Νέα

Αύγουστος στην Αθήνα. Η γνώμη σας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Για μένα είναι το καλύτερο. Κάνεις τα πάντα χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.
Το μόνο αρνητικό είναι ότι λείπουν και τα περισσότερα κορίτσια από τα σπίτια.
Οι ωραιότερες διακοπές που έχω κάνει ήταν Σεπτέμβρη πριν από πολλά χρόνια όμως.
Τώρα μόνο Ιούλιο.

livermak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
423
Πόντοι
281
Μακαρι να ειναι παντα αυγουστος για την αθηνα. Παντοτε τοτε θυμαμαι γιατι αγαπω αυτην την πολη και ποσο ομορφη ειναι

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Σωστός... κάνεις τα πάντα χωρίς άγχος και ταλαιπωρία, πας όπου θέλεις σε χρόνο dt και στην δουλειά πονάνε τα μάτια σου από τις πολλές ώρες στο internet....

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ΣΥΜΦΩΝΩ... ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ ;)

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Υπέροχα να είσαιτον Αύγουστο  στην Αθήνα. Όχι μόνο πας σε μηδέν χρόνο όπου θες, αλλά παρκάρεις στα πιό απίθανα σημεία όποια ώρα θες. Στη δουλειά γενικά είναι πιό χαλαρά και αν έχεις άδεια τον Ιούλιο ή τον Σεπτέμβριο τελικά είναι σαν να παίρνεις πιό πολλές μέρες άδειας χεχε.
Χρειάζεται λίγο ποδαρόδρομο παραπάνω για τσιγάρα και εφημερίδες αλλά ας μη τα θέλουμε και όλα δικά μας..

Τελειώνεις και όποια δουλειά έχεις αφήσει για τράπεζες, δημόσιο κλπ σε πολύ λιγότερο χρόνο..

Να ήταν λέει έτσι η Αθήνα συνέχεια...

kasper

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
16
Πόντοι
0
τελικα η καλυτερη εποχη για τρελη μπουρδελοτσαρκα ειναι ο αυγουστος!!!πας στην σολωνος και ειναι αδεια ρε αδερφακι!!!αυτα ειναι!!! :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Μόνιμα λοιπόν ετσι να ειναι η Αθήνα.
Να μη ξαναγυρίσει κανείς.
Να μεινουν όλοι στα χωριά τους

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
παιδες οντως πολυ χαλαρα στους δρομους,στα στενακια,για παρκιν...μια χαρα...αλλα λιγο με ξενερωνει ετσι αδεια που ειναι...μαζοχισμος ε?

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ότι πρέπει για κόντρες και ταχύτητα στους άδειους δρόμους :cheesy:[glow=red,2,300][/glow] ;)

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ωπα!!! ειμαστε τις ταχυτητας?..... 8) :o :o :o :o

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μην κάνετε αστεία για κόντρες, ρε! Οδηγώ μηχανή, και ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι μήνας - θάνατος! Ο κάθε γκαζάκιας ντιριντάχτας βγαίνει απ' όπου θέλει, στρίβει απ' όπου θέλει, και εγώ φτύνω αίμα για να μείνω ζωντανός από το μαλάκα!  >:(

skiouraki(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
αα καημενούλη ljsilver θα σε προσέχουμε εσένα.. :-* :cheesy:

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
μιλάμε έχω σπάσει όλα τα ρεκόρ όταν κατεβαίνω την κηφισίας. Θέλω κανά 10λεπτο για τη διαδρομή απο Κηφισιά μέχρι κέντρο. Κ μιλάμε για ντάλα μεσημέρι!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μην κάνετε αστεία για κόντρες, ρε! Οδηγώ μηχανή, και ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι μήνας - θάνατος! Ο κάθε γκαζάκιας ντιριντάχτας βγαίνει απ' όπου θέλει, στρίβει απ' όπου θέλει, και εγώ φτύνω αίμα για να μείνω ζωντανός από το μαλάκα!  >:(

Ασε γιατι συναδελφος ειμαι και γω...ανεβαινα την πειραιω;ς χτες και ειδα εναν με ενα duke φαρδης πλατης στον δρομο...του βγηκε ενας καραγκιοζης απο στοπ...γαματα ο αυγουστος στην αθηνα....

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
αα καημενούλη ljsilver θα σε προσέχουμε εσένα.. :-* :cheesy:

Ιδού, κύριοι! Η κοπέλα προσφέρθηκε να με προσέχει! :) Οι υπόλοιποι, το χαβά σας!  >:( Σ' ευχαριστώ, καλή μου! Για κάθε παραπάνω λεπτομέρεια (πού θα είμαι για να με προσέξεις, κ.λπ.) στείλε PM  ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Εγώ φέτος θα είμαι Αθήνα Αύγουστο μόνο λόγω εργασίας εξωτερικό και φυσικά συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους, είναι πολύ άνετα, ειδικά θυμάμαι τον Αύγουστο του 2004 λόγω Ολυμπιακών Αγώνων! Αυτό κι αν ήταν! Παράδεισος!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
εσείς με τις μηχανές, μη μας μπαίνετε από δεξιά γιατί καμιά μέρα δε θα αντέξουμε και θα σας τη βαρέσουμε. Κ δε θα έχουμε άδικο. Τί κακό είναι αυτό. Ο οδηγός της μηχανής νομίζει ότι είναι δικός του ο δρόμος και οφείλουμε να τον εξυπηρετούμε πάντα.

Επισκέπτης
Εσείς με τ'αυτοκίνητα,κλείστε τα "κλαπατσίμπανα",αφήστε το κινητό και βλέπετε τους καθρέπτες.Φλας ανάβουν πριν αλλάξουν κατεύθυνση όχι μετά.Ναι απο δεξιά και ανάμεσα θα περνάω.Γι'αυτό έχω μηχανή.Αν πάρω αμάξι,θα κάνεις 5 ώρες απο την Κηφισίας να πας στο πεδίον του Άρεως.Το ίδιο κι εγώ.Αν δε σού αρέσει πάρε τα Μ.Μ.Μ ή μηχανή.Αρκετά ρυπαίνεις το περιβάλλον.Όσα καυσαέρια εκπέμπουν 10 μηχανές,εκπέμπει το "γρηγορο" saxo σου!

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
ε καλα ρε,στο τελος θα περασετε απο πανω και μην ψαχνετε αλλοθι για οσους κανουν τον ΚΟΚ μπουρδελο....σε πιο ΚΟΚ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ επιτρεπεται να μπαινεις αναμεσα σε δυο παραλληλα κινουμενα αυτοκινητα?σε ποιο κωδικα επιτρεπεται απο δεξια προσπεραση?οσο για φλας...ασε να μην πω...στις μισες μηχανες δεν λειτουργουν καν...και το μποτιλιαρισμα το αποφευγεις με μηχανη μονο οταν οι αλλοι ειναι φρακαρισμενοι και ακινητοι,τοτε μονο εχεις το δικαιωμα να περνας και αναμεσα και δεξια και αριστερα...οχι σαν τον Τζων Γουειν....και οσο αναφορα τους ΙΧδες επειδη κανουν αυτα αρκετοι(ισως και οι περισσοτεροι) δεν σημαινει οτι εσυ νομιμοποιησαι να κανεις τα χειροτερα...και αν αυτοι πρεπει να προσεχουν μια,εσυ πρεπει να προσεχεις 100 γιατι εισαι σε 2 τροχους και αρα πιο ευαλωτος σε ατυχηματα...σε αυτους ακομα και αδιανοητη μαλακια να κανουν,εχουν πιο πολλες πιθανοτητες να ξεφυγουν,να γλιτωσουν την ζωη τοθς...γιατι αν δεν το καταλαβαινουμε περα απο διασκεδαση,εξυπηρετηση ,παιζουμε και τις ζωες μας αμα οδηγουμε συνεχως παραβατικα...δεν λεω να εισαι τυπολατρης του Κοκ,ΑΛΛΑ να ξερεις μεχρι που σε περνει...ο δρομος δεν ειναι για μαγκες ,κουτσαβακισμους και κομπεξικους...αυτοι αργα η γρηγορα θα το φανε το κεφαλι τους και ζητουμενο ειναι αν θα παρουν και κανενα αλλον στο λαιμο τους....στον δρομο δεν υπαρχουν κομματα"ιχ-μηχανοβιοι,φορτηγατζηδες'',υπαρχουν κανονες και λογικη....

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες ξεκινήσατε κοινονικοπολιτικοσυζήτηση και θα γαμηθεί το θέμα!!!
Ας πάμε από την αρχή. Για εμένα δύο οι βασικές αιτίες.
1ον: Έλλειψη οδηγικής παιδείας του Έλληνα
2ον: Καταπίεση στο χώρο του "καλού" αυτοκινήτου που προέρχεται από τους μαλάκες τους μαντράδες και το Ελληνικό κράτος. (Για μεταχειρισμένο μιλάω ε?!).
Και ξεκινάω. Έχω ζήσει πολλάάάάά χρόνια στο εξωτερικό και αυτή την κατάσταση δεν την έχω ξαναδεί. Ρε φίλε μηχανόβιε πως να σε σεβαστώ αφού δεν σέβεσαι ασύ την ζωή σου και τον εαυτό σου? Δεν φοράς κράνος, δεν φοράς στολή και μου οδηγείς τον καμπουρογαμόσαυρο (street μηχανές) με την σαγιονάρα? Ρε λαμόγια τραβήξτε μια βόλτα Ευρώπη να δείτε πως οδηγούν ρε. Πάντα αφήνω τις μηχανές να περάσουν στην Εθνική (κάνω δεξιά και είμαι έτοιμος να πέσω στο χαντάκι). Κανείς πούστης δεν σήκωσε λίγο την δεξιά του παλάμη σαν να λέει "ευχαριστώ". Μια φορά το έκανε ένας και αυτός ήταν με αγγλικές πινακίδες!!!
Να μη πω για τους άλλους τους καυλόγκαζους. Πέρνει ο κάθε παπάρας αυτοκίνητο με €10,000 και αρχίζει: αεροτομή, εξάτμιση (ναι ρε σου έδωσε 2 άλογα στον τροχό), turbo, φίλτρα και όλες τις σχετικές μαλακίες. Το τελευταίο trend είναι και καλά τα ρολόγια πίεσης στην κολόνα του οδηγού. Για να μην πω για τα ηχεία και τα γούγερ ααααα και τα μπλε φωτάκια!!!! Βρε γελείε σου πήγε με όλα αυτά ήδη άλλα €7,000 το αυτοκίνητο. Γιατί δεν πήρες κάποιο άλλο έτοιμο φτιαγμένο από τον κατασκευαστη?
Τεσπα, σταματάω γιατί θα αρχίσω να τα χώνω και άλλο και μου αρέσει η εγκράτια.
Σοβαρευτείτε, στην Ελλάδα ζείτε. Στην Ελλάδα του μπάτσου που δεν σου λέει καλημέρα όταν σε σταματάει και στην Ελλάδα που έφαγα ξύλο γιατί σταμάτησα στις διαβάσεις της Β. Σοφίας για να περάσει ένα αδέσποτο σκυλάκι.
Καλή σας μέρα και Χρόνια Πόλλά...τριτοκοσμικοί!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom