμα μπορεις να διαλεξει αυτο που σου αρεσει παραδειγματος χαρη μονο η χρηση του strapon ( ζωνατο ψευτικο πεος 20 cm με αρχιδια ) να σε γαμαει η γκομενα πισω στο κωλο σου. Αυτο γινεται σε ολα τα studio και στο μπουρδελο που ανεφερα πιο πανω. Οπως επισης μπορεις να πας σε ξενοδωχειο και να παρεις τηλεφωνο τα κοριτσια απο τις αγγελιες να ερθει μια κοπελα στο δωματιο που μενεις στο ξενοδοχειο να παιξεις το αυταρχικο προγραμμα. Η τιμη ειναι στα 120 Ευρω και 20 Ευρω το ξενοδωχειο.
Με τετοιο ξύλο καλλίτερα αναρχικός να τις τρώω απο τα μάτ!!!
Αλλα ρε μεγάλε όταν θες να σε κατουρήσει και να σε χέσει αν δεν τις έρχεται η ανάγκη τι κάνει? Τρώει καμια σαχνιασμένη φασουλάδα για να την πιάσει κόψιμο για να σε ικανοποιήσει?
Πάντως αν θές επειδή καμιά φορά με πιάνει και μένα κόψιμο έλα να σε χέσω τσαμπα να μην ξοδευεσαι!!!
Εξ άλλου τι συναγωνιστές λέμε πως είμαστε εδω μέσα αλληλεγγύη!!!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Με τετοιο ξύλο καλλίτερα αναρχικός να τις τρώω απο τα μάτ!!!
Αλλα ρε μεγάλε όταν θες να σε κατουρήσει και να σε χέσει αν δεν τις έρχεται η ανάγκη τι κάνει? Τρώει καμια σαχνιασμένη φασουλάδα για να την πιάσει κόψιμο για να σε ικανοποιήσει?
Πάντως αν θές επειδή καμιά φορά με πιάνει και μένα κόψιμο έλα να σε χέσω τσαμπα να μην ξοδευεσαι!!!
Δεν είναι πούστης ο άνθρωπος. Δεν γουστάρει άντρες, μόνο γυναίκες
Για χέσιμο μίλησα, δεν τον είπα δα και πούστη!!!Δεν είναι πούστης ο άνθρωπος. Δεν γουστάρει άντρες, μόνο γυναίκες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.967
- Πόντοι
- 22.785
Για χέσιμο μίλησα, δεν τον είπα δα και πούστη!!!
ψωφας για αυταρχικα.......
Συνημμένα
ψωφας για αυταρχικα.......
Ναι ναι αααααααχχχχ!!!!!!!!!!! ;)
Τι θα μού κάνεις άτιμη!!!!
Μετά τσούζει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις