Νέα

Αξίζει ο φραπές το 50άρικο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ναι..αλλα το 50αρικο δε μου φανηκε πολλα γιατι πριν ειχα παει με κατι μαλακισμενες στο guisel και χαλασαμε τα τριπλα και ήταν και πατσαβουρες και μας σκοτισαν για κυριακατικους καφεδες κτλ

τι εθνικοτητας η φραπετζου;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ναι..αλλα το 50αρικο δε μου φανηκε πολλα γιατι πριν ειχα παει με κατι μαλακισμενες στο guisel και χαλασαμε τα τριπλα και ήταν και πατσαβουρες και μας σκοτισαν για κυριακατικους καφεδες κτλ

Ναι αλλά με αυτές θα γαμούσες τσάμπα :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ρε μαγκες ξερετε ποιο ειναι το προβλημα μου?πριν απο μενα την ειχε ενας εΝΑς γερος και του εκανε και αυτου πριβε...και σκεφτομουν...εχυσε αυτος στα χερια της μετά με ακουμπαει και μετα με τα χυσια του???δεν ξερω αλλα μετά ετσι σκεφτομουν πως μπορεις να αρπαξεις καμια ηπατιτιδα κτλ ασε που στο διπλανο καθισμα ήταν ενα παλλικαρι και εκανε και αυτος πριβε  διπλα μου με το παλαμαρι εξω...τι παρακμη η φαση ρε πουστη μου...τους ειπε κανενας οτι θελω να βλεπω την πουτσα του αλλου?ολοι μια ωραια παρεα ειμαστε εκει μεσα..μοιραζουμε και τις ηπατιτιδες να μην μενει κανενας παραπονεμενος.. :headbang: :headbang: :headbang:
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια  ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive  παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile  καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....

εεε λοιπον μολις μας εδειξε πια κοπελα ηταν αυτη ελπιζω να φανταζεσται πως ηταν η ιδια που ειχα χυσει νοριτερα στα βυζια της  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ωραίος, έκανες cim στο φίλο σου.

OP
OP
kostas3d

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια   ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive  παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile  καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....

εεε λοιπον μολις μας εδειξε πια κοπελα ηταν αυτη ελπιζω να φανταζεσται πως ηταν η ιδια που ειχα χυσει νοριτερα στα βυζια της  ;)
τετοια λεγε μου τωρα :zombie: :zombie:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
αχχαχαχαχαχαχαχαχαχα μου θυμισες μια ιστορια   ειχα παει μια παρεα 5 αγοριων σε στριπτιζταδικο..... δεν ξεραμαι και πολυ καλα τι πεζει... πηραμαι τα ποτακια μας και χαλαρονουμαι και αρχιζουμαι ενας ενας τα prive  παω εγω προτως και δινω εχτρα και χυνω στα βυζια της... μετα καθως χαλαρωνα ερχεται ενα παλικαρι απο την παρεα μες στην χαρα με ενα χαμογελο απιστευτο σαν να εχει γαμησει την angelina joile  καθεται στον τραπεζι και τον ρωταμαι τι εγινε... μας λεει λοιπον πως πηγε prive με την καλυτερη γκομενα του μαγιαζιου και πως τον αφησε 4 ολοκλιρα λεπτα να γλυφει τα βυζια της.....

:o :o :o :o :o

Το ξεκαρδιστικότερο ποστ έβερ λέμε, den yπάρχει  :2funny: :2funny:
respect-040.GIF

URL]]

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να  υποθέσω  ότι  δεν  είχε  πάει να  πλυθεί η  κυρία 

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.044
Πόντοι
4.415
ο φρεντοσ δεκα ευρο
φραπεδακια οχτω ευρω
για περαστε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Απέναντι  από τα  μπουζουκάδικα και με  ψηλή  ξανθιά μάλλον  είχε  λάβει χώρα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom