Αυτο λεμε....το σημειο τζι στον αντρα ειναι ΣΤΟΝ προστατη....απο πανω απο κατω απο διπλα....εκει γυρω τελοως παντων.......και οχι εκει που λες ;) αν και σε εκεινη την περιοχη προσφερει επισης ευχαριστηση....
αμεντορα οποιδηποτε λεξικο και αν ανοιξεις στο λημμα ομοφυλοφιλος ή πουστης ή γκει ή αδερφη μιλαει για αντρες που επιθυμουν αντρες ή γυναικες που επιθυμουν γυναικες....υπαρχουν αντρες παντρεμενοι με παιδια που δεν εχουν παει ποτε τους με αντρα.....δεν τον εχουν φαει ποτε....ουτε απο τη γυναικα τους....και παρολαυτα λογω των ταμπου και του εγκεφαλικου που θα παθαινε η μαμα τους αναγκαστικαν να καταπιεσουν τις πραγματικες σεξουαλικες τους επιθυμιες.....ΑΥΤΟΣ ειναι πουστης.....και ας μην τον εχει φαει......
το να μπαινεις σε σεξουαλικα παιχνιδια με την συντροφο σου ειναι ενα τελειως διαφορετικο πραγμα......
δηλαδη εγω αμα κανω τριο με τον φιλο μου και μια κοπελα ειμαι λεσβια?? δεν το καταλαβα?? ή μηπως σημαιναι οτι θα πρεπει να αρχισει να την πεφτω σε γκομενες?
πες τα. το τι κανεις και το τι ατομα θελει η ψυχη σου ειναι δυο διαφορετικα πραματα