Νέα

Αυταρχικό-πληροφορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lampis12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 292
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο λεμε....το σημειο τζι στον αντρα ειναι ΣΤΟΝ προστατη....απο πανω απο κατω απο διπλα....εκει γυρω τελοως παντων.......και οχι εκει που λες ;) αν και σε εκεινη την περιοχη προσφερει επισης ευχαριστηση....

αμεντορα οποιδηποτε λεξικο και αν ανοιξεις στο λημμα ομοφυλοφιλος ή πουστης ή γκει ή αδερφη μιλαει για αντρες που επιθυμουν αντρες ή γυναικες που επιθυμουν γυναικες....υπαρχουν αντρες παντρεμενοι με παιδια που δεν εχουν παει ποτε τους με αντρα.....δεν τον εχουν φαει ποτε....ουτε απο τη γυναικα τους....και παρολαυτα λογω των ταμπου και του εγκεφαλικου που θα παθαινε η μαμα τους αναγκαστικαν να καταπιεσουν τις πραγματικες σεξουαλικες τους επιθυμιες.....ΑΥΤΟΣ ειναι πουστης.....και ας μην τον εχει φαει......

το να μπαινεις σε σεξουαλικα παιχνιδια με την συντροφο σου ειναι ενα τελειως διαφορετικο πραγμα......

δηλαδη εγω αμα κανω τριο με τον φιλο μου και μια κοπελα ειμαι λεσβια?? δεν το καταλαβα?? ή μηπως σημαιναι οτι θα πρεπει να αρχισει να την πεφτω σε γκομενες?

πες τα. το τι κανεις και το τι ατομα θελει η ψυχη σου ειναι δυο διαφορετικα πραματα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Δηλ παίρνει η άλλη το δονητή και τον ξεκωλιάζει και είναι άντρακλας ο... μουστακαλής ΧΑΧΑΧΑΧΧ
Μα πως σας έρχονται αυτά τα πράγματα. Πλύση εγκεφάλου

Δεν ξερω......εγω παντως μιλαω εκ πειρας για οσα λεω στον συγκεκριμενο τομεα :) δεν τα βγαζω απο το κεφαλι μου.......οτιδηποτε αφορα Bdsm και ανταλλαγη εξουσιας και ρολων το εχω ψαξει αρκετα ωστε να εχω αρκετα ολοκληρωμενη αποψη

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Δηλ παίρνει η άλλη το δονητή και τον ξεκωλιάζει και είναι άντρακλας ο... μουστακαλής ΧΑΧΑΧΑΧΧ
Μετά τι λέει; Φέρε μουθ μωρή τις παντόφλες ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

Ο ρολος στον οποιο μπαινεις οταν κανεις σεξ εχει δηλαδη σχεση με το τι εισαι στην πραγμτικη σου ζωη? εαν εσυ γουσταρεις να ξεφτυλιζεις την γκομενα σου, να την βριζεις, να την χαστουκιζεις, να την λες πουτανα και ξεκωλιαρα ή δεν ξερω και εγω τι αλλο (και ειπα πολυ mild πραγματα) σημαινει οτι μετα το σεξ αυτη η γυναικα (που μπορει να ειναι η μανα των παιδων σου) ειναι καριολα? και ξεφτυλισμενη? και ολα οσα φαντασιωνοσουν ή εκανες κατα τη διαρκεια του σεξ?

δεν αντιλλαμβανομαι ειλικρινα ομως τι σχεση εχουν τα σεξουαλικα παιχνιδια με το τι κανουμε στη ζωη μας....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ρε λεονορο αυτο λεμε. δεν εχει σημασια τι κανεις στον κωλο σου. σημασια εχει τι ατομα σου αρεσουν. αντρες οι γυναικες. αυτος ειναι ο ορισμος του ομοφυλοφιλου. οχι αμα τον εχεις παρει μια φορα απο τον κωλο. δλδ ενα ουισκι να πιεις γινεσαι αλκοολικος;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν αντιλλαμβανομαι ειλικρινα ομως τι σχεση εχουν τα σεξουαλικα παιχνιδια με το τι κανουμε στη ζωη μας....

χμμμμμμ..............
ούτε οι παιδεραστές και οι βιαστές καταλαβαίνουν τη σχέση.........

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χμμμμμμ..............
ούτε οι παιδεραστές και οι βιαστές καταλαβαίνουν τη σχέση.........

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δε μιλαμε για βιαστες, παιδοφιλους, ζωοφιλους και αλλα τετοια περιστατικα που χριζουν ψυχιατρικης βοηθειας....μην τα ισοπεδωνουμε ολα ετσι? μιλαω για ζευγαρια οπου εχουν πληρη γνωση και συγακταθεση και οι δυο για αυτα που κανουν.......νομιζω οτι καταλαβαινομαστε και υπαρχει ενα κοινο επιπεδο λογικης σε αυτα που λεμε....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τι να σου πω, έχω τρελαθεί στο γέλιο. Άκου άντρακλας ο πισωγλέντης :2funny: Μα καθόλου... ευέλικτα να μη σκέφτομαι
Ο ρόλος όπως το λές στο κρεβάτι, τι άκριβώς ρόλο βαράει; Το γαμιά, του μπετατζή που μετά δέρνει  :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ουτε εγω σε θεωρω
αλλα
προς στιγμην [ και προς χαριν καλης μας συνεννοησης ],
αν φιλας μια γυναικα με γλωσσα , της χαιδευεις απαλα το κορμι , και εισχωρεις στον κολπο της , εστω και με την παρουσια ενος ανδρα,
επαναλαμβανω προς στιγμην ,κανεις λεσβιακο ερωτα, εχεις ομοφυλοφυλικη σχεση με αυτη τη γυναικα.

Αυτο το συγκεκριμενο ισα ισα που ειναι "Χειροτερο" και πιο αξιο ταμπελοποιησης απο το να φαει δαχτυλο ενας αντρας απο μια γυναικα.......παρολαυτα πιο απο τα δυο ειναι πιο ενοχοποιημενο?? για μαντεψε??
σαφως και ειναι "χειροτερο" υπο την εννοια οτι διαπραττεις ομοφυλοφυλικη σχεση εστω και για λιγο......

προσωπικα ομως να σου πω πως το βλεπω? ως ενα παιχνιδι που θα κανω με τον συντροφο μου για να περασουμε καλα.......δε θα με θεωρησω λεσβια πολυ απλα γιατι αν ημουνα δε θα ημουνα με τον συντροφο μου αλλα με τη Μαριγουλα....και θα καναμε τριο και κουαρτετο με γκομενες....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ουτε εγω σε θεωρω
αλλα
προς στιγμην [ και προς χαριν καλης μας συνεννοησης ],
αν φιλας μια γυναικα με γλωσσα , της χαιδευεις απαλα το κορμι , και εισχωρεις στον κολπο της , εστω και με την παρουσια ενος ανδρα,
επαναλαμβανω προς στιγμην ,κανεις λεσβιακο ερωτα, εχεις ομοφυλοφυλικη σχεση με αυτη τη γυναικα.

ναι αλλα αυτο δεν σε κανει λεσβια για μια ζωη, εκτος κι αν σ αρεσει πολυ απο το να το κανεις με αντρα

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Απλα παρατηρειται σε μεγαλο ποσοστο οτι οι αντρες που εχουν ομοφυλοφυλικες τασεις αλλα φοβουνται ή δεν τολμουν να το απραδεχτουν στον εαυτο τους (ποσο μαλλον στους αλλους) δηλαδη ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλοι και οχι κρυφες (που να πηδιουνται με αντρες απλα κρυφα απο τους δικους τους) αυτοι οι αντρες λοιπον συνηθως εκδηλωνουν μια ομοφοβικη συμπεριφορα....

και λεω λοιπον οτι εαν καποιος ειναι κρυφο-ομοφυλοφιλος δεν τολμαει να το παραδεχτει στον εαυτο του και συνηθως ειναι ομοφοβικος στη συμπεριφορα....ποσο μαλλον να ζητησει να του βαλουν και δαχτυλο....

εαν απο την αλλη ειναι απλα κρυφος γκει (δηλαδη το εχει αποδεχτει απλα προφανως δε θελει να διαρρευσει στην οικογενεια ή τη γυναικα του) τοτε απλα μπορει να παει να ψωνισει εναν αλλον αντρα....ειναι απολυτα συνηθισμενο και γινεται καθε βραδυ στους δρομους της αθηνας....οχι στο μεταξουργειο ομως ;)

και επιμενω και δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι ενας αντρας που γουσταρει την πρωκτικη ηδονη πρεπει να ειναι κατι απο αυτα? τι σχεση εχει το να σου αρεσει να πηγαινεις με ΑΝΤΡΕΣ με το να ερεθιζεσαι στην περιοχη του πρωκτου.....θα σου πω εγω αγαπητε......ΚΑΜΙΑ.......

οσα κιλα παπαρια εχεις ολη μερα τα ιδια κιλα παπαρια θα εχεις και αμα σου βαλουν δαχτυλο ή σου κανουν ολα τα αλλα που αναφεραμε πριν.......

το τι κανουμε στο κρεβατι μας δεν αφορα επουδενι τους υπολοιπους τομεις της ζωης μας και ειναι τοσο υποκειμενικα οσο και οι πιθανοι συνδυασμοι ζευγαριων που υπαρχουν στον κοσμο

Σε λιγο θα μας πεις πως κιαν καποιος γουσταρει να καταπινει σπερμα αυτο δεν σημαινει κατι δεν τον καθιστα αυτο λιγοτερο ανδρα.
Ρε συνελθετε γιατι εισαστε για χαστουκια (με το συμπαθιο)  :tickedoff:
Αλλα βεβαια τι περιμενω απο καποια που θεωρει πως ο ανδρας που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να εχει παντοτε τα αρχιδια του καλοξυρισμενα....
ΥΓ: Λιγη υπευθυνοτητα δεν βλαπτει κατι τετοια μπαινιυν και διαωαζουν τα πιτσιρικια και εχει γεμισει η Αθηνα λουγκρες και μουνοδουλους. Φευ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σαφως και πρεπει να τα εχει καλοξυρισμενα....το αν γουσταρει το σπερμα του δεν το ξερω....εσυ τη γκομενα σου εαν τα καταπινει δεν την φιλας μετα? την βαζεις να κανει γαργαρα? δεν ειναι βουνιες....δικα σου ειναι....αφου την γλυψεις δεν την φιλας στο στομα?? δεν ειναι βερβελιες....δικα της υγρα ειναι....

και μετα αναρωτιομαστε γιατι η μιση ελλαδα δεν πηδαει την αλλη μιση και καταληγουν η μιση στα μπουρδελα και η αλλη μιση με δονητες στο πορτοφολι....... :)

αμ το προβλημα ειναι βαθια στη ριζα.....

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σαφως και πρεπει να τα εχει καλοξυρισμενα....το αν γουσταρει το σπερμα του δεν το ξερω....εσυ τη γκομενα σου εαν τα καταπινει δεν την φιλας μετα? την βαζεις να κανει γαργαρα? δεν ειναι βουνιες....δικα σου ειναι....αφου την γλυψεις δεν την φιλας στο στομα?? δεν ειναι βερβελιες....δικα της υγρα ειναι....

και μετα αναρωτιομαστε γιατι η μιση ελλαδα δεν πηδαει την αλλη μιση και καταληγουν η μιση στα μπουρδελα και η αλλη μιση με δονητες στο πορτοφολι....... :)

γι αυτο στην μουνα μου κι εμενα μαρια μανταλενα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δε διαφωνω , αλλα επιστημονικα λεγεται ετσι , και θα πρεπει καπως να συνεννοηθουμε.
δε μπορω να μαντευω , αυτα που ξερω γραφω.
δλδ αν μου λεει η γυναικα μου "παρε 2 κιλα πατατες"
και εννοει παγωτο , δεν θα συνεννοηθουμε.
προς χαριν συνεννοησης λοιπον, εκεινες τις στιγμες που συνεβρισκεσαι σεξουαλικα με αλλη γυναικα,αν εισαι γυναικα λεγεσαι λεσβια.

Ρε μπουντα? πρεπει να λεγομαι κατι? σεξ κανω! με το γκομενο μου! και αποφασισαμε οτι θελουμε και αλλη μια γκομενα να κανουμε παιχνιδι! πρεπει να ειμαι κατι? δηλαδη οταν ο γκομενος μου με βαραει και με βριζει ειμαι πουτανα....οταν μου φερνει αλλη γκομενα ειμαι λεσβια....οταν με βαζει να τον πηδαω ειμαι προφανως ο μπαμπης ο τεντας.....οταν κανουμε role playing ειμαι η κατινα παξινου...και οταν κανουμε αγκαλιτσες και φιλακια (μερικοι ανθρωποι κανου και τετοια εχω μαθει :P ) τοτε ειμαι η χαιντι η μικρουλα των βουνων....

καθε φορα πρεπει να ειμαι κατι....μαλιστα....διαφωνω οπως καταλαβες :P

Ευα εσενα στη μουνα σου φυσικα....εισαι βελγιο εσυ :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε λιγο θα μας πεις πως κιαν καποιος γουσταρει να καταπινει σπερμα αυτο δεν σημαινει κατι δεν τον καθιστα αυτο λιγοτερο ανδρα.
Ρε συνελθετε γιατι εισαστε για χαστουκια (με το συμπαθιο)  :tickedoff:
Αλλα βεβαια τι περιμενω απο καποια που θεωρει πως ο ανδρας που σεβεται τον εαυτο του οφειλει να εχει παντοτε τα αρχιδια του καλοξυρισμενα....
ΥΓ: Λιγη υπευθυνοτητα δεν βλαπτει κατι τετοια μπαινιυν και διαωαζουν τα πιτσιρικια και εχει γεμισει η Αθηνα λουγκρες και μουνοδουλους. Φευ.

Όχι ρε δε τρέχει τίποτα. Μέσα στη κοινωνία είναι και αυτά. Τον παίρνεις κύριε; Άμα είναι ρόλου :2funny: :2funny: είσαι μάγκας.

Άσχετο τελείως, αν αρέσει είπε. Να πηδήξει τι μισές; Ψυχολογικά καταπιεσμένες, με όλα τα συμπτώματα έλλειψης γυναικείας επιθυμίας - γιατί αντρικής μπορεί να έχουν :2funny: -. Στο τσαντάκι οι δονητές, οι... ρολίστες

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Εσυ υποθετω δεν πηγαινεις σε μπουρδελα............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευα εσενα στη μουνα σου φυσικα....εισαι βελγιο εσυ :2funny:

μπα οπου και να εισαι σου κρεμαν κουδουνια απλα στο βελγιο το ξεχναν γρηγορα και γενικως δεν ασχολειται κανεις μαζι σου.
παντως το τι μου εχουν σουρει κατα καιρους δεν λεγεται. αφου αμα τα βαλεις ολα μαζι λες μα δεν κολλαν ρε πουστη μου ολα αυτα μαζι (και στο βελγιο αλλα κυριως στην ελλαδα)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εγω παντως ειναι η πρωτη φορα που συμφωνω με τον χρηστο....

μη σου πω οτι θα αρχισω να παραβλεπω το οτι ειναι διδυμος αδερφος της μαριαννας 2004 :P
αληθεια που κολλαω εγω σε αυτο το θεμα μου εξηγειτε?οχι βεβαια πως δεν εχω γνωσιν του θεματος!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom