Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νομιζω οτι εχει ξανασυζητηθει σε αλλο θρεντ , παντως ετσι ειναι τα πραγματα και εγω ειμαι της αποψης οτι αυτα δεν γινονται κατα λαθος γιατι το λαθος θα ειναι μοιραιο

Σε ποιο θρεντ?
καλα ειναι δυνατον να μην ξερει κανενας τι ακριβως ειναι το αυταρχικο?
ΣΟΡΡΥ αλλα αυτο με τον δονιτη δεν το πιστευω

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αυταρχικό...δηλαδή σε κάνουν να αισθάνεσαι σκλαβάκι με ότι αυτό συνεπάγεται....μαστίγια,φάπες υπηρεσία δωματίου,δονητή,πάτημα κάτω και ότι τραβάει η ψυχή σου....όποιος αντέχει και μπορεί τρέχει...εμένα να μου λείπει πάντως..δεν το αντέχει ο κώλος μου..... :cheesy:

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Σε ποιο θρεντ?
To πιστευεις δεν το πιστευεις ετσι ειναι η πουτανα σου βαζει δονητη στο κωλο ειχα ρωτηση τσατσα!

Επισκέπτης
Σε ποιο θρεντ?

Φιλαράκο μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται... ΣΑΦΩΣ και όσοι πάνε για αυταρχικό πάνε να φάνε δονητή στην κωλοβαλβίδα και τους αρέσει κιόλας!!! Ή μήπως νομίζεις ότι όλοι αυτοί που "ψωνίζουν" από Συγγρού τα βράδια παίρνουν τραβέλια για να τα γαμήσουν... για να ΤΟΥΣ γαμήσουν τα παίρνουν! Είτε το πιστεύεις είτε όχι! Κυκλοφορεί πολύ ανωμαλία...!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Φιλαράκο μπορεί να μην το πιστεύεις αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι γίνεται... ΣΑΦΩΣ και όσοι πάνε για αυταρχικό πάνε να φάνε δονητή στην κωλοβαλβίδα και τους αρέσει κιόλας!!! Ή μήπως νομίζεις ότι όλοι αυτοί που "ψωνίζουν" από Συγγρού τα βράδια παίρνουν τραβέλια για να τα γαμήσουν... για να ΤΟΥΣ γαμήσουν τα παίρνουν! Είτε το πιστεύεις είτε όχι! Κυκλοφορεί πολύ ανωμαλία...!
σωστόοοοοοςςςς.......

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Ανοίγω αυτό το θέμα, διότι δεν υπάρχει περιγραφή για το περίεχόμενο αυτού του προγράμματος των σπιτιών. Τι κάνουν, τι θέλουν, πώς το κάνουν. Σέβονται τους κανόνες υγιεινής όπως κι εμείς οι πελάτες ή όχι; Θα ήθελα τη γνώμη σας γιατί αυταρχικό με αυταρχικό διαφέρει...

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Κοινώς σε γαμούν;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα το θέλεις δεν λένε όχι......

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Πέφτει ξύλο ή κανά μπινελίκι. Ή μήπως και δέσιμο;

Επισκέπτης
επιδι εχω ανοιξει και εγω το ιδιο θεμα πριν απο κανα μηνα,αυτο που καταλαβα ειναι οτι περνεις το κλανιδι στο χερι

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Τι προτείνεις δηλαδή;

Επισκέπτης
παρε ενα μπωλ με βαζελινη και αν σου αρεσει αυτος ο τροπος διασκεδασης ορμα......η καλητερα στησου να σου ορμισουν.

Αν εχεις αιμοροιδες μην διαλεξεις τον γιγαντιο δονιτη γιατη η πουτανα θα σου τις ξεχαρβαλωσει

Επισκέπτης
υπαρχει καποιος που εχει παρει καταλαθος αυτην την επιλογη?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
αυταρχικο χωρις δονητη δε γινεται δηλαδη?

να εχει μονο ξυλικι η φαση

και δαρμενος κ κλαμενος?
ε οχι αυτο παει πολυ!

Black_Pearl

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σου ήρθε τώρα πάνω στην τρέλλα ε;

Ε κακό είναι ??!! χαχαχαχα!!!!!

Πέρα απο την πλάκα!!!
Καλό είναι να γράφουμε 5 πράγματα σωστά για να τα διβάζουμε. Οσα γράφεται δεν τα διαβάζω καν. Διότι το γυρίζεται στον χαβαλέ, και στο ψιλό ειρωνικό, αλλά με αρκετό Black χιούμορ.

Εγώ προσωπικά - ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ - Με γυναίκες!!!
Αλλωστε στον κώλο μου μπαίνει, και όχι στον δικό σας. Και είναι στην ευχέρια του κάθε ένα απο εμάς να μην το επιλέξει όταν πάη σε κάποιο ανάλογο χώρο για σεξ.
Θα επιθυμούσα να μην ειρώνευεστε τα fetish του κάθε φίλου που ρωτάη κάποια πράγματα με Fetish, - ποδολαγνία, strapon, αυταρχικό και άλλα.

Ευχαριστώ να είστε πάντα καλά!

Με εκτίμηση Black Pearl!!!

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Ε κακό είναι ??!! χαχαχαχα!!!!!

Πέρα απο την πλάκα!!!
Καλό είναι να γράφουμε 5 πράγματα σωστά για να τα διβάζουμε. Οσα γράφεται δεν τα διαβάζω καν. Διότι το γυρίζεται στον χαβαλέ, και στο ψιλό ειρωνικό, αλλά με αρκετό Black χιούμορ.

Εγώ προσωπικά - ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ - Με γυναίκες!!!
Αλλωστε στον κώλο μου μπαίνει, και όχι στον δικό σας. Και είναι στην ευχέρια του κάθε ένα απο εμάς να μην το επιλέξει όταν πάη σε κάποιο ανάλογο χώρο για σεξ.
Θα επιθυμούσα να μην ειρώνευεστε τα fetish του κάθε φίλου που ρωτάη κάποια πράγματα με Fetish, - ποδολαγνία, strapon, αυταρχικό και άλλα.

Ευχαριστώ να είστε πάντα καλά!

Με εκτίμηση Black Pearl!!!

Τι να πει κανεις.....οπως την βρίσκει ο καθείς...άλλωστε δεν είναι τίποτα λένε...σαν να χέζεις προς τα μέσα!!!!!!!!!!!!!

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Σε δενει με λουρακι σκυλου και μασκα γουρουνιου,και σε παει βολτα μεσα στο ρδελο?
Ακριβώς έτσι και σηκώνονται τα αλβανοπακιστάνια που περιμένουν στο σαλονάκι και σου χώνουν μπινελίκια, φτυσήματα και κλωτσιές μές στα πλευρά.
:rockon:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παιδια εν θα το πιστεψετε αυτο που θα πω τωρα.Ειχα παει μια φορα πριν 4 μηνες στην Ελλη την Προεδρο στη  αχαρνων και στο τελος της ειπα να κανουμε αυταρχικο και΄κατοπιν μ αρχισε στις σφαλιαρες. :2funny: :2funny:Καλα μηπως ειναι μαζοχα η γυναικα ΄ημηπως εχει να κανει με μαζοχισμο; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom