tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.092
- Πόντοι
- 3.656
Είναι μίας ώρας ή μεγαλύτερο ραντεβού ;Εμένα μου ζήτησε 200€ πριν 2 μήνες που μίλησα μαζί της
Είναι μίας ώρας ή μεγαλύτερο ραντεβού ;Εμένα μου ζήτησε 200€ πριν 2 μήνες που μίλησα μαζί της
Εξαρτάται πως θα ξυπνήσει. Μπορείς να το διαπραγματευτείς τύπεΕμένα μου ζήτησε 200€ πριν 2 μήνες που μίλησα μαζί της
Με τίποτα δεν δεχόταν για κατι λιγότεροΕξαρτάται πως θα ξυπνήσει. Μπορείς να το διαπραγματευτείς τύπε
Και πόσο μπορεί να φτάσει;Εξαρτάται πως θα ξυπνήσει. Μπορείς να το διαπραγματευτείς τύπε
Μετά και απο αυτη την κατάθεση ψυχής του συναγωνιστή καταλαβαίνει κανείς πως η κοπέλα δεν δύναται...ειδικά για τα ποσά που ζητάει...θα κλαίτε και δεν θα σας φτάνουν τα μυξομάντιλα ορε!!!!Με 80-100 ευρω μάξιμουν τον έκανα τον αγώνα να ξεπεράσω τα αποκαίδια που κουβαλάει στο μυαλό....αλλα μέχρι εκει!!!!Με τίποτα δεν δεχόταν για κατι λιγότερο
Και ενώ δεν το κανόνιζα κ το άφηνα στο φλου το ραντεβου ένα πρωί 7:00 μου έστειλε μνμ αν μπορώ κ θέλω εκείνη την ώρα να παω
Αδυνάτισε?Αν αντεχαμε πολλοι απο εμας το σαλεμενο της μυαλο ,θα την ειχαμε παρει καμποσες φορες μεχρι τωρα...αλλα δεν παλευεται καπου το πραγμα μαζι της...απο κορμι κορμαρα...ΑΛΛΑ...!!!!
500 μαζί με του νταβα έσκασα κάποτε και ακόμα κλαίωΜετά και απο αυτη την κατάθεση ψυχής του συναγωνιστή καταλαβαίνει κανείς πως η κοπέλα δεν δύναται...ειδικά για τα ποσά που ζητάει...θα κλαίτε και δεν θα σας φτάνουν τα μυξομάντιλα ορε!!!!Με 80-100 ευρω μάξιμουν τον έκανα τον αγώνα να ξεπεράσω τα αποκαίδια που κουβαλάει στο μυαλό....αλλα μέχρι εκει!!!!
Δεν γνωρίζω εχω καιρό να δω κανονική φωτο της στο fb,το έχει ρίξει στις deep fake...για τα δικά μου γούστα και πολλών ακόμα παραμένει κάβλα τουμπανιάρικη και με τα περιττά της ακομα...μονο εκει δεν υπάρχει πρόβλημα...ουδέν!!!!!Αδυνάτισε?
Τι εννοείς μαζι με του νταβά??Μαζι την γαμήσατε κι εσκασες και τα δικά του???Ελα...μονικ στον τόπο σου!!!!500 μαζί με του νταβα έσκασα κάποτε και ακόμα κλαίω
Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί να έχει χάσει κιλά σε σχέση με το 17.Δεν γνωρίζω εχω καιρό να δω κανονική φωτο της στο fb,το έχει ρίξει στις deep fake...για τα δικά μου γούστα και πολλών ακόμα παραμένει κάβλα τουμπανιάρικη και με τα περιττά της ακομα...μονο εκει δεν υπάρχει πρόβλημα...ουδέν!!!!!
Ο νταβας είναι αυτός που το κανόνισε. Βέβαια μετά το πήρα χαμπάρι όταν η ηλίθια την ψαρωσα. Μου λέει εντάξει έχει δουλειά αλλά είμαι φθηνή. Σιγά δεν αξίζω 200 η 250 ευρώ εγώ? Εκεί κατάλαβα ότι την έφαγα την φόλα κ ο μεσάζων έβγαλε μεροκάματο ενώ έκλαιγα για αυτό που αντίκρισαΤι εννοείς μαζι με του νταβά??Μαζι την γαμήσατε κι εσκασες και τα δικά του???Ελα...μονικ στον τόπο σου!!!!
Αν μιλάς για τοτε κατι έχει χάσει...οχι μεγάλες αλλαγές παραμένει νταρντανιτσα αλλα σε πολυ φυσιολογικά πλαίσια!!!Προσωπικα την προτιμώ τώρα πιο πολέ με τις χυμώδεις βυζάρες της σε σχέση με την εποχή της "δοξας" της που την είχε καταπιεί η κόκα και ειχε γινει οδοντογλυφίδα σε κάποια φάση!!!!Τι να σου πω ρε φίλε μπορεί να έχει χάσει κιλά σε σχέση με το 17.
Πως τον ήπιες έτσι αδερφέ...με χοντρο καλαμάκι για κοκτειλ!!!!Δεν έδινα τετεια φράγκα...ουτε στην Τζούλια στις δόξες της!!!Καλύτερα να έπαιρνα τρεις δυνατές βύζιτες της "σειράς" απο το πάνω ράφι με 150 ευρώ ,να αδειάσουν τ αρχιδια μου απο φλώκια..παρα για μία και επιεικώς...συγκαμμένη!!!!!Για το αδύνατη-μεσαια-χοντρη τι να σου πω...γουστα ειναι αυτα οπωσδήποτε αλλα απο την άλλη...τα κοκκαλα ειναι για του σκύλους!!!Καλυτερα να εχει λιγο κρεατάκι παραπανω το ψητό...παρα να μετράω οστά στην ζωντανη ακτινογραφία!!!!Ο νταβας είναι αυτός που το κανόνισε. Βέβαια μετά το πήρα χαμπάρι όταν η ηλίθια την ψαρωσα. Μου λέει εντάξει έχει δουλειά αλλά είμαι φθηνή. Σιγά δεν αξίζω 200 η 250 ευρώ εγώ? Εκεί κατάλαβα ότι την έφαγα την φόλα κ ο μεσάζων έβγαλε μεροκάματο ενώ έκλαιγα για αυτό που αντίκρισα
Στην κυριολεξία με έπιασε στον ύπνο. Βραδυνή ώρα στο γραφείο μου έδειξε τις καλές τις φωτό και μου λέει 500. Μπαμ μπαμ κλείστηκε το ραντεβού μέσα σε μια ώρα οπότε δεν είχα χρόνο να το σκεφτώ ιδιαίτερα.Πως τον ήπιες έτσι αδερφέ...με χοντρο καλαμάκι για κοκτειλ!!!!Δεν έδινα τετεια φράγκα...ουτε στην Τζούλια στις δόξες της!!!Καλύτερα να έπαιρνα τρεις δυνατές βύζιτες της "σειράς" απο το πάνω ράφι με 150 ευρώ ,να αδειάσουν τ αρχιδια μου απο φλώκια..παρα για μία και επιεικώς...συγκαμμένη!!!!!Για το αδύνατη-μεσαια-χοντρη τι να σου πω...γουστα ειναι αυτα οπωσδήποτε αλλα απο την άλλη...τα κοκκαλα ειναι για του σκύλους!!!Καλυτερα να εχει λιγο κρεατάκι παραπανω το ψητό...παρα να μετράω οστά στην ζωντανη ακτινογραφία!!!!
Πιθανων ναι....αυτα τα κανονιζεις μαζι της...οταν την βρείς σε φάση να μπορει να επικοινωνησει στοιχειωδός!!!!!Αν είναι έτσι αυτόν τον καιρό μέσα... Αλλά σε αυτά τα χρήματα τελειώνεις 2 φορές ?
Το εχω δεί κι εγω και πραγματικά μου εφυγε η μαγκιά.....εψαξα οτι τσοντοσαιτ γνωρίζω μηπως και διαφεύγει κάτι απο ολους μας...ΔΕΝ...τι ξέρει ο γουγλης που εμεις αγνοούμε....άγνωστο!!!!!Από πότε έγινε πορνοστάρ αυτή ρε...έχει γυρίσει ταινία η έχω μείνει πίσω!!!