Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Δε μίλησε κανείς περί νόμου, αλλά που αρχίζει η ομοφυλοφιλία. Ο κοινός... τόπος είναι μία ένδειξη()

ομοφυλοφιλος εισαι οταν η επαφη με ατομα του ιδιου φυλου σε γεμιζει και σου αρεσει πιο πολυ απ'οτι με ατομα του αντιθετου φυλου. αυτο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μnitsa,πραγματι δεν εχω σχεση με το bdsm αλλα δεν ειναι δυσκολο να φανταστω τι γινεται..και δεν ειπα οτι ειναι γκει αλλα θηλυπρεπεις,εφοσον το φυσιολογικο ειναι να εχει ο αντρας το πρωτο λογο στο σεξ..δλδ θελετε στο καμακι οι αντρες να εχουν τον πρωτο λογο και στο κρεβατι να ειναι νυφιτσες..

Θηλυπρεπης ειναι η παρενδυσια ισως....και παλι ομως....το τι κανει ενα ζευγαρι στο κρεβατι του δεν εχει καμια μα καμια απολυτως σχεση στο τι ειναι στην εξωτερικη τους ζωη!!! μπορει ενας αντρας να ειναι δυναμικος, αρρενωπος, το προτυπο της πυγμης και της εξουσιας και στο κρεβατι να θελει να ντυνεται φουστα μπλουζα!! εφοσον βρισκει μια γυναικα που το γουσταρει αυτο για ποιο λογο πρεπει εμεις δηλαδη να το κρινουμε και να τον λεμε λουλου?? δεν το καταλαβαινω....

δηλαδη συγγνωμη....σε οσους θεωρουν τιποτενιους λιγουρηδες αγαμητους αυτους που πανε στα μπουρδελα τι θα θελατε να απαντησετε? και ειναι αρκετοι αυτοι που το νομιζουν....

εδω μεσα δεν εχουμε καθολα ευηποληπτους επιστημονες, επιχειρηματιες, καθηγητες, γιατρους, οικογενειαρχες που γουσταρουν να πηδανε πουτανες? και call girls? και city tours? ή την γκομενα τους? και μετα να πηγαινουν με ησυχη τη συνειδηση τους στην αγκαλια της γυναικας τους και του παιδιου τους?? σκεπτομενοι οτι φυσικα αυτο ειναι απλα ενα σπορ....ενα αθλημα που δεν κοβεται το ατιμο...

απο εναν ασχετο και με τα δυο ειδη το ιδιο "περιεργο" μπορει να φανει το μεν οπως και το δε....απλα το μπουρδελο ειναι πιο ανεκτο απο την κοινωνια σε σχεση με την παρενδυσια ή το Bdsm>...αυτο ομως συμβαινει στην ελλαδα.....στο εξωτερικο για παραδειγμα το Bdsm και οσα αυτο συνεπαγεται και γενικοτερα αυτες οι σχεσεις σεξουαλικης εξουσιας χαιρουν μεγαλυτερης εκτιμησεως απο το μπουρδελο....

καλο ειναι λοιπον να μην κρινουμε και να μην βγαζουμε βιαστικα συμπερασματα για τους αλλους μη αναλογιζομενοι πρωτα τι ειμαστε εμεις....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μιλατε ολοι χωρις να ξερετε [πλην ενος δυο ατομων]εγω αυτο ξερω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ομοφυλοφιλος εισαι οταν η επαφη με ατομα του ιδιου φυλου σε γεμιζει και σου αρεσει πιο πολυ απ'οτι με ατομα του αντιθετου φυλου. αυτο

Κρυφοομοφυλόφιλος ίσως - retoric. Διότι αν επιθυμεί και κάνει virtually κάτι που κάνει άλλος literally, φαντάζομαι, μιας και μιλησαμε και για φαντασία, ότι τον κάνει δυνάμει ομοφυλόφιλο.
Μπερδεμένες εποχές, μπερδεμένες....... παλιότερα άμα τον έπαιρνες ήσουν πούστης

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κρυφοομοφυλόφιλος ίσως - retoric. Διότι αν επιθυμεί virtually κάτι που κάνει άλλος literally, φαντάζομαι, μιας και μιλησαμε και για φανατασία, ότι τον κάνει δυνάμει ομοφυλόφιλο.

Αν ηταν κρυφος θα πηγαινε στην κουμουνδουρου να ψωνισει αγορακια οπως τοσοι και τοσοι αλλοι....αν παλι φοβοταν να το παραδεχτει ακομα και στον εαυτο του θα γινοταν ομοφοβικος....σιγουρα παντως δε θα το ελεγε στη γκομενα του......

ενας αντρας ο οποιος ειναι ομοφυλοφιλος ή εχει τετοιες τασεις ειναι ο πρωτος τυπος αντρα που ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να ζητησει ουτε καν rimming απο την κοπελα του....

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δλδ αμα αφησεις μια γυναικα να βρει το σημειο G σου εισαι γκει...................??????

Αυτα ειναι ταμπου που εχουν το 99.99 των Ελληνων.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Κρυφοομοφυλόφιλος ίσως - retoric. Διότι αν επιθυμεί και κάνει virtually κάτι που κάνει άλλος literally, φαντάζομαι, μιας και μιλησαμε και για φαντασία, ότι τον κάνει δυνάμει ομοφυλόφιλο.

αυτο που λεω δεν εχει σχεση με κρυφο η φανερο. ειναι απλως ομοφυλοφιλος η δεν ειναι.

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το ανδρικο σημειο[size=14pt] G [/size] ειναι το δερμα αναμεσα στα απιδια και το λοκο.

Δλδ αμα αφησεις μια γυναικα να βρει το σημειο G σου εισαι γκει...................??????

Αυτα ειναι ταμπου που εχουν το 99.99 των Ελληνων.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν ισχύει και αν κάποιος έχει απάντηση αλλά διάβασα κάπου πως αυτός που έχει το πάνω χέρι στην σχέση, στο κρεβάτι είναι ο sub.
συνήθως, δεν είναι απόλυτο αυτό
ένας χαμηλών τόνων δηλαδή στο sex είναι πολύ πιθανό στην σχέση του να είναι του στυλ "κάτσε κάτω μωρή πετούγια"

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χριστο το ανδρικο σημειο ειναι το δερμα αναμεσα στα απιδια και το λοκο.

Μπα....το σημειο τζι αφηνεις να στο πιασουν οταν πας για εξεταση προστατη....αλλα ξεχασα...εκει δεν εισαι γκει....απλα αφηνεις να σου βαλουν δαχτυλο.....χαχαχαχχαχα

τουλαχιστον μπορεις και να το συνσυαζεις με καμια πιπουλα μαζι απο την κοπελια σου και οχι το γιατρο :2funny:

γιατι οτι ειναι ωραια αισθηση ειναι.....δεν το αμφισβητει κανεις αυτο ;)

χρηστο αστο βρε....εδω ειναι πιο ενδιαφερον το θεμα :P

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
δεν ξέρω αν ισχύει και αν κάποιος έχει απάντηση αλλά διάβασα κάπου πως αυτός που έχει το πάνω χέρι στην σχέση, στο κρεβάτι είναι ο sub.
συνήθως, δεν είναι απόλυτο αυτό
ένας χαμηλών τόνων δηλαδή στο sex είναι πολύ πιθανό στην σχέση του να είναι του στυλ "κάτσε κάτω μωρή πετούγια"
Εγω παντως γουσταρω και να εχω αφεντρα και να εχω κι'εγω εξουσια δλδ ενελακτικοι ρολοι,αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ομοφοβικός ξέρω ότι είναι αυτός που έχει φορτισμένη αντιπάθεια στην ομοφυλοφιλία, όχι αυτός που δεν το παραδέχεται. Αυτός και που φαντασιώνεται... είναι. Άρα αυτός που μιμείται what is it? :think:
Ίλεος, ίλεος σαβαρακατρανέμια

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πες ρε μουνιτσα να καταλαβω........στειλε πμ.........

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
αμα σου τον κουμπονουν απο πισω ητε με δονητη ητε κανονικα ανεξαρτητα αν το κανει αντρασ γυναικα τραβελη  χαχα εισαι...ΠΟΥΣΤΗΣ. τα αλλα ειναι τριχες.οσο αφορα τα μπουρδελα τα CT KAI ολα τα συναγη εγω παω  οταν εχω γκομενα.οταν δεν εχω βγαινω για παιχνιδι δεν παω στα μπουρδελα.οι πουτανες ειναι το επιδορπιο οχι το κυριο γευμα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ομοφοβικός ξέρω ότι είναι αυτός που έχει φορτισμένη αντιπάθεια στην ομοφυλοφιλία, όχι αυτός που δεν το παραδέχεται. Αυτός και που φαντασιώνεται... είναι. Άρα αυτός που μιμείται what is it? :think:
Ίλεος, ίλεος σαβαρακατρανέμια

Απλα παρατηρειται σε μεγαλο ποσοστο οτι οι αντρες που εχουν ομοφυλοφυλικες τασεις αλλα φοβουνται ή δεν τολμουν να το απραδεχτουν στον εαυτο τους (ποσο μαλλον στους αλλους) δηλαδη ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλοι και οχι κρυφες (που να πηδιουνται με αντρες απλα κρυφα απο τους δικους τους) αυτοι οι αντρες λοιπον συνηθως εκδηλωνουν μια ομοφοβικη συμπεριφορα....

και λεω λοιπον οτι εαν καποιος ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλος δεν τολμαει να το παραδεχτει στον εαυτο του και συνηθως ειναι ομοφοβικος στη συμπεριφορα....ποσο μαλλον να ζητησει να του βαλουν και δαχτυλο....

εαν απο την αλλη ειναι απλα κρυφος γκει (δηλαδη το εχει αποδεχτει απλα προφανως δε θελει να διαρρευσει στην οικογενεια ή τη γυναικα του) τοτε απλα μπορει να παει να ψωνισει εναν αλλον αντρα....ειναι απολυτα συνηθισμενο και γινεται καθε βραδυ στους δρομους της αθηνας....οχι στο μεταξουργειο ομως ;)

και επιμενω και δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι ενας αντρας που γουσταρει την πρωκτικη ηδονη πρεπει να ειναι κατι απο αυτα? τι σχεση εχει το να σου αρεσει να πηγαινεις με ΑΝΤΡΕΣ με το να ερεθιζεσαι στην περιοχη του πρωκτου.....θα σου πω εγω αγαπητε......ΚΑΜΙΑ.......

οσα κιλα παπαρια εχεις ολη μερα τα ιδια κιλα παπαρια θα εχεις και αμα σου βαλουν δαχτυλο ή σου κανουν ολα τα αλλα που αναφεραμε πριν.......

το τι κανουμε στο κρεβατι μας δεν αφορα επουδενι τους υπολοιπους τομεις της ζωης μας και ειναι τοσο υποκειμενικα οσο και οι πιθανοι συνδυασμοι ζευγαριων που υπαρχουν στον κοσμο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δε ξερω αμα χανω την υπερτατη απολαυση,παντως δε ρισκαρω να μου γινει η κωλοτρυπιδα ΝΑ εστω κι απο γυναικια δακτυλα..

ΥΓ Ρε μουνιτσα σε εφημεριδα δουλευεις?Τι τεραστια ποστ ειναι αυτα?..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
1.δεν αφηνω κατι να μπει στον κωλο μου εκτος γυναικειας γλωσσας,ειλικρινα το δαχτυλο με ενοχλει ,αν παει να το κανει η αλλη την κοβω  ..
2.εκει που λες ειναι ο προστατης, οχι το σημειο τζι
3.δεν εχω παει ποτε με ανδρα.τρανς.τρουνς κοκ

Αυτο λεμε....το σημειο τζι στον αντρα ειναι ΣΤΟΝ προστατη....απο πανω απο κατω απο διπλα....εκει γυρω τελοως παντων.......και οχι εκει που λες ;) αν και σε εκεινη την περιοχη προσφερει επισης ευχαριστηση....

αμεντορα οποιδηποτε λεξικο και αν ανοιξεις στο λημμα ομοφυλοφιλος ή πουστης ή γκει ή αδερφη μιλαει για αντρες που επιθυμουν αντρες ή γυναικες που επιθυμουν γυναικες....υπαρχουν αντρες παντρεμενοι με παιδια που δεν εχουν παει ποτε τους με αντρα.....δεν τον εχουν φαει ποτε....ουτε απο τη γυναικα τους....και παρολαυτα λογω των ταμπου και του εγκεφαλικου που θα παθαινε η μαμα τους αναγκαστικαν να καταπιεσουν τις πραγματικες σεξουαλικες τους επιθυμιες.....ΑΥΤΟΣ ειναι πουστης.....και ας μην τον εχει φαει......

το να μπαινεις σε σεξουαλικα παιχνιδια με την συντροφο σου ειναι ενα τελειως διαφορετικο πραγμα......

δηλαδη εγω αμα κανω τριο με τον φιλο μου και μια κοπελα ειμαι λεσβια?? δεν το καταλαβα?? ή μηπως σημαιναι οτι θα πρεπει να αρχισει να την πεφτω σε γκομενες?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΥΓ Ρε μουνιτσα σε εφημεριδα δουλευεις?Τι τεραστια ποστ ειναι αυτα?..

Ε εχω οιστρο τι να κανω :2funny: εκθεση ειχα γραψει 17 παντως....ειμαι καλη μαλλον στο γραφειν....χαχαχαχα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οσα κιλα παπαρια εχεις ολη μερα τα ιδια κιλα παπαρια θα εχεις και αμα σου βαλουν δαχτυλο ή σου κανουν ολα τα αλλα που αναφεραμε πριν.......

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Δηλ παίρνει η άλλη το δονητή και τον ξεκωλιάζει και είναι άντρακλας ο... μουστακαλής ΧΑΧΑΧΑΧΧ
Μα πως σας έρχονται αυτά τα πράγματα. Πλύση εγκεφάλου
Μετά τι λέει; Φέρε μου μωρή τις παντόφλες ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom