Δε μίλησε κανείς περί νόμου, αλλά που αρχίζει η ομοφυλοφιλία. Ο κοινός... τόπος είναι μία ένδειξη()
ομοφυλοφιλος εισαι οταν η επαφη με ατομα του ιδιου φυλου σε γεμιζει και σου αρεσει πιο πολυ απ'οτι με ατομα του αντιθετου φυλου. αυτο
Δε μίλησε κανείς περί νόμου, αλλά που αρχίζει η ομοφυλοφιλία. Ο κοινός... τόπος είναι μία ένδειξη()
Μnitsa,πραγματι δεν εχω σχεση με το bdsm αλλα δεν ειναι δυσκολο να φανταστω τι γινεται..και δεν ειπα οτι ειναι γκει αλλα θηλυπρεπεις,εφοσον το φυσιολογικο ειναι να εχει ο αντρας το πρωτο λογο στο σεξ..δλδ θελετε στο καμακι οι αντρες να εχουν τον πρωτο λογο και στο κρεβατι να ειναι νυφιτσες..
Μιλατε ολοι χωρις να ξερετε [πλην ενος δυο ατομων]εγω αυτο ξερω.
ομοφυλοφιλος εισαι οταν η επαφη με ατομα του ιδιου φυλου σε γεμιζει και σου αρεσει πιο πολυ απ'οτι με ατομα του αντιθετου φυλου. αυτο
Κρυφοομοφυλόφιλος ίσως - retoric. Διότι αν επιθυμεί virtually κάτι που κάνει άλλος literally, φαντάζομαι, μιας και μιλησαμε και για φανατασία, ότι τον κάνει δυνάμει ομοφυλόφιλο.
Μπερδεμένες εποχές, μπερδεμένες....... παλιότερα άμα τον έπαιρνες ήσουν πούστης
Κρυφοομοφυλόφιλος ίσως - retoric. Διότι αν επιθυμεί και κάνει virtually κάτι που κάνει άλλος literally, φαντάζομαι, μιας και μιλησαμε και για φαντασία, ότι τον κάνει δυνάμει ομοφυλόφιλο.
Μπερδεμένες εποχές, μπερδεμένες....... παλιότερα άμα τον έπαιρνες ήσουν πούστης
Δλδ αμα αφησεις μια γυναικα να βρει το σημειο G σου εισαι γκει...................??????
Αυτα ειναι ταμπου που εχουν το 99.99 των Ελληνων.
χριστο το ανδρικο σημειο ειναι το δερμα αναμεσα στα απιδια και το λοκο.
Εγω παντως γουσταρω και να εχω αφεντρα και να εχω κι'εγω εξουσια δλδ ενελακτικοι ρολοι,αυτο ειναι το καλυτερο πιστευω.δεν ξέρω αν ισχύει και αν κάποιος έχει απάντηση αλλά διάβασα κάπου πως αυτός που έχει το πάνω χέρι στην σχέση, στο κρεβάτι είναι ο sub.
συνήθως, δεν είναι απόλυτο αυτό
ένας χαμηλών τόνων δηλαδή στο sex είναι πολύ πιθανό στην σχέση του να είναι του στυλ "κάτσε κάτω μωρή πετούγια"
Ομοφοβικός ξέρω ότι είναι αυτός που έχει φορτισμένη αντιπάθεια στην ομοφυλοφιλία, όχι αυτός που δεν το παραδέχεται. Αυτός και που φαντασιώνεται... είναι. Άρα αυτός που μιμείται what is it?
Ίλεος, ίλεος σαβαρακατρανέμια
1.δεν αφηνω κατι να μπει στον κωλο μου εκτος γυναικειας γλωσσας,ειλικρινα το δαχτυλο με ενοχλει ,αν παει να το κανει η αλλη την κοβω ..
2.εκει που λες ειναι ο προστατης, οχι το σημειο τζι
3.δεν εχω παει ποτε με ανδρα.τρανς.τρουνς κοκ
ΥΓ Ρε μουνιτσα σε εφημεριδα δουλευεις?Τι τεραστια ποστ ειναι αυτα?..
οσα κιλα παπαρια εχεις ολη μερα τα ιδια κιλα παπαρια θα εχεις και αμα σου βαλουν δαχτυλο ή σου κανουν ολα τα αλλα που αναφεραμε πριν.......