Νέα

Avra - Lady - Nina

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tipos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Σβήστηκε ένα ποστ που μιλάει για ακάποτα και άλλες παπαριές. Το ίδιο έχει συμβεί και αρκετές φορές παλιότερα - ΟΛΑ τα ποστ που κατά καιρούς αστήρικτα κατηγορούν έχουν σβηστεί. Όπως έχουμε κρατήσει και τα ποστ για κάποιες που αποδεδειγμένα το έκαναν.

Για να δούμε όμως τι κρύβεται πίσω από αυτά, ε? (για νάχουμε και το νου μας...)

Η Avra για αρκετό καιρό ήταν αστέρι συγκεκριμένου πρακτορείου. Μαζί με τη Vanessa και την Ewa ήταν αυτές που μάζευαν όλο το χαρτί. Η Vanessa έχει αποσυρθεί. H Ewa μετακόμισε σε άλλο και αμέσως βγήκαν παπαριές σε όλα τα sites από το ότι έχει AIDS μέχρι ότι το μουνί της βρωμάει... Η Avra βγαίνει indy και τσουπ! νάσου ο παγκόσμια άγνωστος που κατηγορεί για ακάποτα.....

Άσε που "κατά τύχη" το ποστ βγήκε στον αέρα μετά από 2 ώρες από συγκεκριμένο περιστατικό ...... αλλά αυτό θα το αφήσω για αύριο....

poutanakias1

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τι λες ρε φιλαράκι ? Παπαριές είναι αυτά που λές εσύ
Το τι κρύβεται από πίσω μήπως καλό θα ήταν να μας το πεις εσύ? Τι αστηρικτα ? Οταν λέω από προσοπική εμπιρεια ?
Ιδέα δεν έχω για τι περιστατικό μιλάς,αλλά καλό θα ήταν να μας έλεγες να ξέρουμε και όχι να το πέζεις έξυπνος.
Εμενα επεδίωξε να τις το χώσω ακάποτο και επειδη είμουνα λιώμα τον έχωσα και μετά βγήκα και τον έπλενα.
Εδώ είσαι μοντ δεν είσαι κριτής και δικαστής εκτός και αν εισαι που τότε πτώτο πρέπει να κριθείς εσυ γιαυτα που εχεις κανει.
Στα @@ μου τι γράφτικε αλλου εγώ ειμαι εδώ και έχω τα αρχίδια να σου πω κατάμουτρα ή εισαι βλάκας ή κάτι κρύβεις.

Σβήστηκε ένα ποστ που μιλάει για ακάποτα και άλλες παπαριές. Το ίδιο έχει συμβεί και αρκετές φορές παλιότερα - ΟΛΑ τα ποστ που κατά καιρούς αστήρικτα κατηγορούν έχουν σβηστεί. Όπως έχουμε κρατήσει και τα ποστ για κάποιες που αποδεδειγμένα το έκαναν.

Για να δούμε όμως τι κρύβεται πίσω από αυτά, ε? (για νάχουμε και το νου μας...)

Η Avra για αρκετό καιρό ήταν αστέρι συγκεκριμένου πρακτορείου. Μαζί με τη Vanessa και την Ewa ήταν αυτές που μάζευαν όλο το χαρτί. Η Vanessa έχει αποσυρθεί. H Ewa μετακόμισε σε άλλο και αμέσως βγήκαν παπαριές σε όλα τα sites από το ότι έχει AIDS μέχρι ότι το μουνί της βρωμάει... Η Avra βγαίνει indy και τσουπ! νάσου ο παγκόσμια άγνωστος που κατηγορεί για ακάποτα.....

Άσε που "κατά τύχη" το ποστ βγήκε στον αέρα μετά από 2 ώρες από συγκεκριμένο περιστατικό ...... αλλά αυτό θα το αφήσω για αύριο....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Εμενα επεδίωξε να τις το χώσω ακάποτο και επειδη είμουνα λιώμα τον έχωσα και μετά βγήκα και τον έπλενα.

Φίλε μου ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω! Πως δηλαδή το επεδίωξε; Κάθησε πάνω σου χωρίς να το περιμένεις; (γιατί εμένα μια μητρομανής Ρωσσίδα μου το έχει κάνει αυτό!)
Υποθέτω πως σου το πρότεινε και εσύ το δέχτηκες και τώρα κλαίγεσαι σαν την παρθένα που την πήρανε παρτούζα.
Κατ αρχήν ηρέμησε και συνέχισε φυσιολογικά τη ζωή σου! Η πιθανότητα να κολλήσει κάποιος AIDS, που φαντάζομαι πως είναι ο μεγάλος σου φόβος, από κατά φύσιν (όχι πρωκτική) συνουσία ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ από κάποιαν που αποδεδειγμένα είναι φορέας (προφανώς ακόμη κι αν η συγκεκριμένη κάνει ακάποτα δεν ξέρουμε πως είναι!) είναι 1/2000 όσο κι αν σου φαίνεται πολύ μικρή αυτή η πιθανότητα (με την προϋπόθεση να μην συνυπάρχουν άλλα αφροδίσια, πχ σύφιλη, βλενόρροια, έρπης).

Το βασικό όμως είναι πως αν εσύ δεν είχες δεχθεί το ακάποτο που (λες πως) σου πρότεινε θα είχες μηδενίσει σχεδόν αυτή την πιθανότητα! Άρα φυσικά το φταίξιμο είναι αποκλειστικά δικό σου!

Στο κάτω κάτω όλες οι πορνοστάρ δεν κάνουν ακάποτα στις τσόντες; Με εσένα έχει σημασία τί κάνουν!

Αυτά και κουλάρισε, όλα καλά θα πάνε αλλά την επομένη φορά να προσέχεις!

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ανταπόκριση από το μέτωπο:

Τη τσέκαρα και το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Τη πήρα χτες και όταν ήρθε η ώρα να πάμε στο ψητό έκανα να της τον ακουμπήσω λίγο ακάποτα. έκανε λες και τη τσίμπησε σφήκα και χωρίς δεύτερη κουβέντα άπλωσε το χέρι της πήρε το προφυλακτικό και μου το φόρεσε σε χρόνο dt!

Στο διάλλειμα ΄τη ρώτησα γιατί έκανε έτσι και μου απάντησε ότι η υγεία της είναι πάνω από όλα. Τη πιστεύω, όχι για τίποτα άλλο αλλά για την αυθόρμιτη αντίδραση.

Κατά τα άλλα το κορίτσι είναι ΤΟΠ!

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καμια σοβαρη κυρια δεν κανει ακαποτα μαμησια!!

Οσο για το τοπ, η κυρια αποδειχθηκε αυτη την φορα πολυ, μα παρα πολυ μετρια, και απο εμφανηση, και στο σερβις. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος. :huh:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατι ρε μαγκα τι εγινε !!!! :think:
Με εμενα ηταν οπως παντα τις τελευταιες 10 και βαλε φορες !!!
Σπαθι σου λεω !!! :o

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Και εγω αυτο ψαχνω. Θα διαβασεις κριτικη πολυ συντομα για το μωρο! ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Οσο για το τοπ, η κυρια αποδειχθηκε αυτη την φορα πολυ, μα παρα πολυ μετρια, και απο εμφανηση, και στο σερβις. Λες και ειναι αλλος ανθρωπος. :huh:
Luc μόλις διάβασα την κριτική σου στο EG.
Πάντως αν διάβασες και την δική μου κριτική εδώ, και εγώ αυτά πάνω-κάτω έγραψα ...
Καλό και αγαπησιάρικο το κορίτσι αλλά μάλλον ήταν πράγματι αλλού... στη συζήτηση κάτι μου έλεγε για τα οικογενειακά της (όχι κάτι εξαιρετικό) αλλά όταν είσαι επαγγελματίας και μάλιστα TOP αυτά πρέπει να τα ξεπερνάς (ή απλά αποσύρεσαι προσωρινά). Εγώ έτσι ξέρω από την δική μου δουλειά  :sunglasses:

Εσύ βρε Tres είσαι ο Πρόεδρος, με εσένα είναι αλλιώς...
Αν δεν προσπαθεί για το καλύτερο και για εσένα (που σε ξέρει και είσαι ο TOP πελάτης) τότε τι να περιμένουμε και εμείς οι ευκαιριακοί...
Τέλος πάντων, όλοι δικαιούμαστε μια μέτρια μέρα και ας μην το κάνουμε θέμα, για μένα και πάλι η κοπέλα είναι πάνω από τον μέσο όρο στην συμπεριφορά...

OP
OP
T

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Καμια σοβαρη κυρια δεν κανει ακαποτα μαμησια!!

Επιβεβαιώνω .... και τους δύο!!!  :rockon: :rockon:

Τη πρώτη μέρα ήταν μέσα στη καλή χαρά, η γνωστή ακούραστη εργάτρια του σεξ που δεν σε αφήνει αν δεν σε ξεζουμίσει.  :dancing: :dancing: Τη δεύτερη φορά που την είδα ήταν λίγο βαριεστημένη και σαφώς όχι συγκεντρωμένη στη δουλειά ...

Κακή μέρα? Κάτι έγινε? Δεν ξέρω μάγκες... και από όσο τη ξέρω η εκτίμηση είναι ότι είναι παροδικό. ..... όμως η θέα του κώλου της παραμένει απίστευτη :) :)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Επιβεβαιώνω .... και τους δύο!!!  :rockon: :rockon:
Τη πρώτη μέρα ήταν μέσα στη καλή χαρά, η γνωστή ακούραστη εργάτρια του σεξ που δεν σε αφήνει αν δεν σε ξεζουμίσει.  :dancing: :dancing: Τη δεύτερη φορά που την είδα ήταν λίγο βαριεστημένη και σαφώς όχι συγκεντρωμένη στη δουλειά ...
...
Τελικά μάλλον ήταν πολύ απλό και ξεγελαστήκαμε :o
Απλά ήρθαμε δεύτεροι  :'( την ξεπάτωσε ο Tres πρώτος-πρώτος,
οπότε που να μείνει και κανένα κοκκαλάκι και για εμάς  :2funny: :2funny: :2funny:

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
οπότε που να μείνει και κανένα κοκκαλάκι και για εμάς  :2funny: :2funny: :2funny:

Μάλλον τότε πήρα πριν το tres, θα αναφέρω ευπειθός μετά τη δεύτερη συνεύρεση  :2funny: :2funny: :2funny:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287

Μπα κατι αλλο θα εχει η μικρη  :think: :think: καθοτι δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα.....

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μπα κατι αλλο θα εχει η μικρη  :think: :think: καθοτι δεν παιρνει χαμπαρι τιποτα.....
πολυ απλα μαζεψε πολλα περισστερα απο οτι υπολογιζε....παντως ειναι 2 κλικ κατω απο τοτε που την εφερε η αβα....

OP
OP
T

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Ας βάλω την ασχημούλα και εδώ ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Avr2.jpg
    Avr2.jpg
    152,9 KB · Εμφανίσεις: 32
  • avr3.jpg
    avr3.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 29
  • avr4.jpg
    avr4.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 32
  • avr5.jpg
    avr5.jpg
    99,1 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
T

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
;)

Συνημμένα

• avr6.jpg
    avr6.jpg
    92,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • avr7.jpg
    avr7.jpg
    129,1 KB · Εμφανίσεις: 36

bliblikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Καραμούναρος και καρατσεκαρισμένο. Οι φωτός την αδικούν 20-50%.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom