You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αξίζει ο φραπές το 50άρικο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 96
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
απλα συνειδητοποιεις οτι οι ελληνιδες στην πραξη ειναι πολυ πιο πουτανες απο τις στριπερ....Μηπως ηταν Ελληνιδες?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
που χαθηκε αυτο το φιλαρακι αληθεια;χαχαχα που ειναι ο fffanatic?
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
χαχαχα που ειναι ο fffanatic?
Ε αφου πληρωσανε και δεν γαμησανε και ηταν και πατσαβουρες λεει.....
απλα συνειδητοποιεις οτι οι ελληνιδες στην πραξη ειναι πολυ πιο πουτανες απο τις στριπερ....
Επισκέπτης
που χαθηκε αυτο το φιλαρακι αληθεια;
τον έβαλα τιμωρία...
Επισκέπτης
που χαθηκε αυτο το φιλαρακι αληθεια;
εδωσε τις πολυτιμες συμβουλες του για την παλιοφαρα στο θρεντ της μενεγακη!
ναι..αλλα το 50αρικο δε μου φανηκε πολλα γιατι πριν ειχα παει με κατι μαλακισμενες στο guisel και χαλασαμε τα τριπλα και ήταν και πατσαβουρες και μας σκοτισαν για κυριακατικους καφεδες κτλ
τι εθνικοτητας η φραπετζου;;
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
πολονεζα ειπε.τι εθνικοτητας η φραπετζου;;
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
ναι..αλλα το 50αρικο δε μου φανηκε πολλα γιατι πριν ειχα παει με κατι μαλακισμενες στο guisel και χαλασαμε τα τριπλα και ήταν και πατσαβουρες και μας σκοτισαν για κυριακατικους καφεδες κτλ
Ναι αλλά με αυτές θα γαμούσες τσάμπα
πολονεζα ειπε.
α ρε Αν. Μπ. εχεις καψει καρδιες... ;)
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....ρε μαγκες ξερετε ποιο ειναι το προβλημα μου?πριν απο μενα την ειχε ενας εΝΑς γερος και του εκανε και αυτου πριβε...και σκεφτομουν...εχυσε αυτος στα χερια της μετά με ακουμπαει και μετα με τα χυσια του???δεν ξερω αλλα μετά ετσι σκεφτομουν πως μπορεις να αρπαξεις καμια ηπατιτιδα κτλ ασε που στο διπλανο καθισμα ήταν ενα παλλικαρι και εκανε και αυτος πριβε διπλα μου με το παλαμαρι εξω...τι παρακμη η φαση ρε πουστη μου...τους ειπε κανενας οτι θελω να βλεπω την πουτσα του αλλου?ολοι μια ωραια παρεα ειμαστε εκει μεσα..μοιραζουμε και τις ηπατιτιδες να μην μενει κανενας παραπονεμενος..
εεε λοιπον μολις μας εδειξε πια κοπελα ηταν αυτη ελπιζω να φανταζεσται πως ηταν η ιδια που ειχα χυσει νοριτερα στα βυζια της ;)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
kostas3d
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
τετοια λεγε μου τωρααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....
εεε λοιπον μολις μας εδειξε πια κοπελα ηταν αυτη ελπιζω να φανταζεσται πως ηταν η ιδια που ειχα χυσει νοριτερα στα βυζια της ;)
Ωραίος, έκανες cim στο φίλο σου.
και δεν με πληρωσε κιολας
:o :o :o :o :oαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....
Το ξεκαρδιστικότερο ποστ έβερ λέμε, den yπάρχει
Να υποθέσω ότι δεν είχε πάει να πλυθεί η κυρία
ναι εισαι σιγουρος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K