Νέα

Αυνανισμός/μαλακία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαλακίζεσαι/αυνανίζεσαι...

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 28 51,9%
  • Μέρα παρά μέρα

Ψήφοι: 17 31,5%
  • 3-4 φορές το μήνα

Ψήφοι: 5 9,3%
  • Σπάνια

Ψήφοι: 2 3,7%
  • Ποτέ

Ψήφοι: 2 3,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.948
Πόντοι
2.536

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.948
Πόντοι
2.536
Παρακαλώ να προσκομιστούν στο νήμα.
Παρακαλείς, παρακαλάς ή παρακαλάεις ρε βλάχουρα; Αν θέλεις να δεις την ιδιωτική μου συλλογή σεξοπειστηρίων θα πληρώσεις, σέξι καράφλα...

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.720
Πόντοι
6.236
Παρακαλείς, παρακαλάς ή παρακαλάεις ρε βλάχουρα; Αν θέλεις να δεις την ιδιωτική μου συλλογή σεξοπειστηρίων θα πληρώσεις, σέξι καράφλα...
Ασχημονείτε τώρα...
Ελάτε, πείτε μου ότι λέω βλακείες, πριν καν τις πω, να τελειώνουμε.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.948
Πόντοι
2.536
Ασχημονείτε τώρα...
Ελάτε, πείτε μου ότι λέω βλακείες, πριν καν τις πω, να τελειώνουμε.
Βλέπω έγραψες την τιμωρία σου και έμαθες επιτέλους πώς γράφεται το ασχημονώ. Πάλι καλά. Να διαβάζεις Ωρίωνα. Να διαβάζεις.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.720
Πόντοι
6.236
Βλέπω έγραψες την τιμωρία σου και έμαθες επιτέλους πώς γράφεται το ασχημονώ. Πάλι καλά. Να διαβάζεις Ωρίωνα. Να διαβάζεις.
Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια....ακόμα και αν εσείς, μόνο να με κατηγορείτε με στοιχεία, που χρειάζεται να πληρώσω για να πληροφορηθώ, ξέρετε.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.948
Πόντοι
2.536
Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια....ακόμα και αν εσείς, μόνο να με κατηγορείτε με στοιχεία, που χρειάζεται να πληρώσω για να πληροφορηθώ, ξέρετε.
Είσαι βαθιά ενοχικό άτομο, Ωρίωνα. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Εγώ είπα ότι έχω ντοκουμέντα γενικώς (π.χ. αναπτήρες, σουτιέν, στριγκάκια κ.α. πολλά - όλα με αφιερώσεις). Αν εσύ αισθάνεσαι κατηγορούμενη όταν εγώ μιλώ για μένα, ζητώ συγγνώμη, αλλά κάτι φταίει μέσα σου. Μπορώ να βοηθήσω αν θέλεις. Γι' αυτό είναι οι φίλοι.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
24.720
Πόντοι
6.236
Είσαι βαθιά ενοχικό άτομο, Ωρίωνα. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε εσένα. Εγώ είπα ότι έχω ντοκουμέντα γενικώς (π.χ. αναπτήρες, σουτιέν, στριγκάκια κ.α. πολλά - όλα με αφιερώσεις). Αν εσύ αισθάνεσαι κατηγορούμενη όταν εγώ μιλώ για μένα, ζητώ συγγνώμη, αλλά κάτι φταίει μέσα σου. Μπορώ να βοηθήσω αν θέλεις. Γι' αυτό είναι οι φίλοι.
Αμφιβάλλω αν έχει καταφέρει να βγάλει άκρη κανένας μαζί σας ποτέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom