You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αυταρχικό-πληροφορίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 292
- Εμφανίσεις 41K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Ωραια,μπορει να μην τον τρως παντα αλλα η ολη φαση δεν ειναι φυσιολογικη και απευθηνεται σε θηλυπρεπεις αντρες(να ουμε)..ειναι χειροτερο και απο το να πας με τρανς..Δεν ειναι θεμα πληρωμης....στα σωστα dungeon Υπαρχει λεξη κλειδι...υποτιθεται βεβαια οτι εχεις συζητησει αρχικα καποια πραγματα με την αφεντρα και εκεινη απλα τεσταρει τα ορια σου....τωρα σε ενα μπουρδελο φυσικα δεν ξερω τι πληρειται απο ολα αυτα....
υπαρχει μυστικη λεξη κλειδι την οποια εχετε προσυμφωνησει και οταν πεις αυτην την λεξη τοτε σταματανε ολα.....
αν δεν την πεις δεν πα να φωναζεις οχι και μη....αυτη δεν ακουει τιποτα
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
οχι.Ωραια,μπορει να μην τον τρως παντα αλλα η ολη φαση δεν ειναι φυσιολογικη και απευθηνεται σε θηλυπρεπεις αντρες(να ουμε)..ειναι χειροτερο και απο το να πας με τρανς..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Νταξει.....τι δλδ , χωρις να το ζητησω να με κυνηγαει να μου τον φορμαρει
Αμα ηθελε να σου κανει κανα fisting θα την αφηνες?
xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Εχω δει ενα βιντεακι που μια κανει φιστινγκ σε ανδρα και του βαζει το χερι μεχρι τον ωμο.τρελλος θα σαι...
μονο rimming αφηνω κι αυτο με προσοχη...
Δεν εχω δει καλυτερο φιστινγκ.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ωραια,μπορει να μην τον τρως παντα αλλα η ολη φαση δεν ειναι φυσιολογικη και απευθηνεται σε θηλυπρεπεις αντρες(να ουμε)..ειναι χειροτερο και απο το να πας με τρανς..
Εχμ....καμια σχεση....
μην μπλεκετε την ομοφυλοφυλια, τη θυληπρεπεια και την σεξουαλικη ηδονη....
ειναι τρια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα πραγματα
ουτε αδερφη εισαι αμα σου βαλουν δαχτυλο ουτε γκει αμα σε πηδαει η γκομενα σου ουτε θηλυπρεπεης αμα γουσταρεις να σε πατανε με τακουνια!!!
Θεματα ανταλλαγης εξουσιας και ρολων ειναι....
ολα ειναι παιχνιδι....και εαν δεν υπαρχει σχεση με το bdsm καλο θα ηταν να μην εξαγονται αυθαιρετα συμπερασματα
ουτε αδερφη εισαι αμα σου βαλουν δαχτυλο ουτε γκει αμα σε πηδαει η γκομενα σου ουτε θηλυπρεπεης αμα γουσταρεις να σε πατανε με τακουνια!!!
Πότε ακριβώς είναι κάποιος gay όταν τον πηδάνε;
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Μαλλον δεν εχεις πεσει σε αντρα να σου πιασει αποτομα το χερι οταν πας να το κανεις...και να σε κοιταξει καλα-καλα..Γκει ειναι οταν γουσταρει ατομα του ιδιου φυλλου........το να σου βαζει δαχτυλο ή δονητη η γκομενα σου τι σχεση εχει με το να γουσταρεις το μπαμπη??
Επισκέπτης
Εχμ....καμια σχεση....
μην μπλεκετε την ομοφυλοφυλια, τη θυληπρεπεια και την σεξουαλικη ηδονη....
ειναι τρια ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα πραγματα
Θεματα ανταλλαγης εξουσιας και ρολων ειναι....
ολα ειναι παιχνιδι....και εαν δεν υπαρχει σχεση με το bdsm καλο θα ηταν να μην εξαγονται αυθαιρετα συμπερασματα
Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου μουνίτσα, ρώτα και ένα ειδικό ..
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.342
- Πόντοι
- 8.645
Μnitsa,πραγματι δεν εχω σχεση με το bdsm αλλα δεν ειναι δυσκολο να φανταστω τι γινεται..και δεν ειπα οτι ειναι γκει αλλα θηλυπρεπεις,εφοσον το φυσιολογικο ειναι να εχει ο αντρας το πρωτο λογο στο σεξ..δλδ θελετε στο καμακι οι αντρες να εχουν τον πρωτο λογο και στο κρεβατι να ειναι νυφιτσες..
Γκει ειναι οταν γουσταρει ατομα του ιδιου φυλλου........το να σου βαζει δαχτυλο ή δονητη η γκομενα σου τι σχεση εχει με το να γουσταρεις το μπαμπη??
κοιτα ειναι οπως το παρει κανεις ειναι καποιοι που αν και στρειτ τους αρεσει το δαχτυλο στον κωλο γτ ερεθιζεται ο προστατης. ομως ειναι λιγο λεπτο θεμα οποτε δεν ειναι να το πειχειρησεις εκτος κι αν σου το ζητησει ο αλλος. εδω τον κωλο χουφτονεις σε καποιους και δεν θελουν ασχετα αν απο μεσα λενε 'πςςςςςςς με γουσταρει η γκομενα'
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μαλλον δεν εχεις πεσει σε αντρα να σου πιασει αποτομα το χερι οταν πας να το κανεις...και να σε κοιταξει καλα-καλα..
Ευτυχως οχι δεν εχω πεσει γενικα δεν εχω πεσει σε αντρα που να μην συμβαδιζουν τα γουστα μας....
εριναλ επειδη ειμαι ειδικος.......καθαρα ψυχιατρικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν του ιεραποστολικου με σκοπο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη γονιμοποιηση θεωρειται παραφιλια....μεσα σε αυτα ειναι ΚΑΙ η προτιμηση καποιων ανδρων να τους βαζουν δακτυλο......
εγω δεν καταλαβαινω βεβαια απο ποτε η κοινωνια απεφανθει οτι ο κωλος ειναι μια τρυπα που μπορουν να διαθετουν αποκλειστικα οι γυναικες......και ποιος το αποφασισε αυτο.......και ποιος ειναι αυτος που το θεωρει νορμαλ? και τελος παντων τι ειναι νορμαλ και γιατι ειναι νορμαλ κατι στο σεξ οταν και οι δυο γουσταρουν την ηδονη και την ευχαριστηση? το να βαλω μια ταμπελα στον αλλον ειναι ο,τι πιο ευκολο...το σεξ ειναι ενα πολυ πιο πολυπλοκο πραγμα για καποια μεριδα ανθρωπων ομως περαν του πισοκωλλητου, ιεραποστολικου και ανακουρκουδου ή καβαλα στον πολυελαιο.....
η ομοφυλοφυλια οπως λεει και η λεξη σημαινει να εχεις ελξη για το ιδιο φυλο.....το να σου αρεσει να τον τρως στην τελικη δε σημαινει οτι εισαι γκει....δηαλδη μια γυναικα που της αρεσει να βαζει δαχτυλο στο φιλο της ειναι λεσβια? ή μηπως θα πρεπε να το κοιταξει εστω? εφοσον οι δυο τους την βρισκουν για ποιο λογο πρεπει να τους μπει η ταμπελα? αλλοι γουσταρουν να τους φτυνου αλλου να τους κατουρανε και αλλοι να τους πατανε....
μαγκια τους και τους βγαζω το καπελλο οταν βρισκουν τα κοτσια να παραδεχονται αυτα που γουσταρουν και να τα επιδιωκουν....
ο πολιτισμος μας εχει φαει.....
υποψην οτι εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου να ειμαι dom παρα μονο σε εξαιρεσεις....οποτε δεν εχω κανενα απολυτως κερδος απο αυτα που λεω....κοινως δε γουσταρω να πηδαω αγορακια....
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Δηλαδή το μέγεθος της κωλοτρυπίδας που δημιουργείται δεν έχει συνάφεια, αν γίνεται in vivo ή in vitro.
Άμα γουστάρεις το μπάμπη χωρίς επαφή είσαι gay; Άμα γουστάρει κάποιος να τον παίρνει...γενικώς δεν είναι;
Αμα γουσταρεις τον Μπαμπη και τον παιζεις σκπτομενος αγορια τοτε εισαι ομο-φυλο-φιλος....οπως λεει και η λεξη φυσικα.....
δε θυμαμαι να υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει σε καποιον αντρα να τον τρωει.....
νομιζω μαλιστα οτι η καλη μας η εκκλησια θεσπισε τα περι σοδομισμου.... αν δεν απατομαι φυσικα....
Ευτυχως οχι δεν εχω πεσει γενικα δεν εχω πεσει σε αντρα που να μην συμβαδιζουν τα γουστα μας....
εριναλ επειδη ειμαι ειδικος.......καθαρα ψυχιατρικα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ περαν του ιεραποστολικου με σκοπο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τη γονιμοποιηση θεωρειται παραφιλια....μεσα σε αυτα ειναι ΚΑΙ η προτιμηση καποιων ανδρων να τους βαζουν δακτυλο......
εγω δεν καταλαβαινω βεβαια απο ποτε η κοινωνια απεφανθει οτι ο κωλος ειναι μια τρυπα που μπορουν να διαθετουν αποκλειστικα οι γυναικες......και ποιος το αποφασισε αυτο.......και ποιος ειναι αυτος που το θεωρει νορμαλ? και τελος παντων τι ειναι νορμαλ και γιατι ειναι νορμαλ κατι στο σεξ οταν και οι δυο γουσταρουν την ηδονη και την ευχαριστηση? το να βαλω μια ταμπελα στον αλλον ειναι ο,τι πιο ευκολο...το σεξ ειναι ενα πολυ πιο πολυπλοκο πραγμα για καποια μεριδα ανθρωπων ομως περαν του πισοκωλλητου, ιεραποστολικου και ανακουρκουδου ή καβαλα στον πολυελαιο.....
η ομοφυλοφυλια οπως λεει και η λεξη σημαινει να εχεις ελξη για το ιδιο φυλο.....το να σου αρεσει να τον τρως στην τελικη δε σημαινει οτι εισαι γκει....δηαλδη μια γυναικα που της αρεσει να βαζει δαχτυλο στο φιλο της ειναι λεσβια? ή μηπως θα πρεπε να το κοιταξει εστω? εφοσον οι δυο τους την βρισκουν για ποιο λογο πρεπει να τους μπει η ταμπελα? αλλοι γουσταρουν να τους φτυνου αλλου να τους κατουρανε και αλλοι να τους πατανε....
μαγκια τους και τους βγαζω το καπελλο οταν βρισκουν τα κοτσια να παραδεχονται αυτα που γουσταρουν και να τα επιδιωκουν....
ο πολιτισμος μας εχει φαει.....
υποψην οτι εμενα προσωπικα δε μου αρεσει καθολου να ειμαι dom παρα μονο σε εξαιρεσεις....οποτε δεν εχω κανενα απολυτως κερδος απο αυτα που λεω....κοινως δε γουσταρω να πηδαω αγορακια....
Απλα σωστη! Το σεξ αναμεσα σε δυο ανθρωπους που αλληλογουσταρονται και τεριαζουν δεν εχει ορια εκτος απο αυτα που σχετιζονται με υγεια.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Πολυ παρεα με αδερφες κανεις ή με το κοσμοπολιταν κυρια νιμουτσαΑμα γουσταρεις τον Μπαμπη και τον παιζεις σκπτομενος αγορια τοτε εισαι ομο-φυλο-φιλος....οπως λεει και η λεξη φυσικα.....
δε θυμαμαι να υπαρχει καποιος νομος που να απαγορευει σε καποιον αντρα να τον τρωει.....
νομιζω μαλιστα οτι η καλη μας η εκκλησια θεσπισε τα περι σοδομισμου.... αν δεν απατομαι φυσικα....
Αμα γουσταρεις τον Μπαμπη και τον παιζεις σκπτομενος αγορια τοτε εισαι ομο-φυλο-φιλος....οπως λεει και η λεξη φυσικα.....
Δε μίλησε κανείς περί νόμου, αλλά που αρχίζει η ομοφυλοφιλία. Ο κοινός... τόπος είναι μία ένδειξη()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 20K